Hello There, Guest! Login Register


Fugiti de acest service de espressoare - Timisoara

#1
Buna,

Service-ul in cauza este cel ce se gaseste pe cafea-timisoara.ro ( Bulevardul Brancoveanu, Timisoara). Pe scurt, m-am trezit cu jumatate din piese scoase si restul carpite sa para functional.

Povestea este urmatoarea:

Am achizitionat un Gaggia Baby Twin de la un coleg de pe forum (prin olx, ulterior l-am gasit si pe forum). Aparatul functiona perfect. Am avut insa impresia ca scapa pe undeva apa cand folosesc aburul pentru montarea lapteului. Am cautat pe google si am dat de baietii de mai sus.

Le-am lasat aparatul, m-au sunat sa-mi spuna ca trebuie sa schimbe niste garnituri si ma costa 145 de RON cu totul. Dupa 3 zile m-am dus sa ridic aparatul, totul parand ok in cele 2-3 minute cat l-am testat acolo.

Revenit acasa, dupa cateva zile vreau sa fac cafea si apar problemele:

- cafeaua foarte acra
- led-ul de temperatura palpaia non-stop (ca si cum aparatul nu ajungea vreodata la temperatura pentru brew)
- abur slab ce disparea dupa 5 secunde

Am crezut ca au gresit ceva conexiune cand l-au asamblat la loc. Inginer fiind, am cautat schemele tehnice pe net si intr-o seara m-am prins cu ce se mananca. A doua zi cand sa-l desfac, fire in aer, fire taiate si "lipite" cu scotch izolant si cel mai grav, LIPSEAU REZISTENTA DE INCALIZIT CESTILE, TERMOBLOCUL DE ABUR SI TOATE PIESELE ADIACENTE. Cu alte cuvinte, o mare parte din aparat lipsea cu desavarsire... evident ca aparatul nu scotea aburi.

Dupa o serie de amenintari cu politia si OPC, au scos termoblocul de undeva si au incercat sa ma vrajeasca ca il fac asa cum a fost. Nu am acceptat decat despagubire pe aparat + asa zisa reparatie ce au facut-o.


Fugiti de ei cat puteti. Din ce am vazut multi oameni si firme colaboreaza cu ei iar atitudinea lor cand i-am pus fata in fata cu aparatul manarit de ei si schemele tehnice ale lui a fost gen <>
Gaggia Baby Millenium | Eureka Mignon | Hario Skerton
 
Reply
#2
Whaaaat? Grav!
La Marzocco GB5, La Marzocco Volcano, Eureka Mythos
 
 
Reply
#3
Asa povesti prin anii '90 mai auzeam, cand era contabilitatea pe caiet...Sad Am si eu un contact prin Timisoara, dar pe espressoare comerciale, nu stiu daca fac pt home-useri.
Espresso : Dalla Corte STUDIO / MINA, Compak F8, Kompresso
Brew : Cafflano Kompact, Espro Travel Press, KINU 47
 
 
Reply
#4
Ar trebui ca aici sa posteze toti care au avut experiente negative si cu alte unitati de service, sa stim de ce sa ne ferim.
 
Reply
#5
era mai simplu sa cauti schema si sa pui intrebari pe forum , apoi in ultima situatie sa mergi la service.... Huh
Bezzera  BZ 40 DE HX, cafflano kompresso, tamper panthera gear powered by suncoffee , rasnita Compaq k3 ,  kinu M 47, WDT tool by panthera, BWT filter, ibric, nivelator mota, multa vointa!


 
 
Reply
#6
Am rezolvat problema prin a-mi cumpara un Gaggia Baby Millenium nou si intre timp m-am familiarizat cu componentele si modul de functionare. De acum incolo o sa-mi repar singur espressor-ul.

Orwo, am avut o perioada foarte aglomerata si am zis sa-mi las espressorul pe mana unor profesionisti si le dau si oamenilor o paine. I was so wrong....
Gaggia Baby Millenium | Eureka Mignon | Hario Skerton
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)