Hello There, Guest! Login Register


Isomac Gran Maverick Presiune

#1
Salut!
Am cumpărat recent espressorul Isomac Gran Maverick second hand (nici nu cred că se mai face oricum), dar nu găsesc prea multe informații despre el pe internet. Adică nu găsesc mai nimicSmile).
După ce l-am curățat sunt foarte mulțumit de el. Singura „supărare” e că bagă presiune de 13 bari. L-am desfăcut ca să-l scad presiunea din OPV, dar eu nu văd unde ar fi. Nu știu dacă e posibil, dar cred că nu are. Las două poze cu el desfăcut în link pe drive, e mai simplu. Poate mă ajută cineva. Mulțumesc!
https://drive.google.com/drive/folders/1...sp=sharing
 
Reply
#2
Din ceea ce vad in poza a 3-a, nu pare sa ai OPV. In mod normal OPV-ul trebuie intercalat intre furtunul care iese din pompa si racordul T care intra in boiler. Iar din OPV (care are si el trei cai) una din cai (iesirea din supapa reglabila) trebuie sa se intoarca in furtunul de alimentare cu apa a pompei, printr-un alt racord T din plastic. Daca nu am fost clar intreaba-ma ce nu ai inteles. Iti sugerez si un filmulet care te poate ajuta sa-ti faci o idee : https://youtu.be/5P2YNAdeI4A.
 
Reply
#3
Știți pe cineva care ar putea face asta și cât ar costa?

Sent from my SM-G980F using Tapatalk
 
Reply
#4
https://barshaker.ro/Kit-OPV-9-12B 
vezi daca te ajuta asta. Nu ar trebui sa fie prea complicat dar nici nu ma pricep prea mult sa-ti dau detalii
Bezzera unica pid | CS-001 | Kinu Phoenix | Hario V60 | AeroPress | Klarstein Kettle | KRIBLI-GRABLI | Loveramics
 
Reply
#5
Am vazut si eu Kitul OPV pt Bezzera, dar cred ca este incomplet. Tot ansamblul trebuie sa fie cu 3 cai. Poate ma insel, dar atrag atentia, sa verifice inainte de a-l cumpara.
 
Reply
#6
Da, alt kit n-am găsit totuși. O să mă mai interesez. Mersi de ajutor!

Sent from my SM-G980F using Tapatalk
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)