Welcome Back Log In Create Account

Espresso automat

Bună dimineața tuturor. As vrea sa cumpar un automat de espresso pentru job. Stiu că discutam aici de cu totul alte scule dar viața la job are limitările ei. Aveam astaptari mediocre pana sa vizitez niște colegi in Italia (!!!) unde am băut cateva încercări cel puțin neașteptate. Ma interesează un sfat de achiziție pentru un aparat care să facă față la birou - sa zicem 20 de cești pe zi dar să permită boabe variat prajite (inteleg ca automatele merg pe prajeli mai intense pentru a proteja rasinita). As vrea să ma concentrez pe cafeaua in sine nu pe mixurile cu lapte sau alte minuni. Ma poate sfatui cineva? Mulțumesc

Reply
20 duce oricare din clasa medie adica 2-3000 lei, cele mai ieftine au atentionari ca utilizarea casnica inseamna 10 pe zi, dar nu e cazul la clasa urmatoare.
La un birou la care am avut o colaborare pasagera suna alarma de curatare la 1000 cesti lunar, deci fa singur socoteala cat se bea acolo... Si masina avea peste 2 ani fara nici o interventie.

Sau, alt exemplu, oferta de comodat Hedone pentru birouri mici "1000 cafele /luna, Pentru un consum de minimum 5 kg de cafea lunar" include espressorul Gaggia Velasca Prestige, sub 3000 lei.
O ieftinatura ai zice in zilele noastre, dar daca ei pariaza pe el, inseamna ca e o masina capabila... comodat insemnand ca ei asigura mentenanta si daca se strica sunt in aceasi zi cu masina de schimb la birou, nu ca la service, dupa o luna...

Ce imi suna suspect in cerintele dumitale este partea cu "să permită boabe variat prajite"... cum ai de gand sa faci schimbarea boabelor? Caci exista in rasnita palpator care opreste masina cand nu mai ai boabe, cand de fpat acolo mai sunt 20 grame pe traseu, in diverse grade de spargerea sau macinare... asa ca la schimbarea boabelor vei bea 2-3 cafele blend... parca e cam risipa daca vorbim de cafele scumpe...

Asa ca vei avea nevoie de o rasnita alaturi, si espresorul sa aiba ca feature obligatoriu sa poti alimenta single dose cu cafea macinata.

Reply
Mulțumesc. Boabe variat prajite se referă la schimbarea sortimentului din cand in cand in sensul de a nu merge neapărat pe cele prajite industrial. Da...vor fi si blend dar nu avem cum schimba 200 cu 200 g ci luam mai multe pachete de același fel.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)