Hello There, Guest! Login Register


REDUCERILE TASTECRAFTERS - Dalla Corte, Stone, Ascaso, Caflano, Timemore, Bellezza

#1
Importatorul Dalla Corte / Timemore / Ascaso / Compak / Cafflano / Bellezza / Stone / Vibiemme in Romania, ofera pasionatilor espressomani reduceri importante de 5-10 % la espressoare, rasnite si si accesorii. Pentru aplicare folositi varianta cea mai comoda pentru voi: trimiteti formularul nr. 8 (Tastecrafters) de mai jos sau folositi codul "espressoman" la finalul comenzii in site-ul tastecrafters.ro.  
 
TASTE CRAFTERS este platforma care isi doreste sa-ti aduca experienta unui coffeeshop de specialitate in confortul casei tale.
 
Marea majoritate a brandurilor de pe platforma www.tastecrafters.ro sunt lideri de piata in domeniul lor, au o cultura a inovatiei si calitatii dovedita in timp. Fiind importuri directe, exista o garantie a preturilor excelente, pentru comunitatea www.espressoman.ro fiind oferit un discount permanent de 5-10 % din preturile din website sau chiar mai mare, strict pentru anumite produse precizate in mod clar in aceasta sectiune.

RECOMANDARI (reducere inclusa):

- rasnita TIMEMORE SCULPTOR 078 , culori negru sau alb - preorder, pret in curand  Cererea se trimite exclusiv prin formularul Tastecrafters din Espressoman. 
- espressorul HX STONE ESPRESSO by Rocket, cel mai accesibil espressor premium de acest tip - de la  4745 lei
-
espressorul Dual Ascaso Steel Duo PID - dual thermoblock performant, varful de gama Ascaso pentru acasa - 7600 lei 
- espressorul dual boiler BELLEZA BELLONA - 6165 lei 
- rasnita manuala pentru espresso TIMEMORE Chestnut ESP - pret Espressoman - 679 lei (pret de lista 800 lei). Cererea se trimite exclusiv prin formularul Tastecrafters din Espressoman.
- pachet vacanta Cafflano Kompresso + rasnita Timemore Chestnut ESP - reducere suplimentara 5%. Cererea se trimite exclusiv prin formularul Tastecrafters din Espressoman.

Puteti folosi codul de reducere "espressoman" inclusiv pentru:
 
>>Espressoare si rasnite: https://www.tastecrafters.ro/aparate-cafea 
  • DALLA CORTE : Inventatorii tehnologiei multiboiler in lume in 2001 si apoi a modularii debitului de apa in extractiile espresso avansate.   Recomandari: STUDIO  : https://www.tastecrafters.ro/studio MINA : https://www.tastecrafters.ro/espressoare...-mina.html
  • STONE ESPRESSO: gama de HX-uri premium by Rocket, in trei versiuni - Pure, Lite, Premium, grup electric, pret accesibil: https://www.tastecrafters.ro/stone-espresso 
  • ASCASO : design minimalist, modern, grupuri profesionale full inox pe toata gama de espressoare, tehnologia super inovativa multi grupuri independente cu incalzire super rapida datorita thermoblocurilor patentate. Din gama de casa comercializam doar modelele cu grup profesional si repetabilitate termica Recomandari : DREAM PID   : https://www.tastecrafters.ro/dream-pid UNO PID : https://www.tastecrafters.ro/uno-pid DUO PID : https://www.tastecrafters.ro/duo-pid BABY T PLUS : https://www.tastecrafters.ro/baby-t-plus
  • BELLEZA : Finisaje de top, design senzational si tehnologii inovative, germanii de la Belleza au cateva modele extrem de atractive, care merita atentia iubitorilor de espresso:
  • VIBIEMME : brand iconic cand vine vorba de grupul E61 si primul espressor der casa cu grup comercial, DOMOBAR, recomandam sa luati in calcul toata gama pentru casa cu varful pe profilarea de presiune de la Super Elettronica. Gama comerciala se distinge prin super tehnologia de la Tecnique sau lever ul lui barista-ului celebru, Dritan Alsela, Replica.
 >>Rasnite electricehttps://www.tastecrafters.ro/rasnita-cafea >>>Ustensile preparare cafea https://www.tastecrafters.ro/brewing  >>>Accesorii Barista https://www.tastecrafters.ro/accesorii  >>>CESTI CERAMICA- https://www.tastecrafters.ro/ce%C8%99ti-pentru-cafea  >>>Pahar reutilizabil reciclabil - https://www.tastecrafters.ro/circular-co-139 PAHAR REUTILIZABIL ECOLOGIC CIRCULAR CUP : https://www.tastecrafters.ro/circular-co-139 
 
