Hello There, Guest! Login Register


Ikawa coffee roaster

#1
Lansat pe Kickstarter, mai are o saptamana pana la finantare.

https://www.kickstarter.com/projects/and...ee-roaster

S-a mai discutat despre acesta acum un an aici , dar se astepta pretul si data de lansare. Acestea au fost anuntate la inceputul lunii mai:

Data de lansare: Februarie 2016
Pret: 500 de lire daca sustii proiectul acum, ulterior fiind vandut cu 750 de lire. Se vor plati 25 de lire pentru transport in UE.  Preturile in euro: 700, respectiv 1050.

Video facut la un targ si urcat pe Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=lH-4vyrFLqc
Expobar Brewtus IV, Vario, baza de tampare Motta, tamper Motta. V60 Set
 
Reply
#2
La acesti bani Hottop-ul este mult peste. As prefera si Topper-ul (TOR).
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.
 
Reply
#3
IKAWA mi se pare foarte interesant, DAR ceea ce ei uita sa mentioneze in campania lor noua Kickstarter este faptul ca capacitatea de roasting este de 60gr - din punctul meu de vedere neinteresant.

De asemenea, nu am inteles exact scopul campaniei actuale Kickstarter (care este a doua lor campanie), avind in vedere faptul ca IKAWA sint pe piata de citiva ani, cred ca doi. Mi se pare si ca un target de finantare suplimentara de 100.000, pentru a oferi prajitorul in doua culori,alb si rosu este cam exagerat.
LM GS/3 AV, Elektra Micro Casa Leva, MK ProM E, MK K30 V
 
Reply
#4
Din cate am inteles, ei au momentan pe piata prajitoare profesionale si scopul campaniei Kickstarter e sa dezvolte unul pentru uz domestic.
Legat de cantitatea de boabe pe care o poti praji, scrie in pagina de Kckstarter: "Each roast takes 60g of green coffee which translates to around 50g of roasted coffee"
 
Reply
#5
Poate vad eu foarte critic povestea lor.
Cunosc si prima lor campanie, de acum doi ani, aceeasi poveste!
Tipii vind oficial de circa un an > vezi aici http://www.ikawacoffee.com.
Punctul cu "home use" nu e de loc nou (in afara de culori).
Mi se pare foarte dubios ca o firma care a startat si isi vinde deja produsele, sa starteze o campanie de crowd funding fara a oferi in schimb un plan de modificari substantiale ale produsului. Si cer o suma destul de mare de finantare. À propos, in 2014 incercau sa vinda IKAWA Pro pentru numai 2.200 GBP!
Asta e parerea mea.
LM GS/3 AV, Elektra Micro Casa Leva, MK ProM E, MK K30 V
 
Reply
#6
Nu stiu ce sa zic .. Sa fiu sincer, nici pe mine nu ma atrage prajitorul lor.

Dar pana la urma campania de Kickstarter e o oferta pe care o poti accepta sau nu. Nu ti se pare corect pretul, nu dai banul.

Intr-un fel prefer campaniile pornite de firme care extind un produs existent, e mai sigur ca iese produsul. Altfel risti sa ajungi ca si cei care au investit in proiecte gen https://www.kickstarter.com/projects/jim...e/comments, si cu banii dati si fara produs.
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)