Welcome Back Log In Create Account

Experiente cu furnizorii externi si nu numai

Raportez un fapt neobisnuit pentru mine, colet din HK, cu DHL, ajuns direct in TM, fara sa mai treaca prin BSI in capitala.
Vamuirea i s-a facut din mers practic, intre HU si TM.
Nu am mai auzit cazuri de ocolire BSI/Buc pana acum... ori are DHL alt regim, ori au inceput sa faca birouri regionale.

Reply
(07-12-2023, 23:36)AlexDeedy Wrote: În speranța că scriu intr-un thread potrivit, a făcut cineva comanda de la La Cabra cu livrarea standard prin postnord? In Romania este preluată de posta romana ?

Eu am avut abonament la ei, venea cu posta romana cam intr-o saptamana. Nu aveam tracking, doar ma sunau de la posta ca am un colet.
DUO DE/XL/KINU/BRAVO/KRIBLI
past:SAB HX E61/ANFIM

Reply
(07-12-2023, 23:36)AlexDeedy Wrote: În speranța că scriu intr-un thread potrivit, a făcut cineva comanda de la La Cabra cu livrarea standard prin postnord? In Romania este preluată de posta romana ?

Am comandat si eu de la Koffeebox cafea care a fost trimisa din Suedia prin PostNord. Am avut 2 livrari, una a venit in o saptamana si cealalta in 1.5 saptamani (probabil din cauza minivacantei de 1 Decembrie). Ambele le-am primit prin Posta Romana (am primit SMS de la Posta cu numarul avizului). Per total a fost ok.
Am primit si tracking number in privat, dar ambele colete inca sunt marcate in PostNord ca fiind pe drum, deci nu m-as baza pe procesul tracking de colet.

Reply
La Cabra este o firma ce trimite din Danemarca. A fost buna prin 2018, in ultimii 2-3 ani doar rateuri, cafea arsa, cu gust de fum in cele mai multe cazuri, si asta nu o zis doar eu, eu le-am facut o plangere prin 2019-2020 si de atunci i-am pus pe lista neagra, prajitorie de la care nu mai cumpar nimic cat traiesc. Asta o zis cei de pe mystery coffee sau eaf discord, care cumpara de la ei recent, si nu e buna.

Cafea buna se gaseste mai rapid la cofeacirculor, the picky chemist, dak, substance, apollons gold, bani beans, a matter of coffee, JB - Germania, poate Leuchtfeuer. De manhattan nu sunt convins, de cand au schimbat prajitorul.

Si in tara se gasesc prajitorii bune, dar prajesc mai dezvoltat, mai pt boomersi.
5 rasnite kinu+POB, Fellow Aiden, Roest Ultra

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)