Welcome Back Log In Create Account

Filtre Hottop

Pe perioada anuntului de vanzare pentru Hottop, am primit si intrebari legate de filtrul nou pe care l-am oferit alaturi de cuptor.
Plecand de aici, am luat legatura cu fabrica si am cerut o oferta pentru filtrul mic de deasupra camerei de prajire, pentru cel din spate si pentru transport.
Am primit urmatoarea oferta:
- filtru superior 12 usd/buc
- filtru spate 12 usd/buc
- transport 20-30 usd/colet
- livrare din Taiwan (nu stiu daca se vor aplica taxe vamale; va fi la noroc)
Pot sa va spun ca am cumparat anterior filtre la pret cu aprox 15% mai mare, motiv pentru care apreciez ca avem o oferta buna.
Colet inseamna o cutie cu dimensiuni fixe in care incap 10 filtre (sus+spate impreuna)
O comanda minima ar fi de o cutie, pentru a eficientiza pretul per filtru.
Daca numarul de filtre va fi mai mare, se va face o redimensionare a coletului si chiar daca transportul va costa mai mult, pretul final per filtru posibil sa fie mai mic.
Nu am o asemenea evaluare, avand in vedere ca nu stiu cate filtre se aduna.
Dupa estimarile mele, in posesia membrilor forumului ar fi 6 cuptoare model Hottop, iar filtrele cred ca sunt identice.
Vineri voi da comanda.

Deschid lista:
1- RaduCarutasu                5 superior   5 spate 
2- BeraruConstantin BCC    3 superior   7 spate
 BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
 (Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)

TVA ar trebui sigur sa il platiti, nu prea vad cum sa scapati, legea e clara, asa ceva nu poate fi mascat sub 10 Euro valoare.
Iar de la 150 Euro in sus platit si taxe vamale/accize, sa zicem neglijabile fata de TVA, cam 3-4%.

Regulile sunt afisate acum pe posterul atasat, in orice oficiu vamal.

Ce filtre sunt acestea, nu se pot spala sau inlocui cu materialul folosit in filtrele de hota ?

Attached Files Thumbnail(s)

(27-02-2018, 13:34)RaduCarutasu Wrote: Pe perioada anuntului de vanzare pentru Hottop, am primit si intrebari legate de filtrul nou pe care l-am oferit alaturi de cuptor.
Plecand de aici, am luat legatura cu fabrica si am cerut o oferta pentru filtrul mic de deasupra camerei de prajire, pentru cel din spate si pentru transport.
Am primit urmatoarea oferta:
- filtru superior 12 usd/buc
- filtru spate 12 usd/buc
- transport 20-30 usd/colet
- livrare din Taiwan (nu stiu daca se vor aplica taxe vamale; va fi la noroc)
Pot sa va spun ca am cumparat anterior filtre la pret cu aprox 15% mai mare, motiv pentru care apreciez ca avem o oferta buna.
Colet inseamna o cutie cu dimensiuni fixe in care incap 10 filtre (sus+spate impreuna)
O comanda minima ar fi de o cutie, pentru a eficientiza pretul per filtru.
Daca numarul de filtre va fi mai mare, se va face o redimensionare a coletului si chiar daca transportul va costa mai mult, pretul final per filtru posibil sa fie mai mic.
Nu am o asemenea evaluare, avand in vedere ca nu stiu cate filtre se aduna.
Dupa estimarile mele, in posesia membrilor forumului ar fi 6 cuptoare model Hottop, iar filtrele cred ca sunt identice.
Vineri voi da comanda.

Deschid lista:
1- RaduCarutasu                5 superior   5 spate 
2- BeraruConstantin BCC    3 superior   7 spate

As vrea si eu 2 superior si 7 spate.

Multumesc.
Quick Mill Vetrano 2B, Eureka Olympus KRE, Tamper Torr (flat&convex), site VST, site IMS, pitcher ILLY, OCD v1, Gene Cafe CBR-101, Hottop KN-8828P-2K

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)