(04-01-2021, 20:40)renatoa Wrote: De ce ar trebui placa aia de dispersie fie prelucrata luna ?
Pentru ca sustin unii ca gustul este influentat de numarul de gauri din sita de dus ? haide, ca o dam in balari...
Evident ca nu conteaza daca distributia apei, cel putin in prima faza se face corect fara sa creeze vreun jet doar intr-o parte. Observatia era menita sa sublinieze gradul de prelucrare a obiectului, e ceea ce putem observa fara sa-l faci bucati. Posibil sa fie o scapare dar imi amintesc de faptul ca la Expobar cand colturile carcasei de aproape 2mm grosime inox erau grosier prelucrate a sarit lumea in sus. Aici vorbim de parte constructiva a grupului de extractie, nu carcasa.
Important e si cum arata boilerul, cum e plasata rezistenta, daca "sorbul" e undeva mai sus in boiler sau fix jos unde coboara apa rece... sunt o gramada de intrebari care, o data raspunse, ar putea sa faca putina lumina.
Reiterez, mi-as lua unu sa fac experimente pe el, daca ar fi avut toate conexiunile in partea de sus ar fi fost infinit mai usor sa pun o heat coil prin jurul lui... in fine.
Sper sa fie cineva suficient de curios sa ne spuna cum sta treaba.
Lelit nu e nici pe departe perfectiunea intruchipata, da` cine e?
Uita-te la EK43 la o luna de utilizare pe espresso, si clar nu-i gratis si nici chinezeasca. ACS Minima, cu vesnicele probleme de desurubare a diferitelor contacte, Lelit cu T-ul din plastic care cedeaza sau boilerul de abur pe avarie, si lista poate continua.
Este foarte important suportul dar aproape la fel de importanta este si adobtia produsului. Este bine cunoscut faptul ca, clientul nostru, beta testerul nostru. Asta e.
Espressor: Lelit Bianca / Gaggia Classic 2017 | Past: Lelit Mara / Nuova Simonelli Oscar II / Lelit PL41TEM
Rasnita: Kopi Deva / Lelit PL72 William / Kinu M47 / Arco 2 in 1