Pentru a beneficia de aceste discount-uri ori pentru a obtine mai multe informatii despre modelele de mai sus, completati formularul de reducere Tastecrafters din Espressoman.ro cu numele sau link-ul produsului sau folositi pe tastecrafters.ro codul de reducere:
 
espressoman

Codul se introduce la finalul comenzii in site-ul tastecrafters.ro. urmand sa fiti contactati telefonic sau pe email (de verificat si Spam), in max. 24h. Transportul va fi calculat pentru fiecare model in parte, in functie de greutate.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
Reply
#2
@razvanMB
Căutând mai multe despre quick mill, mi-a atras atenția varianta "Carola", boilerul mare, grupul E61, ce părere ai?
(am vazut că ești reprezentantul importatorului, se poate aduce, la ce preț pentru forumiști?) Ms.
ECM Classika PID, DF64 Gen 2, Kinu.
 
Reply
#3
Carola e o optiune interesanta. Sincer mi a cerut chiar recent cineva. Este un sdbu cu grup e61 si cu un pid destul de primitiv, cu jumperi, care se poate accesa doar din spate parca, desfacand si desuruband. E interesant ca e grup E61, in rest nu stiu ce sa zic. E mai scump decat Pippa si mai ieftin decat Silvano doar cu 100 de euro gen..
Un review e aici
https://youtu.be/nu1wAvZ2oJs

Cred ca in bugetul lui poti "tuna" Pippa chiar cu meCoffee pid, nu mai zic de altele mai.ieftine. totusi, are clar niste avantaje si Carola, e foarte compacta, usoara, grup E61 iertator cu extractiile.
Concluzia e ca daca se strang 2 3 doritori poate facem un group buy o idee mai convenabil decat ce se gaseste pe net acum, de ce nu.
Espresso : Dalla Corte STUDIO / MINA, Compak F8, Kompresso
Brew : Cafflano Kompact, Espro Press, KINU
 
 
Reply
#4
Ce să zic, aș fi interesat de "Carola" dar nu pot da o comandă fermă până nu știu un preț exact...
ECM Classika PID, DF64 Gen 2, Kinu.
 
Reply
#5
(22-01-2018, 00:07)Kontrast Wrote: Ce să zic, aș fi interesat de "Carola" dar nu pot da o comandă fermă până nu știu un preț exact...

Cred ca la minim 3 bucati il putem aduce la un 799 euro tva inclus.
Espresso : Dalla Corte STUDIO / MINA, Compak F8, Kompresso
Brew : Cafflano Kompact, Espro Press, KINU
 
 
Reply
#6
Banuiesc ca ati observat ca Carola nu are teava de abur. Adica trebuie sa fii foarte sigur ca nu vei aborda bauturile cu lapte.
 
