Hello There, Guest! Login Register


Etiopia Limu Bufata

#31
(17-01-2019, 11:30)Levo Wrote: ... Nici o prajitorie industriala , nu vinde cafea prajita in vrac ... decat pentru RO si asta pentru a fi ambalata ulterior si vanduta cu amanuntul ... Big Grin ...

correct Smile ma refereat la prajitoriile locale, la faptul ca vanzarea vrac, 100-150 -200gr, 600 gr cat vre aclientul, are alte implicatii decata vanzarea ca si produs in sine, standardizat, ambalat Smile @Levo, aici e tot vina noastra ca acceptam Smile atat timp cat exista cerere, informare precara, se va vinde in continuare Smile
Bezzera Galatea | ECM Automatik 64 |
Toper Cafemino Electric
 
Reply
#32
(14-01-2019, 19:33)expressoman pasionat Wrote: Poate ne spune colegul Catalin  daca a meritat investitia.

iti spun repede acum cand nu se mai uita nimeni la acest topic: pe scurt raspunsul e da, a meritat experienta insa e greu de repetat pentru ca sunt totusi prea putine magazine care vand cantitati fractionare.
Sunt situatii in care ramaii cu o impresie buna tocmai pentru ca NU ai parte de o teapa crancena(= cafea NEbaubila) si asta a fost si cazul meu: am luat cate 100 grame de Limu si inca o africana si ... au fost OK / baubile fara sa-mi starneasca vreo pasiune, in Limu de exemplu am gasit asemanari cu cea de la Kaufland.
 
Reply
#33
Legat de cantitatile fractionare, pentru cafeaua asta  iti spun o varianta. Queen Mary Coffee e o locatie situata pe la rondul Cosbuc unde se comercializeaza  exclusiv cafea Hotspot, poti lua  doar 50 de grame daca doar atat vrei. Eu cu ei am inceput si in acelasi mod, luam cate doua sortimente de 50 grame fiecare.
Pe.De.Dienes 109 N, v60
 
Reply
#34
Multumesc; m-as bucura sa aflu de locatii de genul asta de la cat mai multe alte prajitorii...
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)