• Reducerile la cafea, espressoare, rasnite si accesorii se afla AICI
Hello There, Guest! Login Register


Informatie despre comutatorul unui espressor Faema E87

#1
Information 
   
Ma puteti ajuta, va rog?
In poza de mai jos, sunt doua pozitii ON. Ce face fiecare? Adica, daca comut in stanga ce se intampla, iar in dreapta ce . OFF m-am lamurit ca inseamna oprit. Ca sa va spun pe scurt, comutatorul nu merge si ca sa il repar trebuie sa inteleg cum functioneaza. Multumesc!
 
Reply
#2
Daca vorbim de o rasnita, presupun ca cel din dreapta e de ON, iar cel din stanga trece curentul catre un buton (macina cat il tii apasat)
Quamar M80DR, ex-PL043MMI, M38, Brikka, ibric, AeroPress... and V60/Hario Buono
 
Reply
#3
(01-09-2015, 19:27)Mihai L Wrote: Daca vorbim de o rasnita, presupun ca cel din dreapta e de ON, iar cel din stanga trece curentul catre un buton (macina cat il tii apasat)

Scuze, trebuia sa fiu mai exacta. Este panoul de comanda al unui espressor Faema E87 (modelul vechi cu doua grupuri). Nu stiu cum se foloseste un espressor profesional de acest fel. Practic intrebarea mea tine de utilizarea unui espressor . Ce face butonul respectiv , de ce are doua pozitii de ON? Multumesc mult de ajutor!
 
Reply
#4
Pe un ON se alimenteaza espresorul(pompa, flowmetere, centralina...), fara rezistenta, iar pe celalalt ON alimenteaza espresorul cu tot cu rezistenta.
Nuova Simonelli Oscar; Mazzer Super Jolly; M38
DIY fluid bed roaster
 
Reply
#5
I-am dat de cap. Azi a pornit... la prima cafea pun o poza! Multumesc!
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)