Hello There, Guest! Login Register


Dileala tronurilor

#1
Arya presedinte dupa episodul 3 sezonul 8.
LELIT Bianca black V3, Bentwood,Bravo Tools, Vst 18, 20,25.
 
Reply
#2
Ma intreb ce or mai urzi 3 episoade ca sa nu devina plictisitor... mare branza sa termini o gravida si un pirat... dupa ce ai vazut atati ochisori albastri... Big Grin
 
Reply
#3
Raul din interior e cel mai periculos. Sper sa nu se inece ca tiganul la mal.
LELIT Bianca black V3, Bentwood,Bravo Tools, Vst 18, 20,25.
 
Reply
#4
Sezonul asta are un aspect de corvoada fiindcă au ajuns să improvizeze prea mult fiindcă nu mai au cărți în spate.

Au cam pierdut spiritul cărților și încearcă să dreagă busuiocul ca să nu rămână fanii serialului "blue balled".
 
Reply
#5
Oricum cartile nu ai cum sa le ecranizezi strictisim, e prea mult, e prea variat necesita cred heltuiala pentru vreo cateva zeci de filme de lung metraj cu buget foarte mare. E imposibil pentruzilele noastre,flmul cartii mosului e un ocean. Dar si asa e inca bine, cred ca au reusit in prim rand o distributie de nota zece fara piti sialte unitati de masura de la Holiwood, un Charles Dance fiind de referinta dupa umila mea parere in rolul lui Twin. Lansarea multor tineri e absolut meritata. E clar cred ca lumina zilei ca intre autorul cartilor si producatorii filmului aavut loc o intelegere in termenii cei mai stricti. Noi iti aducem cartea in lumea filmului, tu opresti publicarea volelor 6 si 7.Firulnarativil despartim si adaptam posibilitatilor noastre pentru a nu ne ineca in amanunte si apoi, dupa finalul filmului tu itidesavarsesti higantescul proiect asa cum l-ai gandit, oricumtotaldiferit de filmpentru a evita repetarea si pierderea interesului cititorilor. Ca abea astept sa vad ce face Cathleen Stark ce face piticul in tabara lovita de holera unde isi ingrijea stapanul gras si diareic, sa vad lupta din viscolul cumplit unde adunase atatea personaje si in general cam tot ce fac nenumitii din filme, le zic nenumiti acelora pe care regizorii nu au mai avut cum sa ii introdica in film. Cartea asta e un film in adevaratul sens al cuvantului. 8
LELIT Bianca black V3, Bentwood,Bravo Tools, Vst 18, 20,25.
 
Reply
#6
Mergea lasat slam-dunk-ul final pentru episodul urmator, sa sparga rating-urile...

Trailerul episodului 4 nu ne da sperante prea mari la vreo surpriza:
http://player.ooyala.com/static/v4/stabl...Gir_AyCPPA&pbid=6bc872b3da6b428eaec93d1a2e445a13&pcode=lybG4xOtZ5VVs97XtFOmFWfHkY5g

Si o sedinta de machiaj de 5 ore...
https://www.instagram.com/p/BvevOm8gKgI/
 
Reply
#7
Slam dank cu un cos dat la burta, la cercul pentru juniori. ?
LELIT Bianca black V3, Bentwood,Bravo Tools, Vst 18, 20,25.
 
Reply
#8
Of,of,of.Sa vina cartile alea odata ca Beniof asta dupa ce a auzit chemarea strabunilor din Siberia,a dat-o pe vodca,a adormit in sant si i-a iesit Moscova nu crede in lacrimi(sau ma bine zis in santuri).Rusini cu i din i( na al dreacu calculator nu stie a scrie corect diacriticile mai vechi si mai de la est de pe unde rasare eclipsa).
LELIT Bianca black V3, Bentwood,Bravo Tools, Vst 18, 20,25.
 
Reply
#9
A mai ramas sa tragem la sorti cine o omoara pe Daenerys in ultimul episod...

Eu cred, la modul cel mai sincer, ca nu au avut cum sa scoata mai mult. E foarte greu sa inchizi in 6 episoade toata intriga construita in 7 sezoane.
 
