Hello There, Guest! Login Register

La Pavoni

Salutare, se vinde La Pavoni, sta nefolosit în dulap din 2022.
Stare exceptionala, curățat complet inclusiv boilerul, garnituri noi și set garnituri de rezerva.

Se trimite prin curier, 1500 lei + transportul platit de cumparator.
Melitta EPOUR | ECM Puristika | Eureka Atom 75E | Elektra Microcasa Leva | La Pavoni | Cafelat Robot | | Sette 270 Wi | Kinu Titanium | Hario |  Aeropress |

Reply
Salut,
Era interesant de oferit în plus, si câteva poze , detalii an fabricație, etc.

Reply
(06-04-2024, 20:00)GeorgianM Wrote: Salut,

Salut, sigur, pun acum, desi am pus si prima oara, dar vad ca nu apare nimic.
An de fabricatie nu mai stiu, si nici nu sunt acasa ca sa ma pot uita.

[Image: Cp9XxFn.jpeg]

Ca sa raspund la o intrebare primita in privat de la Entertainer, nu il vand cu 1000 de lei. Pretul nu este negociabil sub 1500.
Melitta EPOUR | ECM Puristika | Eureka Atom 75E | Elektra Microcasa Leva | La Pavoni | Cafelat Robot | | Sette 270 Wi | Kinu Titanium | Hario |  Aeropress |

Reply
(06-04-2024, 22:16)cristianMD Wrote:
(06-04-2024, 20:00)GeorgianM Wrote: Salut,

Salut, sigur, pun acum, desi am pus si prima oara, dar vad ca nu apare nimic.
An de fabricatie nu mai stiu, si nici nu sunt acasa ca sa ma pot uita.

[Image: Cp9XxFn.jpeg]
Mesajele au venit in aceasta ordine, 
cine este hotarat?

moderator edit: poza continea un numar de telefon.

Ca sa raspund la o intrebare primita in privat de la Entertainer, nu il vand cu 1000 de lei. Pretul nu este negociabil sub 1500.

Am raportat postarea pentru a sterge numarul de telefon din imagine, eu nu mai pot edita si nu mi-am dat seama ca apare in imagine.

Reply
am revenit cu eticheta

[Image: oICAkSh.jpeg]

Reply
Salutare! As vrea eu espressorul - ti-am trimis un PM cu nr de tel, ca e mai simplu. 

Thx
Radu

Reply
Salutare,

Imi pare rău că nu am răspuns, nu am avut timp deloc să mă ocup de asta, îmi este imposibil acum, am mesajele voastre, rămâne în standby și revin că sa vă întreb dacă mai doriți espressor ul. Din păcate trebuie sa gerez asta din alta tara și e timp deloc.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)