Hello There, Guest! Login Register

Gooseneck kettle

Cumpăr gooseneck kettle, minim 350 ml ,nou sau sh.accept sfaturi.
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply
Asta il am eu: https://www.amazon.fr/Coffee-Gator-Bouil...th=1&psc=1
L-am luat pe cel mai mic. Imi place ca are termometru si se poate folosi inclusiv pe plita cu inductie. 
Mi-a placut si cel electric de la Felicita cu reglarea temperaturii, dar deja vorbim de alta gama de preturi.
Lelit Bianca V3 | Niche Zero | Kinu M47 | Kalita Wave
Ex: Expobar Brewtus | Lelit PL43

Reply
Arata ca o clona mai mica de Hario Buono, la jumatate de pret. Si bonus termometru.
Nu e rau, daca esti francez... :) daca adaugi adusul din Franta, insa... ai putea ajunge ca un Buono luat de aici, cu reducere forum.
Adica in plaja 150-200 lei, care mi se pare anormala, cand pata e plina de ibrice de inox la 20-30 lei, doar ca nu au gat de lebada... as zice ca se speculeaza pasiunea noastra, din nou... :)
Daca ai timp de asteptat, mai bine comanzi ceva similar din China si iesi la 50 lei. Aduse in Europa astea isi dubleaza pretul doar pe ideea ca "se poate"...

Reply
Ms ptr sfat
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply
Vezi ca sunt vreo doua topice unde relativ recent s-au criticat ibrice, destul de serios.

Reply
(06-03-2020, 20:51)renatoa Wrote: Arata ca o clona mai mica de Hario Buono, la jumatate de pret. Si bonus termometru.
Nu e rau, daca esti francez... :) daca adaugi adusul din Franta, insa... ai putea ajunge ca un Buono luat de aici, cu reducere forum.
Adica in plaja 150-200 lei, care mi se pare anormala, cand pata e plina de ibrice de inox la 20-30 lei, doar ca nu au gat de lebada... as zice ca se speculeaza pasiunea noastra, din nou... :)
Daca ai timp de asteptat, mai bine comanzi ceva similar din China si iesi la 50 lei. Aduse in Europa astea isi dubleaza pretul doar pe ideea ca "se poate"...
Cei de la Coffee Gator chiar au produse de calitate, asa ca faza cu clona este cam deplasata. Au cei de la Hario patent pe ibricul cu gat de lebada? Daca tot arunci vorbe, in stilul tau caracteristic, de ce nu dai si informatia corecta si completa. Comanda mea a fost de 40 euro inclusiv o carafa Melita. In cei 40 euro, 8 euro a costat transportul. Unde ai gasit tu gooseneck kettle in Romania cu pretul sub 150 lei inclusiv transportul? Da-mi linkul ca-mi vand clona si il cumpar pe ala neclonat.
Informatia oferita de mine este verificata si sustinuta de propria mea experienta in acest caz. Nu imi place sa arunc vorbe doar de dragul de a rupe contorul de mesaje pe forum.
PS Radudani a spus ceva care se potriveste foarte bine: "Renatoa de serviciu". In cazul meu, din 10 postari ale tale 1 o gasesc interesanta. Celelalte 9 sunt irelevante si cateodata zvonistice...

Reply
Lucian Wrote:... Daca tot arunci vorbe, in stilul tau caracteristic, de ce nu dai si informatia corecta si completa.
... Unde ai gasit tu gooseneck kettle in Romania cu pretul sub 150 lei inclusiv transportul? Da-mi linkul ca-mi vand clona...
... nu... arunc vorbe doar de dragul de a rupe contorul de mesaje pe forum. ...

+1

(1 din 10?! ce? "ieftin si bun"?!)

"... mai bine comanzi ceva similar din China si iesi la ..."
alias "Open boiler... pentru "omu' strazii" "
...sau "...semnalez din nou un whisky la Lidl:"
etc.
sorry, offftopic!
________________________________________________________________________________________
Strega_mod(esp32)/ MaraX_mod(esp32)/ Sette_270/ Macap_m7/ prajitor_fluid_bed_diy_(4Kg/luna)