Reply
#7
exact Smile no milk! 

desi am desconsiderat initial aparatul interesul crescut m a facut sa mai cercetez : 
https://www.home-barista.com/espresso-ma...ml#p426330

Oricum ajung in februarie la fabrica la Quick Mill si il pun pe Scace insa tot ce am testat de la ei acum a fost mult peste asteptari, am oarecum impresia ca in segmentul acesta de masini home use super clasice pun destul de mult accent pe stabilitate termica si testeaza destul de mult si ei.
Espresso : Dalla Corte STUDIO / MINA, Compak F8, Kompresso
Brew : Cafflano Kompact, Espro Press, KINU
 
 
Reply
#8
Tot citind despre aparatele Quick mill am mai descoperit o versiune interesanta: Alexia Evo cu Pid. Despre aceasta știm ceva? La ce preț ar putea fi?
ECM Classika PID, DF64 Gen 2, Kinu.
 
Reply
#9
Cred ca acel aparat a fost doar pentru piata din SUA, pentru Chris Coffee. La noi nu apara ca si posibilitate de comanda. Sad Cei de acolo au avut cateva aparate in exclusivitate produse de Quick Mill pentru piata ameciana, cum este si superbul Lucca, produs pentru cei de la Clive Coffee.
Espresso : Dalla Corte STUDIO / MINA, Compak F8, Kompresso
Brew : Cafflano Kompact, Espro Press, KINU
 
 
Reply
#10
Chiar dacă nu mă interesează frotarea nu prea îmi convine la "carola" pseudo pid-ul din spate.
Apoi și o eventuală revânzare va fi mai dificilă.

Dacă nu este disponibilă Alexia cu pid atunci trebuie să mai caut...
ECM Classika PID, DF64 Gen 2, Kinu.
 
Reply
#11
Incearca Bezzera, au ei ceva cu E61 si posibilitate de frotare si evident PID. De la QM daca nu te intereseza frotarea mai potrivit decat Pippa cu un pid n as putea sa ti recomand mai bine..

Pid ul Carola cred ca functioneaza bine insa evident e o solutie mai de anii 2008 decat 2018, ca si user experience Smile

Carola trebuie privita si din perspectiva dimensiunilor extrem de mici, probabil e cel mai compact espressor capabil cu grup e61.
Espresso : Dalla Corte STUDIO / MINA, Compak F8, Kompresso
Brew : Cafflano Kompact, Espro Press, KINU
 
 
Reply
#12
@razvanMB pentru cafflano prețul conține și livrarea? Mersi!
Lelit PL162 Bianca + Honne / Cafflano Kompresso + Kinu M47
Past: Lelit PL41TEM, Sita Competition Ascaso 57mm, Lelit PL043MMI 
 
Reply
#13
Salut, curierul este separat.
Espresso : Dalla Corte STUDIO / MINA, Compak F8, Kompresso
Brew : Cafflano Kompact, Espro Press, KINU
 
 
Reply
#14
Salut,
Tot referitor la livrare pentru Cafflano Kompresso. Cât ar costa livrarea pentru acest produs, într-o localitate fără km suplimentari?
Mersi!
 
Reply
#15
Salut, de regula tarifele sunt pana in 20 de lei in afara Bucurestiului, livram cu Fan Curier.
Espresso : Dalla Corte STUDIO / MINA, Compak F8, Kompresso
Brew : Cafflano Kompact, Espro Press, KINU
 
 
Reply
#16
Salut,

Las aici un scurt review despre experienta mea cu Razvan.
Mi-am cumparat de la Taste Crafters un Quick Mill Silvano, livrat in conditii optime.
Am fost si la cursul de espresso si latte art basic. M-am programat printr-o discutie telefonica cu Razvan.
Am gasit acolo multe informatii despre extractie, preinfuzie, debit, latte art, site(am facut comparatii intre diversele site), 
prajirea cafelelor si multe altele. 
Timp de cateva ore am aflat de la Razvan detalii pe care nu le gasesti usor. 
Mi-a raspuns la intrebari de orice natura, plecand de la constructia espressoarelor Dalla Corte
pana la istoria altor marci de echipamente.

