Hello There, Guest! Login Register


Espresso deprivat la 40 de ani

#1
Wink 
Salut pe toti espressomani si bineinteles pe Liviu care m-a oprit la timp sa mai beau ciorba de nechezol cu aroma de ciorap fiert. Nu am fost in italia si habar nu aveam ce gust trebuie sa aiba un espresso bun.
De ieri am inceput testele de rasnire si sa ma deprind cu tamparea, dozarea, etc si am tras poza de rigoare. Am cumparat rapid site nepresurizate si o cafea Julius Meinl (tanzania kilimanjaro) de la megaimage si deja e cea mai buna cafea pe care am baut-o vreodata.
Va multumesc tuturor si Liviu scuze ca te-am frecat un pic cu mailuri.
[Image: 20140904_101337.jpg]
Gaggia Classic rigged 9-10 bari + rasnita Lelit PL43MMI + Tamper Motta Bubinga + sita bezzera 14g
 
Reply
#2
Toate bune si frumoase, la cat mai reusite shot-uri.
Am o mare rugaminte: schimba cafeaua neaparat. In Bucuresti ai multe posibilitati de a procura cafea de cea mai buna calitate.
ꟼₚᵣₒ ₈₀₀// Hoᴎᴎɘ Ꙅlim //VAᴙio Homɘ //ꙄɘTTɘ WI //ₘₐₙ ₐₜ wₒᵣₖ
 
Reply
#3
Bun venit! In cateva ore sau cateva zile, in functie de timp, eu raspund cu placere tuturor. Desigur, indemn pe toata lumea sa scrie in forum intrebarile, pentru a invatat si cei care vin din urma...

Evident, acum doar te-ai antrenat pe o cafea de duzina. Treci pe proaspat prajita, mai ales ca esti din B.
#Lelit Bianca #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim ~ Vacanta: #Kinu + #Kompresso
Past: #Expobar Brewtus IV #Mahlkonig Vario K30 
 
Reply
#4
Merci mult Liviu pt harta prajitoriilor. Am luat cafea proaspata de la prajitoria Guido (daca spui ca i-ai gasit prin forumul espressoman ai reducere 5 lei per pachet de cafea) si am si modificat gaggia classic la 9-10 bari si ce sa zic ... nu stiam pana acum ce gust trebuie sa aiba cafeaua. Azi dimineata am ramas fara Costa Rica Licho (de la prajitorie) si am pus boabe de Jullius Meinl in rasnita si era atat de oribila cafeaua ca am aruncat-o (la revedere 30 lei) si m-am dus si am luat Brazilia Sertaozinho proaspata.
Nu am inca portfiltru fara fund si nu prea vad ce fac acolo (textura cafelei, crema) dar am pus ochii pe o sita marzocco si portfiltru si o sa iau curand.

Multumesc tuturor pentru cea mai tare comunitate. Cand cumparati cafea nu uitati sa spuneti ca i-ati gasit prin espressoman.ro sa luati considerabil mai ieftin.
Gaggia Classic rigged 9-10 bari + rasnita Lelit PL43MMI + Tamper Motta Bubinga + sita bezzera 14g
 
Reply
#5
Pai e oficială reducerea -http://www.espressoman.ro/forum/Thread-15-reducere-la-prajitoria-de-cafea-Guido-Coffee
#Lelit Bianca #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim ~ Vacanta: #Kinu + #Kompresso
Past: #Expobar Brewtus IV #Mahlkonig Vario K30 
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)