Espressoman infocat
Ardeal
18-04-2026, 14:27
(Edited 18-04-2026, 14:28 by alex_b.)
Ma tot uit la acest model de ceva vreme, sunt curios ce pareri aveti de acest model si desigur daca cineva o detine, daca ne poate impartasi pareri despre ea.
Vine cu , cutite omni din ce inteleg facute de ei, e produsa in china sub supraveghere australiana, se lauda ca ar fi rezolvat din putinele neajunsuri ale p64.
din ce vad la ei pe site o aduc in fata casei cam cu 8000 ron taxe vama transport incluse. As fi curios de o rajnita single doze care sa o tin mai multi ani fara sa simt nevoia bolnava de upgrade
Profitec Go, Mazzer Philos
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
18-04-2026, 15:29
(Edited 18-04-2026, 15:34 by renatoa.)
As paria ca 80% din ce te atrage la ea sunt doua cifre... 80
Adica alea din P80, nu din 8000
Ce ti-e si cu natura asta umana... bigger is better...
Astea zise, sa ne uitam un pic la cutite...
Cocoasa dubla de camila, deci pentru extractii traditionale. Cam ce ai si pe rasnita curenta din semnatura.
Macar daca erau asezate vertical, dar asa... inca o rasnita ghiocel... la ce bun ?
Espressoman infocat
Ardeal
Nu de la ei plecasera design-ul asta de ghiocel si restul au copiat. Ma tenteaza nu atat 80 cat mi se pare ca e un exemplu de precizie mecanica si de detaliu. Sigur in jurul extractiilor de espresso deci nu doar asa
Craiova
18-04-2026, 16:21
(Edited 18-04-2026, 16:22 by renatoa.)
Pe ce va bazati cand il considerati exemplu de precizie ? ca astia nu au nici o traditie in spate...
De scoala australiana de cafea (echipamente) nu am auzit prea multe, si mutat in china la 2 ani dupa infiintare suna a profit in primul rand.
E una din multele firme din ultimii ani crescute pe internet din nimic, pe baza de vorbe.
Da, si atentie la detaliu, aia ia ochii in primul rand si deschide portofelele.
La fel ca si obsesia cu precizia peste niste limite care nu mai sunt rationale.
Mirosi falsitatea din toate chestiile astea cand vezi aruncate cifre de cateva ori mai mari decat tolerantele celor mai precisi rulmenti, care cu siguranta ii au in componenta, ca orice chestie invartitoare.
Sistemele de reglaj ale unor mecanisme asa de fine ar necesita cu siguranta solutii de compensare backlash, asa cum au toate sistemele industriale unde asemenea precizie chiar conteaza... nu am vazut asa ceva la nici un echipament din lumea espresso.
Etc, etc... tactici tipice de vandut iluzii care se regasesc in orice hobby de nisa, nu numai aici.
Espressoman infocat
Ardeal
18-04-2026, 16:26
(Edited 18-04-2026, 16:29 by alex_b.)
Ma bazez pe video-uri cate le-am studiat si periat forumurile de la oameni care au cumparat aparatul nu am de unde altundeva ca nu o detin. Imi convine cumva si ca workflow ca pot face rajnirea direct in portafiltru, au deja 10 ani in spate daca nu ma insel ca experienta si caut un rajnita sa faca tot ce ar trebui cred eu cat mai bine posibil sa nu trebuiasca sa mai fac upgrade o perioada de timp. Legat de calitatea constructiei sper sa fie cat mai precis construita da , deci pe langa ce face as vrea sa fie un aparat de calitate cat mai buna si sunt dispus da platesc pentru acest aspect utopic
Craiova
Erau bune de inregistrat sesiunile de evaluare ale prototipului Che care s-a plimbat prin tara, cu ingineri de la diverse uzine din Craiova, Ford, Electro, Avioane, ca sa auziti reactiile unora din industria mare.
Cea mai relevanta fiind: "Cum, sunt oameni care dau 500 lei pe asa ceva" ?!
Espressoman infocat
Bucuresti
18-04-2026, 17:16
(Edited 18-04-2026, 17:18 by GeorgianM.)
Alex, nu înțeleg de ce te chinui să obții o părere despre ea căci nu este chiar populară pe meleaguri.
Dealtfel eu am o părere foarte bună despre firma asta și produsele lor, aș încadra P80 chiar la râșnițe high end…îmi plac cuțitele alea Mizen de 80, EG-1 folosește aceeași dimensiune dacă nu mă înșel însă e mai întinsă spre claritate, altă geometrie. Știind cat de populară și bine privită este p64, lagom p80 o vând ca o încununare a succesului fratelui mai mic.
Nu aștepta păreri stanga dreapta; ai buget pt ea, ce te reține ? Poți să o returnezi în 2 săptămâni ? Cu atât mai bine ..
mai degrabă așteptăm noi păreri de la tine după ultilizare, să îmbogățim puțin user experience-ul pe aici ca parcă ne-am blocat la J64…iar ca o paranteza : nu te ajută espressorul să știi… îți trebuie niște putere de profilare .
Pavoni Esperto Abile • Kinu Classic
Espressoman infocat
Constanța
Aceeași părere o am și eu
Mai bine banii ăștia ii bagi într-un espressor cu profilare și mai apoi te hotărăști daca iei râșnița asta.
WPM PRIMUS | J64V | Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant & HiBean.
Espressoman infocat
Ardeal
Ma gandeam la un moment dat sa urc la o rajnita de acest gen care sa pot sa o tin mult si bine. Pe linie de espresoare mi se pare ca suntem pe o curba de evolutie majora, apar tot mai multe cu profilari de tot felu si cu inovatii de tot felul. Mult mai multa onovatie ca la rajnite din ce pot observa si atunci as bugeta o rajnita iar la espresor as vrea sa mai astept un pic sa observ ce apare nou