Multumesc Razvan pentru amabilitatea cu care mi-ai oferit toate aceste servicii. Big Grin

Pun mai jos si cateva poze de la locatie. Poza cu Razvan, asteptam sa o urce el.[Image: HqpzOse.jpg][Image: sCQVYIu.jpg][Image: U70782v.jpg][Image: AUhKUTx.jpg]
AeroPress, ECM S-Manuale 64 | Kinu m47 phoenix , Quick Mill Silvano
 
Reply
#17
Salut, stie cineva daca se gasesc french press-uri ESPRO in Romania?
 
Reply
#18
Salut, @razvanMB . Ce informatii ai despre noua gama de la VBM? Cum se face profilarea pe Domobar Super 2B Digital sau pe Electronic?
 
Reply
#19
Salut, cand am vizitat fabrica la inceputul anului, nu era pregatit vreun prototip pe care sa l testez. Am stat doar o zi si nu a fost timp sa aranjam ceva. Insa, data fiind situatia pandemica, VBM este inca inchisa. Deschiderea este preconizata in curand insa nu stiu daca timpul in care au fost inchisi nu le decaleaza un pic si lansarea noii game.

Vom avea un exemplar din versiunea cu profilare programabila, fara maneta ( cea mai versatila). Cred ca daca vremurile ne vor permite, vom incerca sa facem niste teste. Daca nu vom reusi fara sa ramanem suficient de distantati social, fiti siguri ca vom gasi solutia online. 

Doar sa soseasca...Smile
Espresso : Dalla Corte STUDIO / MINA, Compak F8, Kompresso
Brew : Cafflano Kompact, Espro Press, KINU
 
 
Reply
#20
Dragi amici ai cafelei, am ceva vesti interesante de la Dalla Corte. Fabrica s a redeschis de aproape 2 saptamani si am fost instiintat de o promotie foarte interesanta, la care am adaugat si noi maxim ce puteam : )

Astfel, pentru espressomani putem oferi, in limita stocului extern disponibil, 2 preturi speciale la 2 modele Dalla Corte destul de cunoscute celor de pe forum : 

1. Espressor Dual Boiler Dalla Corte STUDIO 2990 euro tva inclus! -  pret actual redus pentru espressoman 3500 euro 
https://www.tastecrafters.ro/espressoare...tudio.html

2. Espressor Profilare Debit Dalla Corte MINA 5990 euro tva inclus - pret actual redus pentru espressoman 6900 euro. 
https://www.tastecrafters.ro/horeca/espr...-mina.html

Sper sa fie interesante pentru voi, termenul este 30 iunie, in limita stocului alocat de fabrica. Nu am informatii clare despre restrictiile de culoare la Studio, deci trebuie discutat de la comanda la comanda. La Mina este vorba de culorile standard, Galben, Negru si Alb. 
[Image: 9POBsqM.png][Image: 56Akr3s.png]
Espresso : Dalla Corte STUDIO / MINA, Compak F8, Kompresso
Brew : Cafflano Kompact, Espro Press, KINU
 
 
Reply
#21
Salutare amici, revin cu informatii despre modelul Vibiemme DOMOBAR Elettronica, model ce a creat atata interes incat am inceput si eu sa numar zilele pana ajunge la noi sa il pot testa. 

Am primit de la Dan, export managerul pozele din fabrica cu prima sarja de productie, din care cu greu am reusit sa rezervam o bucata. El personal il are acasa de 3 luni de zile in teste si mi a confirmat ca e foarte multumit de aparat. Trebuie mentionat ca Dan de la Vibiemme este locul 6 in lume la Coffee in Good Spirits si a fost head barista la Kaffeine London timp de 4 ani, deci cunoaste specialty coffee foarte bine, nu se raporteaza doar la cultura italiana a cafelei. Chiar am discutat cu el cateva profile de presiune si testele lui mi au confirmat niste profile pe care le cunoasteam si eu, pe cafele prajite mediu sau peste medie. 