Reply
#10
Da , e greu ,asa este,insa sa scoti complet din circuit personaje importante,sa faci praf un trend de 9 ani in care ai creat si dezvoltat o intriga ampla si caractere si sa uiti complet de toate astea de dragul a nu stiu ce , e o tampenie.Martin e un tip extrem de riguros ,un tip care nu uita nimic si nu lasa nimic la voia intamplarii.Ma bucur enorm ca exista sansa de a savura in continuare cartile .Sper sa apara cat de curând si sa nu aibe nimic in comun cu sezonul asta.Cei de la HBO au dat-o rau de gard.Vor sa mai faca seriale inspirate din acest univers?Dupa un asemnea final,eu cred ca daca aleg varianta asta au orbit.A fost o greseala monumentala ceea ce au facut.Noua ani de munca dusi pe apa sâmbetei.S-au inecat ca tiganul la mal.Si erau atatea modalitati de a o scoate la liman.Sincer sa fiu nici nu mi-am putut inchipui o asemenea varianta.Inteleg pe deplin indignarea atator si atator cinefili.Au dreptate.Got este un fenomen,nu apartine doar producatorilor.E un fenomen artistic si de arta nu iti bati joc,altfel e chici ,carciuma ,moft,porcarie.
LELIT Bianca black V3, Bentwood,Bravo Tools, Vst 18, 20,25.
 
Reply
#11
Era un thread pe reddit cu spoilers, exact ce se intampla acum.
Ar fi fain sa moara si snow si Dany sa ramana Piticul Atomic stăpân pe plantatieSmile
PL41TEM; Kinu Pheonix  
 
Reply
#12
Eu cred ca le-ar fi fost greu sa scrie un scenariu mai prost de-atat. Dar cat timp au audienta conteaza?  Wink
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)
 
Reply
#13
Am fost retinut in aprecieri pana acum. Si nici nu-mi place sa fac pariuri despre final, strica placerea filmului.
Dar cand cineva isi bate joc de 7 sezoane "trudite" de-a lungul anilor, e greu sa nu remarci. Cum sa dai cu bata-n balta in asa hal?

Daca mai adaugam la asta si inexplicabila lipsa a sunetului 5.1 pe HBO GO in anul de gratie 2019, cand si Duck TV transmite la calitate mai buna, avem pachetul complet. Am transmis si o intrebare la suport, nu s-au deranjat sa raspunda nicicum.

Mai rezist o saptamana sa vad si gloriosul final,  dupa care inchid abonamentul instant.
Expobar Leva | Gaggia Evo | Eureka Single Dose | Fiorenzato F5 | Kinu Phoenix | Aeropress | V60
Prev: Lelit 41TEM | Gaggia MDF
 
Reply
#14
Eu tot mai cred ca episodul a fost un vis urat a vreunui personaj, nu conteaza care. Am mai vazut treziri din cosmaruri in multe alte filme. Se practica. Le mai acord credit. Nu vreau sa cred...
AeroPress,Cafflano Kompresso,Staresso Mirage SP300,Eureka Mingnon Specialita 15BL,1Zpresso Q2 7 core burr 
 
Reply
#15
(14-05-2019, 20:09)adif Wrote: Daca mai adaugam la asta si inexplicabila lipsa a sunetului 5.1 pe HBO GO in anul de gratie 2019, cand si Duck TV transmite la calitate mai buna, avem pachetul complet. Am transmis si o intrebare la suport, nu s-au deranjat sa raspunda nicicum.


La mine si calitatea imaginii e slaba, cred ca e 720p fiindca si torrentele 1080p se vad considerabil mai bine.
Nu e problema de internet, netflix 4k ruleaza perfect, conexiunea 300mbps e arhi-suficienta.
 
Reply
#16
Pai cred ca asa e si declarata calitatea imaginii, 720p(i), nu mai mult. Pana de curand nici atat nu aveau, era doar SD.

Eu nu inteleg dezinteresul total al HBO pentru tehnologie si cum concureaza ei cu Netflix (care tocmai a introdus sunet 5.1 la 640 kbps si chiar Atmos pt. cine are) si cu Amazon Prime TV.

