Nu incercati cu lapte de oaie? ca are "doar" 6%... si o aroma...
Lapte bun pentru frothing / frotare / cappuccino
|
17-03-2023, 17:35
Sau de măgărița, nu? Tot 6% și cică seamănă cu cel “natural” de la sursa
Acs Evo leva - Kinu m47 - V60
17-03-2023, 17:55
Sincer mie mi se pare foarte scump laptele, ocazional mai iau ceva nenorocire de lapte indicat și mai sus, în varianta barista, și 20lei le l de lapte mi se pare teribil...sa nu mai zic de gust, plus de cum reușesc să îl fac. Daca pilos cel roșu îmi iese foarte bine, cu specialitățile alea ce poarta etichete de barista oat snapcrapbap este undeva la jumătate.
Ar trebui boicotate )
Trimis de pe al meu SM-S908B folosind Tapatalk
Ar trebui boicotate )
Trimis de pe al meu SM-S908B folosind Tapatalk
(17-03-2023, 17:35)adiszep Wrote: Sau de măgărița, nu? Tot 6% și cică seamănă cu cel “natural” de la sursa
Cu magaritza ai facut continutul cestii de rusine... isi ia cofeina si pleaca...
17-03-2023, 23:53
O, da ce preț bun mai in stânga, ca odinioară
BezzeraUnica+CSflowControl |NicheZero|Atom75|FellowOdeV2|Stagg EKG|Orea|Cafec|Origami|AcaiaPyxis|NanoFoamerPRO|ThirdWater
Ex: BellezaBellona| EurekaSD
Ex: BellezaBellona| EurekaSD
18-03-2023, 00:10
Majoritatea supermarketurilor au marcile proprii la care 3.5% a coborat sub 6 lei.
22-03-2023, 13:04
Pilos rosu (pamflet)
22-03-2023, 13:43
Zii sincer, cat ness ai pus ?
Si nici un strop de cola
Si nici un strop de cola
22-03-2023, 13:47
(22-03-2023, 13:43)renatoa Wrote: Zii sincer, cat ness ai pus ?
Si nici un strop de cola
Peru de la Claro, Gaggia Classic Pro si Pilos rosu, atat ,,Cafia cu virf"
14-04-2023, 15:41
16-04-2023, 16:10
(28-02-2023, 14:20)edri Wrote: Am folosit pana nu demult "laptele" de ovaz barista de la alpro, dar am renuntat, a ajuns la aproape 20 lei de litrul, nu demult fiind pe undeva pe la 14 lei. Cel de migdale nu pot sa spun ca-i groaznic, dar dupa vreo doua cutii nu l-am mai folosit, totusi nu mi s-a parut amar. La cel de mazare insa, am renuntat dupa prima cana.
Daca in cazul laptelui adevarat de 3.5, practic nu am constatat nici o diferenta intre cel etichetat "barista" si cel uzual, in cazul "laptelui" vegetal e diferenta in textura dupa frotare daca pe cutie scrie barista sau nu, desi cititnd ingredientele nu apar diferente semnificative. Mentionez ca folosesc nanofoamer, posibil ca la abur sa fie alte concluzii.
Nu exista lapte de migdale,ati citi eticheta asa zisului lapte de migdale? au maxim 3% migdale restul apa,agent de ingrosare
16-04-2023, 17:28
Parca ovazul se "mulge"...
16-04-2023, 19:59
Pentru "laptele" de ovaz procentul e mai mare, 10-20%. Si la cafenea exista in meniu cafea cu lapte vegetal, asa ca nu vad de ce aici nu am folosi aceasta denumire, chiar daca orice lapte vegetal este de fapt o bautura pe baza de apa.
16-04-2023, 20:27
(16-04-2023, 16:10)nfs01 Wrote: Nu exista lapte de migdale,ati citi eticheta asa zisului lapte de migdale? au maxim 3% migdale restul apa,agent de ingrosareDaca ma gandesc bine, si cafeaua mea are cam 0.07 continut de cafea.
O fi corect sa-i zicem cafea?
PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono
19-05-2023, 23:40
Salut,
Nu sunt nou pe forum, citesc multe dintre subiecte, dar nu sunt asa de avansat sa pot contribui cu ceva. Imi fac totusi curaj pe acest subiecte si va scriu "reteta" mea : folosesc lapte UHT 3,5% grasime si un pic de smantana dulce, cea din care se face frisca, sa zic 10-20 ml. Parca e mai delicios asa cappuccino-ul.
E adevarat, am cautat ceva pana sa ma opresc la o marca anume de lapte care sa fie pe gustul meu.
P. S. Am vazut ca trebuie trecuta aparatura din dotare, deci Lelit Anita, Sette 270 si Gene Cafe
Nu sunt nou pe forum, citesc multe dintre subiecte, dar nu sunt asa de avansat sa pot contribui cu ceva. Imi fac totusi curaj pe acest subiecte si va scriu "reteta" mea : folosesc lapte UHT 3,5% grasime si un pic de smantana dulce, cea din care se face frisca, sa zic 10-20 ml. Parca e mai delicios asa cappuccino-ul.
E adevarat, am cautat ceva pana sa ma opresc la o marca anume de lapte care sa fie pe gustul meu.
P. S. Am vazut ca trebuie trecuta aparatura din dotare, deci Lelit Anita, Sette 270 si Gene Cafe
26-06-2023, 15:55
A incercat cineva Napolact 3.5% fara lactoza? L-am gasit aici:
https://www.freshful.ro/p/100138896-napo...grasime-1l
https://www.freshful.ro/p/100138896-napo...grasime-1l
Dalla Corte Studio & Timemore 078s
26-06-2023, 19:02
(26-06-2023, 15:55)TomaCaragiale Wrote: A incercat cineva Napolact 3.5% fara lactoza? L-am gasit aici:
https://www.freshful.ro/p/100138896-napo...grasime-1l
Da, este genial!
BezzeraUnica+CSflowControl |NicheZero|Atom75|FellowOdeV2|Stagg EKG|Orea|Cafec|Origami|AcaiaPyxis|NanoFoamerPRO|ThirdWater
Ex: BellezaBellona| EurekaSD
Ex: BellezaBellona| EurekaSD
28-06-2023, 10:46
(26-06-2023, 19:02)tektbar Wrote:E lapte si atat,in afara lipsei lactozei nu este nici o diferenta intre acesta si pilos,mai ales ca sunt procesate de acelasi procesator(26-06-2023, 15:55)TomaCaragiale Wrote: A incercat cineva Napolact 3.5% fara lactoza? L-am gasit aici:
https://www.freshful.ro/p/100138896-napo...grasime-1l
Da, este genial!
28-06-2023, 12:16
Țin să te contrazic aici, este foarte dulce cel fără lactoză
BezzeraUnica+CSflowControl |NicheZero|Atom75|FellowOdeV2|Stagg EKG|Orea|Cafec|Origami|AcaiaPyxis|NanoFoamerPRO|ThirdWater
Ex: BellezaBellona| EurekaSD
Ex: BellezaBellona| EurekaSD
28-06-2023, 13:20
(28-06-2023, 12:16)tektbar Wrote: Țin să te contrazic aici, este foarte dulce cel fără lactoză
Exact, lactoza este un zahar, iar laptele fara lactoza contine același lucru, doar ca este descompusă lactoza cu ajutorul unei enzime numită lactază.
Prin descompunere rezulta galactoza si glucoza, ultima fiind responsabila pentru gustul mai dulce.
Deși este mai rar în zona României este util și pentru oamenii care nu produc suficientă lactază și au intoleranță & crampe .
Browsing: 1 Guest(s)