Eu o sa recomand celor care folosesc aparatul profilele pe care le testam noi, sunt convins ca avem solutii foarte utile pentru prajirile medii si medii usoare, chiar si cele light ( omiroast). 

Vineri aparatul ar trebui sa plece de la ei de la fabrica din Milano, ma astept sa l avem pana la finalul saptamanii viitoare. Demaram testele si ulterior revenim cu impresii si de ce nu, o sesiune de teste deschisa interesatilor, considerand si restrictiile legale ce se tot schimba. 

Standard aparatul va veni cu panourile laterale din inox, dar se vor putea comanda separat colorate, sunt cateva idei de culori in lucru. 

Atasez pozele din fabrica primite ieri, sunt "calde" . 

Masina este si la noi pe site si avem deja in minte o reducere speciala pentru clubul "espressoman", rog un mesaj pentru detalii. 

https://www.tastecrafters.ro/vibiemme/es...-2020.html

[Image: S4rRc05.jpg][Image: 6YK6mEJ.jpg]
Espresso : Dalla Corte STUDIO / MINA, Compak F8, Kompresso
Brew : Cafflano Kompact, Espro Press, KINU
 
 
Reply
#22
Razvane imi place ca nu te incurci! te lipesti doar de branduri serioase  Big Grin
Current: Rocket R91, Honne Slim Custome, V60, Cantar Hario, Bialetti Brikka, Aerobie AeroPress, Kinu M47
Previous: Dalla Corte Studio, Izzo Duetto 3, Lelit HX
 
Reply
#23
(29-07-2020, 16:18)Mihai.B Wrote: Razvane imi place ca nu te incurci! te lipesti doar de branduri serioase  Big Grin

Nu chiar, am experimentat multe, cu unele mi a iesit, cu altele nu. Dar unde simt orientare progresista si o relatie umana de calitate, incerc sa pun umarul si mai ales sa comunic cele bune si cele mai putin bune. Suma calitatilor si a defectelor trebuie sa fie pe plus, oricum, altfel nu promovam. Perfect nu e nimic pe lumea asta, cu atat mai putin in industria cafelei, printre cele mai "volatile" dar si aromate industrii Smile
Espresso : Dalla Corte STUDIO / MINA, Compak F8, Kompresso
Brew : Cafflano Kompact, Espro Press, KINU
 
 
Reply
#24
Corect. Cele 2 din portofoliul tău sunt în top 5 personal de asta am reacționat.
Felicitări
Current: Rocket R91, Honne Slim Custome, V60, Cantar Hario, Bialetti Brikka, Aerobie AeroPress, Kinu M47
Previous: Dalla Corte Studio, Izzo Duetto 3, Lelit HX
 
Reply
#25
(29-07-2020, 15:42)razvanMB Wrote: Salutare amici, revin cu informatii despre modelul Vibiemme DOMOBAR Elettronica, model ce a creat atata interes incat am inceput si eu sa numar zilele pana ajunge la noi sa il pot testa. 

Am primit de la Dan, export managerul pozele din fabrica cu prima sarja de productie, din care cu greu am reusit sa rezervam o bucata. El personal il are acasa de 3 luni de zile in teste si mi a confirmat ca e foarte multumit de aparat. Trebuie mentionat ca Dan de la Vibiemme este locul 6 in lume la Coffee in Good Spirits si a fost head barista la Kaffeine London timp de 4 ani, deci cunoaste specialty coffee foarte bine, nu se raporteaza doar la cultura italiana a cafelei. Chiar am discutat cu el cateva profile de presiune si testele lui mi au confirmat niste profile pe care le cunoasteam si eu, pe cafele prajite mediu sau peste medie. 

Eu o sa recomand celor care folosesc aparatul profilele pe care le testam noi, sunt convins ca avem solutii foarte utile pentru prajirile medii si medii usoare, chiar si cele light ( omiroast). 

