Welcome Back Log In Create Account

Kaffee Netz forum ( Germania) inaccesibil din Romania?

Kaffee Netz nu mai este disponibil pentru romani :( Am pus VPN de US si a mers. Nu pot intelege masura!
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
(26-05-2026, 10:35)Lyvyoo Wrote: Kaffee Netz nu mai este disponibil pentru romani :( Am pus VPN de US si a mers. Nu pot intelege masura!

Am vazut si eu . Acuma nu as sari sa spun ca pentru romani (doar daca nu ai tu informatii pe care eu nu le am). Mi s-a mai intamplat perioade de timp din o anume zona, in cazul acesta zona noastra, sa fie blocat temporar pentru cateva luni, probabil ca masura de precautie dupa atacuri lansata sau un bug
Profitec Go, Mazzer Philos

Reply
Pot fi si probleme de DNS, poti incerca sa schimbi modul cum se face.
chrome://settings/security?search=dns+provider

Dar asta depinde la cel fel de blocare exacta te referi... nu se incarca pagina cu totul sau rejectat login-ul ?

Reply
Intram offtopic aici si voi muta ce am inceput, dar ca idee ast ae mesajul pe acest link.

ForbiddenYou don't have permission to access this resource.

Apache Server at www.kaffee-netz.de Port 443
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Nici “din” Viena nu ma lasa, deci nu e doar RO.
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
Nuuu... nici Brazilia, Singapore, India...
Sunt elitisti nevoie mare...

Reply
Din R.Moldova merge site-ul tutto bene :)
[Image: DNBK5D1.jpeg]
https://www.kaffee-netz.de/threads/ecm-e...39/page-10
ECM Technika IV, Honne S, Mazzer SJ, Kinu m68.

Reply
... mutat la sugestii ... 1234567890

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)