Hello There, Guest! Login Register


Garnitura Gaggia Espresso Pure

#1
Salut, aveti idee de unde pot achizitiona piese pentru un Gaggia Espresso Pure, ma intereseaza in special garnitura, imi scapa destul de multa apa pe langa portafiltru. Multumesc anticipat.
 
Reply
#2
La spectrum 93 sigur. Dar doar sa o cumperi, monteaz-o tu sau roaga pe cineva care se pricepe
Lelit Bianca + ECM V-Titan 64, Cafflano Kompresso/V60+Kinu M47
 
Reply
#3
pana la urma am gasit aici : https://www.mag-pro.ro/romanian/11004543.html , de montat nu pare mare filozofie, espresorul l-am desfacut deja de l-am curatat ca are saracul cativa ani.

multumesc
 
Reply
#4
Simti ca se strange bine portafiltrul? Garnitura e de silicon, nu prea se uzeaza. Mai frecvent problemele sunt de la sinele se plastic pe care culiseaza urechile portafiltrului. Ori lipsesc, ori se rup, ori fac umar si nu se mai roteste portafiltrul.
Gaggia Espresso; Macap M2D; Quamar T80e; Feld2.
 
 
Reply
#5
(04-11-2017, 13:12)Zaheyu Wrote: Simti ca se strange bine portafiltrul? Garnitura e de silicon, nu prea se uzeaza. Mai frecvent problemele sunt de la sinele se plastic pe care culiseaza urechile portafiltrului. Ori lipsesc, ori se rup, ori fac umar si nu se mai roteste portafiltrul.

Salut, strange relativ ok, acum nu sunt noi aia e clar poate fi si de la alea Smile oare gasesc pe undeva sinele respective? Mersi.
 
Reply
#6
Poti sa le scoti linistit. Manerul portafiltrului se va duce cam pe la ora 4-5 dar vei avea un feeling profesional de metal pe metal. Eu sunt la al doilea Color (=Pure) pe care il folosesc fara sine.
Gaggia Espresso; Macap M2D; Quamar T80e; Feld2.
 
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)