Vineri aparatul ar trebui sa plece de la ei de la fabrica din Milano, ma astept sa l avem pana la finalul saptamanii viitoare. Demaram testele si ulterior revenim cu impresii si de ce nu, o sesiune de teste deschisa interesatilor, considerand si restrictiile legale ce se tot schimba. 

Standard aparatul va veni cu panourile laterale din inox, dar se vor putea comanda separat colorate, sunt cateva idei de culori in lucru. 

Atasez pozele din fabrica primite ieri, sunt "calde" . 

Masina este si la noi pe site si avem deja in minte o reducere speciala pentru clubul "espressoman", rog un mesaj pentru detalii. 

https://www.tastecrafters.ro/vibiemme/es...-2020.html

[Image: S4rRc05.jpg][Image: 6YK6mEJ.jpg]

Salut Razvan,

A ajuns jucaria? Eram curios de niste aspecte pentru ca prea multe detalii nu sunt disponibile si pana nu te joci cu aparatul nu cred ca putem sa le aflam.
Eram curios:
- daca profilarea se poate face si pe debit nu numai pe presiune,
- cate trepte de profilare avem
- daca preinfuzia mecanica specifica E61 este dezactivata in varianta aceasta
- inca nu am observat (din poze) daca apa din boilerul de brew (de 500ml) trece mai intai printr-un circuit similar HX - incerc sa imi dau seama cat de repede recupereaza temperatura dupa un shot + clean flush.
- ce inseamna "verifica nivelurile de subextracție / supraextracție" - as putea presupune ca arata curba de debit dar e doar o presupunere
- volumetrie programabila la varianta pe buton
- tava de colectare se poate conecta la scurgere? (nu vad o mare problema daca nu tinand cont ca n-ai flush-uri lungi dar e bine de stiut)

multumesc,
Espressor: Lelit Bianca / Gaggia Classic 2017 | Past: Lelit Mara / Nuova Simonelli Oscar II / Lelit PL41TEM
Rasnita:  Kopi Deva / Lelit PL72 William / Kinu M47 / Arco 2 in 1
 
Reply
#26
(05-08-2020, 13:55)vlaicu Wrote:
(29-07-2020, 15:42)razvanMB Wrote: Salutare amici, revin cu informatii despre modelul Vibiemme DOMOBAR Elettronica, model ce a creat atata interes incat am inceput si eu sa numar zilele pana ajunge la noi sa il pot testa. 

Am primit de la Dan, export managerul pozele din fabrica cu prima sarja de productie, din care cu greu am reusit sa rezervam o bucata. El personal il are acasa de 3 luni de zile in teste si mi a confirmat ca e foarte multumit de aparat. Trebuie mentionat ca Dan de la Vibiemme este locul 6 in lume la Coffee in Good Spirits si a fost head barista la Kaffeine London timp de 4 ani, deci cunoaste specialty coffee foarte bine, nu se raporteaza doar la cultura italiana a cafelei. Chiar am discutat cu el cateva profile de presiune si testele lui mi au confirmat niste profile pe care le cunoasteam si eu, pe cafele prajite mediu sau peste medie. 

Eu o sa recomand celor care folosesc aparatul profilele pe care le testam noi, sunt convins ca avem solutii foarte utile pentru prajirile medii si medii usoare, chiar si cele light ( omiroast). 

Vineri aparatul ar trebui sa plece de la ei de la fabrica din Milano, ma astept sa l avem pana la finalul saptamanii viitoare. Demaram testele si ulterior revenim cu impresii si de ce nu, o sesiune de teste deschisa interesatilor, considerand si restrictiile legale ce se tot schimba. 

Standard aparatul va veni cu panourile laterale din inox, dar se vor putea comanda separat colorate, sunt cateva idei de culori in lucru. 

Atasez pozele din fabrica primite ieri, sunt "calde" . 

