(06-03-2020, 22:14)Lucian. Wrote: (06-03-2020, 20:51)renatoa Wrote: Arata ca o clona mai mica de Hario Buono, la jumatate de pret. Si bonus termometru.
Nu e rau, daca esti francez... daca adaugi adusul din Franta, insa... ai putea ajunge ca un Buono luat de aici, cu reducere forum.
Adica in plaja 150-200 lei, care mi se pare anormala, cand pata e plina de ibrice de inox la 20-30 lei, doar ca nu au gat de lebada... as zice ca se speculeaza pasiunea noastra, din nou...
Daca ai timp de asteptat, mai bine comanzi ceva similar din China si iesi la 50 lei. Aduse in Europa astea isi dubleaza pretul doar pe ideea ca "se poate"...
Cei de la Coffee Gator chiar au produse de calitate, asa ca faza cu clona este cam deplasata. Au cei de la Hario patent pe ibricul cu gat de lebada? Daca tot arunci vorbe, in stilul tau caracteristic, de ce nu dai si informatia corecta si completa. Comanda mea a fost de 40 euro inclusiv o carafa Melita. In cei 40 euro, 8 euro a costat transportul. Unde ai gasit tu gooseneck kettle in Romania cu pretul sub 150 lei inclusiv transportul? Da-mi linkul ca-mi vand clona si il cumpar pe ala neclonat.
Informatia oferita de mine este verificata si sustinuta de propria mea experienta in acest caz. Nu imi place sa arunc vorbe doar de dragul de a rupe contorul de mesaje pe forum.
PS Radudani a spus ceva care se potriveste foarte bine: "Renatoa de serviciu". In cazul meu, din 10 postari ale tale 1 o gasesc interesanta. Celelalte 9 sunt irelevante si cateodata zvonistice...
Habar nu aveam ca atac inca un nume de care nu am voie sa ma ating...
Eu doar constat ca jumate din produsele lor le gasesc pe aliexpress, judecand strict dupa forma. Pe cutia in care ai primit ibricul chiar scria Made in USA?
Hario nu prin gatul de lebada se recunoaste, ci prin vasul "matlasat". Ca sunt 3 sau 4 onduleuri deja lumea nu mai tine cont, doar a intrat (sau i s-a bagat) in subconstient ca ala e de firma, si trebuie sa fie bun.
40 Euro este 195 lei la cursul de ieri, la 198 iei Hario Buono de la Barshaker, cu reducerile de forum.
Cum am spus deja, absurd de mult pentru un ibric.
Restul, ca pretul a fost 150 lei, deoarece transportul a fost doar 8 Eur, asta trebuia sa spui dumneata din start, nu doar sa dai link la Amazon, daca voiai sa dai date complete si sa eviti speculatii.
Pana la urma, eu am zis ca e ok, DACA esti francez... nu l-am facut cu spume, cum te-au apucat nervi dintr-un singur cuvant... ca ar fi clona... ce sa zic, ca si pute de originalitate aici in balta asta de ii ziceti piata cafelei...