Eu am abonament la toate. La HBO am facut doar pt GoT, dar cred ca pastrez numai Netflix. Din pacate continutul lasa de dorit la toate.
Expobar Leva | Gaggia Evo | Eureka Single Dose | Fiorenzato F5 | Kinu Phoenix | Aeropress | V60
Prev: Lelit 41TEM | Gaggia MDF
 
Reply
#17
Netflix sta la coada dupa Uber sa fie interzis Smile
Nu este supus cenzurii, actorii nu au studii acreditate aici... Big Grin
 
Reply
#18
Mda. Noroc că sunt disponibile la liber fără efort. Am urmărit o jumătate din primul episod și mi-a fost suficient. Am abonament la HBO și HBO Go. L-am făcut pentru producția Umbre. Un serial romanesc reușit. După vizionarea serialului am mai urmărit maximum 5 ore de material, majoritatea pe sărite. Plătesc în continuare abonament în așteptarea sezonului 3. După, cred că îl reziliez. Mult conținut jenant, se fac din ce in ce mai multe producții sub standardul comercial. Sunt și reclame mai reușite decât unele filme de box office.
Lelit PL162T, Lelit PL72, Pavoni`70, Honne, Varia VS3&Hypernova Ultra, Kinu M47, Rok espresso, Hario V60, Gene 101, Kaleido M10PRO
 
Reply
#19
Gata! Am reziliat atat HBO cat si Prime TV. Acestia din urma au imagine si sunet bune, dar... la nimic. Nu au continut deloc.

Dar ce mi se pare halucinant... astia de la Antena 1 de azi dimineata povestesc episodul final/deznodamantul GoT la TV!!! Daca nu ati apucat sa il vedeti nu va uitati la TV! Confused
Expobar Leva | Gaggia Evo | Eureka Single Dose | Fiorenzato F5 | Kinu Phoenix | Aeropress | V60
Prev: Lelit 41TEM | Gaggia MDF
 
Reply
#20
Pentru mine serialul a ramas neterminat.Drept urmare nu am vuzionat si nici nu voi viziona vreodata conserva plina de botulism a lui gospodin Beniof si a fratelui sau W..sau cum i-o mai fi spunând,si nici vreun film regizat sau produs de astia doi la un loc sau separat.Pentru mine sunt persona non grata.Nu poti merge la un spectacol de opera iar la final baritonul sa iti gajaie manele din gat.Nu merge sa distrugi asa de dragul unei glume proaste sau a bolanzeniei de care suferi munca atator oameni.Pe actori ii inteleg,nu aveau cum la 3 milioane de dolari pe episod sa se opuna .Desi poate altii mai batrani si mai mari ar fi facut-o.Au inghitit si gata,ca pe un hap.Nu faptul ca s-a terminat prost m-a enervat ,ci faptul ca au facut-o in cel mai dement mod posibil.Mosul cred ca isi freaca palmele,stiind ca de acum incolo are camp deschis pentru tot ce pofteste mintea lui.Indiferent cat de crancen s-ar termina cartile in mod sigur o va face stralucind.Asta se intampla când ideea unui geniu ajunge pe mana unor idioti.
LELIT Bianca black V3, Bentwood,Bravo Tools, Vst 18, 20,25.
 
Reply
#21
Care ar fi fost finalul ideal dupa voi ?
Jon + Dany = love ? de abia atunci m-as fi simtit tratat drept prost...
As zice ca a murit cine trebuia, poate nu chiar la modul ideal, dar daca realizatorii nu au auzit de Tepes, ce sa ii faci...
 
Reply
#22
Există explicații pentru orice varianta dar asta nu înseamnă că toate sunt ok.

Nu cred că Martin a fost foarte încântat de final dar se consolează cu multele milioane generate de cele n seriale desprinse din universul creat de el.
 
Reply
#23
#românașiinventivi[Image: ab71ca62a134adc4871b62f585199a92.jpg][Image: 3da82a799c6ea631b657d93f3ea02a7a.jpg]

Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
PL41TEM; Kinu Pheonix  
 
Reply
#24
Am auzit ca Beniof l-a trimis in gulag ,la nord de zid pe Snow.Munceste pe vodca.
LELIT Bianca black V3, Bentwood,Bravo Tools, Vst 18, 20,25.
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)