Cred ca sunt multi espresso-mani... motociclisti. Am vazut intr-o poza a lui Nickso o geaca de la Dainese, am gasit vizitat ( din intamplare ) site-ul lui G.Serban si am aflat ca in afara de espressoman,fotograf e si motocilist. Cine mai este????
Acum putin timp, dl Timofte de la lavibiemme.ro ma roaga sa trec pe la Piata Gemeni la sediu sa testam putin Che-ul. Luam cafea de la Mihai Sarkis, si intram spre camera de testare prin garaj. Si in garaj ce sa vezi, tocmai isi terminase de customizat un Harley. Bestial de-a dreptul! Chiar ma gadeam, ce ne costa pe noi o sita VST, un espressor cu E61, o rasnita buna etc. si ce investitii iesite din comun fac pasionatii de motociclism, mai ales daca te duci in zona de tuning / custom...
Lelit Bianca, Honne Slim ~ In vacanta: Kinu + Kompresso
Past: Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30
25-04-2016, 09:18 (This post was last modified: 25-04-2016, 09:53 by G. Serban.)
Tito, mersi pentru topicul misto Public si eu ceva de sambata de undeva de la Oradea.
Daca te uiti cu atentie in geam o sa vezi ca mai avem ceva in comun. Podoaba bogata din cap.
Quote:@G.Serban Daca te uiti cu atentie in geam o sa vezi ca mai avem ceva in comun. Podoaba bogata din cap.
Pai cu atatea pasiuni..se merita sa cheltuim banii pe shampoane si geluri ????
Plimbat ,nu gluma, motorul ala al tau ! ( dupa etichetele de pe valize ) . Si eu , dupa 6 ani de naked ( mic ) am inteles ca vreau un tourer. Al tau ar fi ideal ...dar o sa ma multumesc cu ceva mai mic. M-a "dereglat " pasiunea asta fulgeratoare pt espresso ,ca l-as fi avut deja...dar "incepem" sa punem bani deoparte .
Prima iesire din acest an: intrunirea moto Black Helmets la Manesti langa Targoviste. Vreme buna, atmosfera placuta, organizare buna, oameni relaxati, multa bere, cafea deloc.
27-08-2016, 08:53 (This post was last modified: 27-08-2016, 12:27 by stefandinescu.)
Eu am doua, Honda Shadow VT600C care isi cauta calaret nou si BMWR1200CL
Cum ar fi sa organizam o intalnire anuala a espressomanilormotociclisti? Gandeste cineva o emblema cu un portafiltru si o motocicleta ceva?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
La Marzocco GB5, La Marzocco Volcano, Eureka Mythos