Reply
(06-03-2020, 22:14)Lucian. Wrote:
(06-03-2020, 20:51)renatoa Wrote: Arata ca o clona mai mica de Hario Buono, la jumatate de pret. Si bonus termometru.
Nu e rau, daca esti francez... Smile daca adaugi adusul din Franta, insa... ai putea ajunge ca un Buono luat de aici, cu reducere forum.
Adica in plaja 150-200 lei, care mi se pare anormala, cand pata e plina de ibrice de inox la 20-30 lei, doar ca nu au gat de lebada... as zice ca se speculeaza pasiunea noastra, din nou... Smile
Cei de la Coffee Gator chiar au produse de calitate, asa ca faza cu clona este cam deplasata. Au cei de la Hario patent pe ibricul cu gat de lebada? Daca tot arunci vorbe, in stilul tau caracteristic, de ce nu dai si informatia corecta si completa. Comanda mea a fost de 40 euro inclusiv o carafa Melita. In cei 40 euro, 8 euro a costat transportul. Unde ai gasit tu gooseneck kettle in Romania cu pretul sub 150 lei inclusiv transportul? Da-mi linkul ca-mi vand clona si il cumpar pe ala neclonat.
Informatia oferita de mine este verificata si sustinuta de propria mea experienta in acest caz. Nu imi place sa arunc vorbe doar de dragul de a rupe contorul de mesaje pe forum.
PS Radudani a spus ceva care se potriveste foarte bine: "Renatoa de serviciu". In cazul meu, din 10 postari ale tale 1 o gasesc interesanta. Celelalte 9 sunt irelevante si cateodata zvonistice...

Habar nu aveam ca atac inca un nume de care nu am voie sa ma ating...
Eu doar constat ca jumate din produsele lor le gasesc pe aliexpress, judecand strict dupa forma. Pe cutia in care ai primit ibricul chiar scria Made in USA?

Hario nu prin gatul de lebada se recunoaste, ci prin vasul "matlasat". Ca sunt 3 sau 4 onduleuri deja lumea nu mai tine cont, doar a intrat (sau i s-a bagat) in subconstient ca ala e de firma, si trebuie sa fie bun.

40 Euro este 195 lei la cursul de ieri, la 198 iei Hario Buono de la Barshaker, cu reducerile de forum.
Cum am spus deja, absurd de mult pentru un ibric.

Restul, ca pretul a fost 150 lei, deoarece transportul a fost doar 8 Eur, asta trebuia sa spui dumneata din start, nu doar sa dai link la Amazon, daca voiai sa dai date complete si sa eviti speculatii.

Pana la urma, eu am zis ca e ok, DACA esti francez... nu l-am facut cu spume, cum te-au apucat nervi dintr-un singur cuvant... ca ar fi clona... ce sa zic, ca si pute de originalitate aici in balta asta de ii ziceti piata cafelei...

Reply
Am rezolvat problema ieftin și bun kettle gooseneck de la vonchef,121 lei transport inclus,1.2 litri.multumesc ptr ajutor se poate închide.

Reply
Salut, poti pune un link de unde l-ai luat?
Multam!
#Faema E61 Legend #Olympia Cremina 67 #LaPavonis #LaPeppina # Gaggia Mini #Aeropress #Mythos 1 #Niche Zero #Kinu Classic M47 | ex: #Expobar Brewtus #BFC # Gaggia Classic

Reply
Uite, banuiesc ca asta este, cu un pret foarte bun.
https://www.electrocasnicediscount.ro/ib...-/5480.htm

Reply
Asta e.
#Faema E61 Legend #Olympia Cremina 67 #LaPavonis #LaPeppina # Gaggia Mini #Aeropress #Mythos 1 #Niche Zero #Kinu Classic M47 | ex: #Expobar Brewtus #BFC # Gaggia Classic

Reply
A luat cineva Ibricul VonShef 1000088, Termometru inclus, capacitate 1.2 Litri ?
Apa atinge plasticul termometrului, in ibric e doar tija din inox ?

Reply
cred ca ne poate lamuri @orwo

Reply
Da îl am eu,e ok,arata bine,e primul meu goose neck....fac v60 ok,merită mai ales că e ieftin și ai garanție 1 an

Reply
@orwo poate confirma, dar nu cred ca exista plastic in interiorul capacului. In cazul meu doar tija termometrului intra in apa. Termometrul se prinde de capac cu o piulita infiletata pe corpul termometrului. Pe capac la interior, ajung doar vaporii rezultati din incalzirea apei. Nu pun apa pana sus, folosesc 700-800 ml pentru stabilitate termica. Cred ca este suficienta pentru a obtine o ratie intre 1:15 - 1:17.

Reply
Plastic e doar mânerul in rest inox, termometrul e foarte util ,folosesc cca 1litru de apa...extracție din 35g cafea|500ml apa,după ce a ajuns apa la circa 100grade pe termometru.

Reply
Multumesc
Cafele reusite va doresc

Multumesc
Cafele reusite va doresc

Reply
De azi sint si eu posesorul unui kettle de la Vonshef. Prima impresie este cea de lucru facut cu grija.
Initial il voi folosi pentru French Press, iar dupa ca achizitionez cele necesare si pentru V60.
Bezzera Unica;  Kinu M47; accesorii Motta; French Press; V60; cold brew Mizudashi

Reply
Abia aștept caldura iuhuuuu

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)