Masina este si la noi pe site si avem deja in minte o reducere speciala pentru clubul "espressoman", rog un mesaj pentru detalii. 

https://www.tastecrafters.ro/vibiemme/es...-2020.html

[Image: S4rRc05.jpg][Image: 6YK6mEJ.jpg]

Salut Razvan,

A ajuns jucaria? Eram curios de niste aspecte pentru ca prea multe detalii nu sunt disponibile si pana nu te joci cu aparatul nu cred ca putem sa le aflam.
Eram curios:
- daca profilarea se poate face si pe debit nu numai pe presiune,
- cate trepte de profilare avem
- daca preinfuzia mecanica specifica E61 este dezactivata in varianta aceasta
- inca nu am observat (din poze) daca apa din boilerul de brew (de 500ml) trece mai intai printr-un circuit similar HX - incerc sa imi dau seama cat de repede recupereaza temperatura dupa un shot + clean flush.
- ce inseamna "verifica nivelurile de subextracție / supraextracție" - as putea presupune ca arata curba de debit dar e doar o presupunere
- volumetrie programabila la varianta pe buton
- tava de colectare se poate conecta la scurgere? (nu vad o mare problema daca nu tinand cont ca n-ai flush-uri lungi dar e bine de stiut)

multumesc,

Salutare domnule, am reusit sa incarcam saptamana trecuta aparatul cu o zi inainte ca fabrica sa intre in concediu, ma astept ca zilele astea sa ajunga. Doar ca saptamana viitoare intru eu in concediu, revin pe 18 Smile

As putea deja sa raspund la o parte din intrebari insa sunt inca suficient de multe pentru care trebuie sa mi aloc un pic de timp de test. E primul aparat din noua generatie Vibiemme cu care interactionez.

Propune sa ne auzim cum revin si apuc 2 zile macar cu aparatul, ramanand valida idea de reuniune si testare comparativa cu alte modele.
Espresso : Dalla Corte STUDIO / MINA, Compak F8, Kompresso
Brew : Cafflano Kompact, Espro Press, KINU
 
 
Reply
#27
Mulțumesc Răzvan, ar fi perfect. E perioada de concedii, și eu am pauza la sfârșitul lui august dar poate ne sincronizam.
Espressor: Lelit Bianca / Gaggia Classic 2017 | Past: Lelit Mara / Nuova Simonelli Oscar II / Lelit PL41TEM
Rasnita:  Kopi Deva / Lelit PL72 William / Kinu M47 / Arco 2 in 1
 
Reply
#28
Asa cum promiteam, dupa ceva teste mi am format o parere asupra espressorului Vibiemme DOMOBAR Super Eletronica, cu profilare de presiune : 

Pentru a nu ma repeta, am punctat aici ceva observatii : 
https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...#pid141523

Mai adaug doar poze reale : 

[Image: OxNb28R.jpg]
[Image: OljOZkm.jpg][Image: vr05Voi.jpg]

Reducerea pentru membrii forumului este de extra 10% din pretul deja redus, deci 13 138 lei tva inclus. Singura mentiune ar fi termenul de livrare, ne uitam la un final de octombrie in clipa de fata, datorita comenzilor mari primite. Noua gama Vibiemme are ceva succes comercial pe plan international, sper sa ajunga si la pasionatii de la noi, sunt o firma serioasa. 

https://www.tastecrafters.ro/vibiemme/es...-2020.html

In masura in care aveti intrebari, ne puteti scrie pe toate canalele de comunicare.
Espresso : Dalla Corte STUDIO / MINA, Compak F8, Kompresso
Brew : Cafflano Kompact, Espro Press, KINU
 
 
Reply
#29
Dragi pasionati ai cafelei, am primit si o lista exclusivista de echipamente putin folosite de la Dalla Corte, care au calatorit ( mai putin anul acesta) la targurile internationale si diverse demo uri. Le gasiti in sectiunea noastra SECOND HAND de pe webiste : https://www.tastecrafters.ro/second-hand

