Nota 4? iti dau eu tie nota 2 ca ai tupeul sa te bagi pe un topic de Gardelli cu cafeaua ta maro. :banan:
|
Gardelli
|
23-11-2018, 12:20
Nu te mai închina la tot felul de falși idoli. Este cafea foarte bună și în țară.
Te cred pe cuvânt. De asta exista atatea comenzi de grup de afara în ultimul timp.
Romanul e vestit că urmărește calitate și nu profit
Și dacă tot am cazut la miștouri azi, poate nu ar fi rău să încercați și.voi ăștia de.prajiti și o cafea de afara, că să vă mai calibrați papilele și să ieșiți din sloganul ieftin și bun.
Romanul e vestit că urmărește calitate și nu profit
Și dacă tot am cazut la miștouri azi, poate nu ar fi rău să încercați și.voi ăștia de.prajiti și o cafea de afara, că să vă mai calibrați papilele și să ieșiți din sloganul ieftin și bun.
23-11-2018, 12:31
Eu nu sunt expert in evaluare boabelor: intrade-var si mie mi se pare ca nu toate boabele au același culoare.
Partea funny este ca la gustul mi se părea naturala (cand am ales cafea m-a uitasem și la o Costa Rica naturala si, cumva, îmi rămăsese in minte naturala). Astăzi m-am uitat si este o spălata, dar are un gust si parfum de naturala.
Asta este cafea:
https://shop.gardellicoffee.com/coffees/...2-ethiopia
Partea funny este ca la gustul mi se părea naturala (cand am ales cafea m-a uitasem și la o Costa Rica naturala si, cumva, îmi rămăsese in minte naturala). Astăzi m-am uitat si este o spălata, dar are un gust si parfum de naturala.
Asta este cafea:
https://shop.gardellicoffee.com/coffees/...2-ethiopia
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)
23-11-2018, 12:31
E perioada sărbătorilor, lumea e mai deschisă la experiment.
Dar sa presupui că tot ce prăjește "fantoma" lui gardelli sau Wendelboe e peste ce se prăjește la noi, e lipsa de respect nejustificată.
Dar sa presupui că tot ce prăjește "fantoma" lui gardelli sau Wendelboe e peste ce se prăjește la noi, e lipsa de respect nejustificată.
23-11-2018, 12:35
Nu tot ce prăjesc cei de afara e mai bun, au o rata de reusita, spot on mai mare. Se mulează mai bine pe necesitățile mele. Și în plus as fi idiot rău să comand cafea din Ro, la ce servicii bune de curierat exista am toate șansele să îmi ajungă degazată.
23-11-2018, 12:52
Cred ca trebuie sa nu ne certam din acest motiv.
Personal cred ca uni prajtori din Romania fac o munca remarcabila cu mijloace pe care l-au. Este ușor sa ai acces la lot-uri bune cand te numești Gardelli, mai greu când ești un necunoscut si ai limite la preturi la care poți sa vinzi pe piață locala (o cafea de 200 RON/250g o vinzi cu greu în Romania).
Inainte de Gardelli am gustat cafea Hunduras de la Yume. Prin caracteristice nu ma așteptăm prea mult de la ea (înălțime 1200m, SCA 87.5, naturala). Surpriza: a fost una din cele mai bune cafele băute vreodată, la un preț destul de ok spun eu (47 RON -> 10 EUR). Un corp plin, gustul super dulce, un sirop :-) Punga a durat cam o săptămâna!
Asa încercam sa evitam generalizări. Cafea de la Gardelli este cam scumpa, dar pot sa spun ca nu am fost dezamăgit. Nu cred ca voi cumpăra periodic de la ei, dar din când in când, merita sa incercat ceva nou.
Personal cred ca uni prajtori din Romania fac o munca remarcabila cu mijloace pe care l-au. Este ușor sa ai acces la lot-uri bune cand te numești Gardelli, mai greu când ești un necunoscut si ai limite la preturi la care poți sa vinzi pe piață locala (o cafea de 200 RON/250g o vinzi cu greu în Romania).
Inainte de Gardelli am gustat cafea Hunduras de la Yume. Prin caracteristice nu ma așteptăm prea mult de la ea (înălțime 1200m, SCA 87.5, naturala). Surpriza: a fost una din cele mai bune cafele băute vreodată, la un preț destul de ok spun eu (47 RON -> 10 EUR). Un corp plin, gustul super dulce, un sirop :-) Punga a durat cam o săptămâna!
Asa încercam sa evitam generalizări. Cafea de la Gardelli este cam scumpa, dar pot sa spun ca nu am fost dezamăgit. Nu cred ca voi cumpăra periodic de la ei, dar din când in când, merita sa incercat ceva nou.
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
23-11-2018, 13:03
Nu se cearta nimeni, stai liniștit.
Fiecare consumă ce vrea și ce poate și cred că ne putem exprima opiniile și fără să aruncăm cu noroi in prajitoriile autohtone.
Fiecare consumă ce vrea și ce poate și cred că ne putem exprima opiniile și fără să aruncăm cu noroi in prajitoriile autohtone.
23-11-2018, 13:07
Eu cred că tu stâlcești cum vrei postările mele.
Poza ta bănuiesc și cred că e o cafea prăjită de tine. Apoi daca recitești ce am scris o sa vezi că nu zic nimic de prajitoriile autohtone ci fac o remarcă la cum suntem noi ca nație in general.
Când mă duc la piata sa cumpăr cârnați daca găsesc unul stricat nu mai aleg, merg sa iau din aia cu chimicale și conservanți .
A, că eu sunt împotriva românilor asta e clar, doar de asta am plecat din tara.
Poza ta bănuiesc și cred că e o cafea prăjită de tine. Apoi daca recitești ce am scris o sa vezi că nu zic nimic de prajitoriile autohtone ci fac o remarcă la cum suntem noi ca nație in general.
Când mă duc la piata sa cumpăr cârnați daca găsesc unul stricat nu mai aleg, merg sa iau din aia cu chimicale și conservanți .
A, că eu sunt împotriva românilor asta e clar, doar de asta am plecat din tara.
23-11-2018, 13:15
(23-11-2018, 12:28)Zwanger Wrote: Și dacă tot am cazut la miștouri azi, poate nu ar fi rău să încercați și.voi ăștia de.prajiti și o cafea de afara, că să vă mai calibrați papilele și să ieșiți din sloganul ieftin și bun.
Am comandat de afara suficient ca sa nu mai am curiozități. Și decât să mă trezesc că vorbesc singur când primesc cafea arsa in loc de ce eram obișnuit prefer să-mi prăjesc singur sau sa iau din tara de la oameni cu care poți vorbi.
23-11-2018, 15:54
Suntem offtopic, pls....
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Browsing: 1 Guest(s)