Salut,
E momentul unui upgrade, asa ca imi vand jucariile care m-au servit, atat cu drag cat si cu cafea in acelasi timp in ultimii 6 ani
Ambele au fost achizitionate direct din Italia, de noi, si folosite doar de mine acasa.
1. Espressor Gaggia Evolution. Folosit la aproximativ 3 shot-uri pe zi si un latte pe saptamana. Stare buna de functionare, decalcifiat periodic. In vara am schimbat garnitura grup + revizie completa. din punct de vedere estetic, singura problema este stergerea pictogramelor de pe butoanele de comanda, chestie standard la Evolution.
Vine in plus cu 2 site nepresurizate (simpla+dubla) si picurator metalic.
2. Rasnita Gaggia MDF. Stare buna de functionare, cred ca s-a desprins/rupt arcul de actionare a manetei de la doser, aceasta nu mai sare singura inapoi la actionare. Eu nu mi-am batut capul, nu a fost o chestie care sa ma incurce cu ceva.
Pret pachet: 900 lei, in care intra costurile de livrare + ramburs. Bonus la achizitia pachetului complet un tamper Motta 58cm - pret lista 130 lei.
Prefer in prima faza vanzare doar la pachet, livrare personala in judetele Maramures / Satu Mare / Cluj.
Expediez gratuit in localitatile cu acoperire FanCourier.
Multumesc!
Poze (OneDrive): https://1drv.ms/a/s!AmyOf0RLt9qKgdpU8R8-BHDhbCJvlw
E momentul unui upgrade, asa ca imi vand jucariile care m-au servit, atat cu drag cat si cu cafea in acelasi timp in ultimii 6 ani
Ambele au fost achizitionate direct din Italia, de noi, si folosite doar de mine acasa.1. Espressor Gaggia Evolution. Folosit la aproximativ 3 shot-uri pe zi si un latte pe saptamana. Stare buna de functionare, decalcifiat periodic. In vara am schimbat garnitura grup + revizie completa. din punct de vedere estetic, singura problema este stergerea pictogramelor de pe butoanele de comanda, chestie standard la Evolution.
Vine in plus cu 2 site nepresurizate (simpla+dubla) si picurator metalic.
2. Rasnita Gaggia MDF. Stare buna de functionare, cred ca s-a desprins/rupt arcul de actionare a manetei de la doser, aceasta nu mai sare singura inapoi la actionare. Eu nu mi-am batut capul, nu a fost o chestie care sa ma incurce cu ceva.
Pret pachet: 900 lei, in care intra costurile de livrare + ramburs. Bonus la achizitia pachetului complet un tamper Motta 58cm - pret lista 130 lei.
Prefer in prima faza vanzare doar la pachet, livrare personala in judetele Maramures / Satu Mare / Cluj.
Expediez gratuit in localitatile cu acoperire FanCourier.
Multumesc!
Poze (OneDrive): https://1drv.ms/a/s!AmyOf0RLt9qKgdpU8R8-BHDhbCJvlw
Lelit PL42TEMD.