Hello There, Guest! Login Register


Gaggia Classic PRO 2019

(05-04-2021, 12:54)macgyverx86 Wrote:
(05-04-2021, 12:20)bfp Wrote: Exista pana la urma arcuri care merg fara sa fie taiate la 9 bari ?
Intreb ptr. ca nu am manometru sa testez.
Eu nu am găsit unul pe care să îl pui fara sa tai. Asta am incercat sa fac, și am comandat toate arcurile de ~7mm diametru și spira de ~1mm pe care le aduc la mag pro. In final am ajuns sa dau mai mult decât pe un kit Mr Shades + transport .


 Te referi la asta: https://www.shadesofcoffee.co.uk/opv-kit...e-and-bung ?
 
Reply
Quote:Te referi la asta: https://www.shadesofcoffee.co.uk/opv-kit...e-and-bung ?

Da da.
 
Reply
(07-04-2021, 10:04)macgyverx86 Wrote:
Quote:Te referi la asta: https://www.shadesofcoffee.co.uk/opv-kit...e-and-bung ?

Da da.

Multumesc de sfat. momentan pare singura optiune plug and play si este ok pentru cine nu are manometru sa testeze taierile. Pentru cine este curios costul de transport la cantitati mici este ~6 lire. Este o optiune ok. Ar fi util sa stim daca exista si pe la noi variante deja calibrate.
 
Reply
In linkul respectiv este varianta plus pentru espressoarele cu un singur furtun de silicon. Tu probabil ai nevoie de varianta standard, e mai ieftina cu 3 lire.
Gaggia Classic Pro 2019 | Kinu M47 Phoenix
 
Reply
Am gasit un portafiltru pentru capsule. Ma tenteaza ideea de a avea o alternativa la rasnita, mai ales ca sunt si prajitorii care iti pregatesc capsulele la preturi bune.
Acum, ce nu stiu este daca portafltrul asta se poate folosi direct fara a schimba shower head-ul (nu am gasit nimic pe net), pentru ca trenuie sa gaureasca cumva capsula in patrea de sus, si daca presiunea de 8/9 bari afecteaza rezultatu.

Ce parere aveti?

https://www.piese-espressor.ro/index.php?route=product/product&product_id=4164&search=gaggia&description=true&sort=p.price&order=DESC&limit=100

https://www.piese-espressor.ro/portfiltru-pentru-cafea-cialde-expresor-gaggia?search=gaggia&description=true&sort=p.price&order=DESC&limit=100
 
Reply
Discutiile despre sfaturi la cumparare le-am mutat aici
https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...ic-rasnita
#Lelit Bianca #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim ~ Vacanta: #Kinu + #Kompresso
Past: #Expobar Brewtus IV #Mahlkonig Vario K30 
 
Reply
Salutare!

Am tot cautat cum sa montez un rex c 100 dar nu găsesc un articol cu ceva mai multe poze. Voi aveți ceva mai multe informații despre montarea pid-ului? Videoclip găsesc undeva?

Mersi mult!
Gaggia Classic Pro, Kinu m47 Phonix
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)