Hello There, Guest! Login Register


Espressor+rasnita la birou

#1
Salut espressomani, o ruda dorește sa investească 4500-5000 lei intr-un set up de cafea (espressor+rasnita) pentru birou, are 7 angajați si mi-a cerut un sfat. Eu nu prea mă pot decide…sunt acele espressoare de la Sage cu rășnita incorporată (pro barista sau ceva de genul) pe la 3000-4000 lei. Sau ar merge varianta eureka specialita (m-am gândit la ea pt programarea timpul de râșnire, o variantă destul de rapida pt birou, împreună cu Lelit PL41 cu pid. Nici unul dintre angajați nu are cunoștințe in prepararea unui puck(nu mai zic de toți acei parametrii), mi se pare prea mare bătaie de cap, dar insista pentru că, s-au săturat să bea cafea mediocră de la automat si vor să se bucure de un espresso decent(sunt dornici să învețe) Ce propuneri aveți, voi cum ați proceda, bugetul a fost ales de el random fără o logica anume. Singura experiență pe care am avut-o cu espressoarele cu râșnița incorporată a fost cu Myria cel din semnătura ….care a costat in jur de 900 lei și nu era ce trebuie.
Profitec700Drive|BezzeraUnica+CS
Bentwood63|EurekaLibra65|KinuPOB
Acaia|Pullman|VST|IMS|ForceTamper
Origami|V60|Cafec|Orea|Switch
TWW|AquaCode
EX:BellezzaBellona|EurekaSD|Atom75|OdeV2|Niche|Df64|Df83|ZP6|Comandante
 
Reply
#2
La banii astia ia un Jura automat. Nu se preteaza pt birou ce vrea sa ia...Jura este elvetian si chiar scoate o cafea ok.
Lelit PL41TEM, Lelit Pl043MMi,G-Iota DF64
 
Reply
#3
Mulțumesc de sfat! Pana la urma si-a luat Sage barista pro
Profitec700Drive|BezzeraUnica+CS
Bentwood63|EurekaLibra65|KinuPOB
Acaia|Pullman|VST|IMS|ForceTamper
Origami|V60|Cafec|Orea|Switch
TWW|AquaCode
EX:BellezzaBellona|EurekaSD|Atom75|OdeV2|Niche|Df64|Df83|ZP6|Comandante
 
Reply
#4
Pot sa iti spun doar despre Breville (Sage) Barista Pro: dacă vor "sa învețe", au și timp sa se "joace" un pic, este OK și se încadrează în preț. Mai trebuie sa cumpere doar un cântar și mici accesorii. Aparatul face espresso decent, iar frotarea laptelui merge bine. Aparatul permite și dozare volumetrica, pentru cei mai putin interesați, dar permite și lucrul manual în single-dose. Deci partea de doză, extracție, timp, chiar și preinfuzie și reglaj temperatura (relativ) funcționează. Asociat cu o cafea bună proaspăt prăjită le va permite sa se formeze, atât tehnic cât și ca gust.
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)