Espressoman infocat
Chiajna/Ilfov
Salut,
Vand urmatoarele in perfecta stare de sanatate:
- espressor Gaggia Evolution (cumparat Aprilie 2011 din Ro cu factura si garantie) - pret 600 lei (incluse site pentru 1 si 2 espresso, cele originale presurizate precum si inca 2 nepresurizate luate de mine)
- rasnita Lelit PL043MM (reglaj continuu - cumparata in Mai 2012 din Ro cu factura si garantie) - pret 650 lei
- tamper 58mm - bonus daca se iau amandoua de mai sus
Aparatele se pot vedea/testa/cumpara

in Chiajna/Ilfov, detalii aici
sau direct la telefon 0xxxxxxxxx.
Multam,
Mihai
Espressoman infocat
Chiajna/Ilfov
Tamperul este un Rattleware 58-Milimeter Round-Handled Tamper, Long.
amator espresso traditional
Bv
in cazul ca nu le vinzi impreuna, sunt amator pentru tamper - am mai discutat si la telefon...
multumesc,
________________________________________________________________________________________
Strega_mod(esp32)/ MaraX_mod(esp32)/ Sette_270/ Macap_m7/ prajitor_fluid_bed_diy_(4Kg/luna)
Espressoman infocat
SATU MARE
(20-02-2013, 15:51)radudani Wrote: in cazul ca nu le vinzi impreuna, sunt amator pentru tamper - am mai discutat si la telefon...
multumesc,
Iar eu pt. rasnita.Si cu mine ai discutat la telefon,nu am primit raspuns.
Astept un semn ! (0xxxxxxxxx SM)
Mersi !
Espressoman infocat
Chiajna/Ilfov
(20-02-2013, 21:57)geosm Wrote: (20-02-2013, 15:51)radudani Wrote: in cazul ca nu le vinzi impreuna, sunt amator pentru tamper - am mai discutat si la telefon...
multumesc,
Iar eu pt. rasnita.Si cu mine ai discutat la telefon,nu am primit raspuns.
Astept un semn ! (0xxxxxxxxx SM)
Mersi !
Pai mai gasiti un amator pentru Evolution ca sa le dau pe toate o data!

Atentie totusi ca preturile de mai sus sunt valabile numai daca le dau pe toate impreuna (caz in care tamperul e bonus) iar transportul nu e inclus in pret pentru cei care nu sunt din Bucuresti/Ilfov.
Espressoman Administrator
Bucuresti
Poti publica si preturile pentru varianta separata, poate gasesti un cumparator.
#Lelit Bianca V3 #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim ~ Vacanta: #Kinu + #Kompresso
Past: #Expobar Brewtus IV #K30
Espressoman infocat
Chiajna/Ilfov
(20-02-2013, 22:59)Lyvyoo Wrote: Poti publica si preturile pentru varianta separata, poate gasesti un cumparator.
O sa pun si preturile separate dar numai dupa ce imi cumpar automatul ca nu pot sa raman fara otrava zilnica

!
Espressoman infocat
Chiajna/Ilfov
Le-am vandut pe toate impreuna asa cum imi doream, se poate inchide/sterge acest topic, multumesc pentru gazduire!
Bucuresti
Sa te vedem cu automatul la ce concluzii ajungi, comparativ cu ce ai avut pana acum. Rar vedem asemenea useri care sa renunte la espressor si rasnite bune pentru un automat
#Lelit Bianca V3 #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim ~ Vacanta: #Kinu + #Kompresso
Espressoman infocat
Chiajna/Ilfov
(28-02-2013, 17:28)Lyvyoo Wrote: Sa te vedem cu automatul la ce concluzii ajungi, comparativ cu ce ai avut pana acum. Rar vedem asemenea useri care sa renunte la espressor si rasnite bune pentru un automat 
Ei, cineva trebuie sa inceapa de undeva!

O sa revin (aici sau pe softpedia) cu impresiile "automate"

.
Bucuresti
Fac un topic special pentru tine in sectiunea Espressoare - "Motive pentru care preferati un espressor automat"
Espressoman infocat
Chiajna/Ilfov
Nu merita pentru un singur ciudat!
Bucuresti