Hello There, Guest! Login Register


Invata despre cafea si ajuta copiii

#1
Am primit de la Silvia (SCAE) urmatorul comunicat:

In data de 4 martie 2014, incepind cu ora 19.00 la hotelul DoubleTree by Hilton Nerva Traian se va organiza o prezentare de cafea de specialitate, in care fiecare dintre voi va fi introdus in universul cafelei, urmarind parcursul acesteia de la cultivare pana la prajire, preparare si bineinteles degustare.

Prezentarea va fi sustinuta de Laurentiu Stefan - Campion National Barista 2013, impreuna cu voluntari SCAE Romania (Specialty Coffee Association of Europe).

Acest eveniment este dedicat strangerii de fonduri pentru copiii din sectia de oncopediatrie de la Marie Curie.

In prezent sectia cuprinde in medie 25 de copii aflati in diverse stadii ale bolii. Timpul petrecut in spital de acestia este de minim trei luni si se poate intinde si pe ani de zile. Viata micutilor cuprinde toate aspectele unei vieti normale intr-un spatiu inchis, care ii priveaza de contactul cu societatea. Ei se joaca, invata si isi desfasoara activitatile cotidiene in functie de starea de sanatate si de situatia financiara a fiecarei familii in parte
Acest eveniment este dedicat strangerii de fonduri pentru copiii din sectia de oncopediatrie a spitalului Marie Curie.

Scae Romania este co-partener al acestui eveniment sustinind cu produse si servicii organizarea acestuia, la care ne dorim sa participati alaturi de noi.

Prin desfasurarea acestui eveniment, oameni cu suflet mare incearca sa ofere copiilor sustinere financiara si sa le fie alaturi in lupta grea pe care o duc in fiecare zi.
Cost intrare 20 RON
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
Reply
#2
Se pot dona bani, chiar daca nu participam la eveniment ?
La Marzocco Linea PB, Mazzer Vulcano, Rocket Boxer, Mahlkonig Vario, Wilfa Svart
 
Reply
#3
Cu siguranta,

Site-ul oficial este acesta....
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)