Espressoman
Pitesti
Buna ziua,
ce parere aveti de acest espresor? Vad ca are si rasnita ceramica incorporata. L-am gasit la pret redus cu 40%.
Multumesc!
Dan
Gaggia Evolution, OPV, sita VST Ridged 15 gr, teava Rancilio Silvia, Gaggia MDF, tamper inox, termometru, latiera inox 600 ml
La Pavoni Dolce Espresso Pid
Espressoman Administrator
Bucuresti
Este un espressor automat. Parerea mea completa despre automate am
scris-o aici.
Te ajuta si parerile exprimate in
topicul despre incorporabile, caci tot despre automate se vorbea.
Cam asta e pozitia majoritatii de pe forum in aceasta privinta. Rasnita ceramica nu face doi bani pe un automat. Ca o demontare a marketingului de automate, si o rasnita mauala de 140 de lei tot cutite ceramice foloseste, deci de ce sa dai 400E (si) pentru caracteristica asta?. Materialul de fabricatie este ultima problema...
P.S. Voi muta topicul pe aria de Sfaturi la achizitie
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
Espressoman
Pitesti
Multumesc pentru raspuns. Ideea era ca gasisem cu un pret bun, 1019 lei.
Gaggia Evolution, OPV, sita VST Ridged 15 gr, teava Rancilio Silvia, Gaggia MDF, tamper inox, termometru, latiera inox 600 ml
La Pavoni Dolce Espresso Pid
Espressoman Administrator
Bucuresti
Lasand la o parte pretul (ti-am facut analogia cu rasnita doar pentru acele cutite ceramice), trebuie sa fii convins de ceea ce iti doresti sa bei.
O zeama lunga la automat (fie el si PHILIPS Xsmall sau Jura, Gaggia etc.) sau un espresso in adevaratul sens al cuvantului la
semiautomat+rasnita. A doua varianta, presupune si putina vointa in a face
aceste operatiuni.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
Espressoman infocat
Bucuresti
(05-02-2013, 15:52)Lyvyoo Wrote: O zeama lunga la automat (fie el si PHILIPS Xsmall sau Jura, Gaggia etc.)
Varza. Extractie de 1:30, culoare fada, zero crema si cel mai probabil e mai amar ca siropul de tuse. Nu merita sa dai 1000 de lei pe asa ceva.