Stocul este limitat, mai precis este cate o bucata din fiecare deci nu ar fi rau sa va grabiti. Stocul nu este in Romania, este disponibil international deci intram oarecum in licitatie pe ele, estimez ca maine s-ar putea sa fie prea tarziu..Sad 

Beneficiati de o reducere din pretul afisat acolo cu codul classic " espressoman " deci invit cat mai rapid pe cei interesati sa se inscrie. E o oferta care nu va mai fi disponibila prea curand.

https://www.tastecrafters.ro/second-hand

[Image: 98MCxgg.jpg][Image: AhIKvi5.jpg][Image: RhVLTan.jpg][Image: j58szLm.png][Image: gnsoGG7.jpg][Image: UhjKozY.png][Image: ZxltHDC.png]
Espresso : Dalla Corte STUDIO / MINA, Compak F8, Kompresso
Brew : Cafflano Kompact, Espro Press, KINU
 
 
Reply
#30
Salutari si la multi ani! 

In 2020 am, odata cu lucrul de acasa, am acordat mai multa atentie metodelor alternative de preparare a cafelei. Usor usor am inceput sa pun accent din ce in ce mai mult si pe calitatea ustensilelor de preparare, design si finisaje, considerand ca si ele fac parte din farmecul ritualului zilnic, mai ales ca avem acces la cafele deosebit de sofisticate. 

Probabil ca multi am remarcat ca in 2020 am demarat colaborarea cu Timemore, un brand chinezesc cu al carui management am avut ocazia sa ma intalnesc si sa schimb idei. Atentia lor la detalii si orientarea catre calitate, fara a neglija aspectul economic al produselor m a atras si in mare pot spune ca sunt multumit de gama lor de produse si le recomand.  

In 2020 au lansat pe Kickstarter modelul de rasnita Chestnut X si mi se pare ca, dupa ai nostri producatori locali Kinu,  pare a fi o adevarata lucrare de arta in designul rasnitelor.  

Am reusit sa negociez un mic discount pentru o precomanda de minim 12 bucati de Chestnut X, indiferent de culoare, verde sau neagra. 

Preturile de vanzare la noi pe site vor fi :

Chestnut X black 1569 lei
Chestnut X green 1619 lei
Grip piele naturala 219 lei

Va fi disponibil si discount ul de 10% acordat comunitatii insa ma astept ca stocul sa fie fluctuant pe acest produs, in functie de cerere si considerand timpii mari de transport.

Pretul special la preorder, daca reusim sa strangem numarul minim, va fi : 

Preorder Chestnut X black 1255 lei
Preorder Chestnut X green 1295 lei
Preorder Grip piele naturala 168 lei

Termenul de livrare va fi de 40 de zile, va veni cu o alta comanda a noastra. Ar trebui sa strangem doar 10 bucati, avem deja alte 2 precomenzi din afara forumului. 

Pentru inscrierea la precomenzi puteti lasa un mesaj aici, PM privat, prin formularul disponibil pe forum sau direct pe hello@tastecrafters.ro . 
 
Sunt multe noutati si inovatii in aceasta rasnita, amintesc doar cutitele patentate S2C, Spike to Cut, gandite sa livreze o distributie a particulelor cat mai uniforma. 
Atasez cateva poze de produs, se poate observa atentia deosebita la detalii cat si ambalarea APPLE like.

[Image: wgxEmSV.jpg][Image: W77NEFT.jpg][Image: 5zIzZcV.jpg][Image: iWeTxod.jpg][Image: dLa8tJ8.jpg][Image: XNAYxYI.jpg][Image: gecjHnF.jpg][Image: sSLxfaI.jpg][Image: 7hxSEGC.jpg][Image: rXm2SrV.jpg][Image: ptGyKT0.jpg]
Espresso : Dalla Corte STUDIO / MINA, Compak F8, Kompresso
Brew : Cafflano Kompact, Espro Press, KINU
 
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)