Hello There, Guest! Login Register

De vanzare Lelit Bianca + Rasnita DF64 + accesorii

Salutare!

Cu parere de rau, se pune la vanzare Kit: Lelit Bianca v2 cu toate accesoriile cu care a venit (2 portafiltre etc), Rasnita DF64 culoare neagra cu cutite titanium, tamper BRAVO (pe auriu), toate cumparate in decembrie 2021 care arata si funcioneaza foarte bine, fara nicio problema.

O sa pun si poza cu rasnita si restul accesoriilor.

Bonus: 2 site VST 20Gr si IMS Nanotech 18-20Gr + 1 puck screen.

Pret pachet 11000 Lei. Echipamentul se afla in Bucuresti, sector 3, zona Piata Salajan / Trapezului. 

Nu sunt interesat de schimburi.

:az:
[Image: wTJc9HI.jpg]
Lelit Bianca + Gaggia Classic Pro / G-Iota +  Eureka Mignon Specialita 15 BL, sita VST 20 gr. Bravo Tools

Reply
De unde ești?
Ești interesat de schimb?
May God be with us.

Reply
(25-08-2023, 09:54)TudorP Wrote: De unde ești?
Ești interesat de schimb?

Salutare! Bucuresti, sector 3 - Piata Salajan / Trapezului (scuze, am uitat sa precizez).

Nu ma intereseaza schimburi.
Lelit Bianca + Gaggia Classic Pro / G-Iota +  Eureka Mignon Specialita 15 BL, sita VST 20 gr. Bravo Tools

Reply
Pret doar espresor?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Lelit PL91T & MahlkonigVario Grinder.

Reply
9000 lei cred ca ar fi un pret corect

Reply
Salut! Dai rasnita separat?

Reply
Doar daca se da espressorul inainte... Ar fi 1600 lei.

Reply
Salutare, as fi interesat sa-mi vand ACS Minima ca sa iti cumpar espressorul, insa tu ceri pt un V2 utilizat 86% din pretul unui V3 nou. Daca iti modifici pretul la unul real as dori sa discutam.
Mahlkoenig EK Omnia, Anfim Skody II, Anfim Cody I, ACS Vostok 2 group
Home kit: Kinu Titan, Flair 58 Electric
Ex: G-Iota DF64, ACS Minima, Profitec Pro 800

Reply
Salut! Ma intereseaza rasnita...
Lelit PL41TEM, Lelit Pl043MMi,G-Iota DF64

Reply
(05-09-2023, 22:44)MirceaMarin Wrote: Salutare, as fi interesat sa-mi vand ACS Minima ca sa iti cumpar espressorul, insa tu ceri pt un V2 utilizat 86% din pretul unui V3 nou. Daca iti modifici pretul la unul real as dori sa discutam.

Salutare! 8000 RON?

Reply
(19-10-2023, 15:22)Walix85 Wrote:
(05-09-2023, 22:44)MirceaMarin Wrote: Salutare, as fi interesat sa-mi vand ACS Minima ca sa iti cumpar espressorul, insa tu ceri pt un V2 utilizat 86% din pretul unui V3 nou. Daca iti modifici pretul la unul real as dori sa discutam.

Salutare! 8000 RON?

Salutare. Suna bine, am fi putut discuta. Intre timp am dat 7000 de lei pe o rasnita noua asa ca... mai am de asteptat pana la fonduri noi. Am sa-mi pun Espressorul la vanzare, si daca il dau si inca il mai ai la vanzare, discutam

Multam de raspuns,
Zi faina
Mahlkoenig EK Omnia, Anfim Skody II, Anfim Cody I, ACS Vostok 2 group
Home kit: Kinu Titan, Flair 58 Electric
Ex: G-Iota DF64, ACS Minima, Profitec Pro 800

Reply
In regula. Ms la fel!

Reply
Salutare, mai este de actualitate rasnita?  La ce pret este?

Reply
(22-10-2023, 03:30)mipetre Wrote: Salutare, mai este de actualitate rasnita?  La ce pret este?

salutare! inca e valabila, insa pana nu se da espressorul... rasnita nu pleaca nicaieri Smile

L.E. pana sambata espressorul este rezervat pt un coleg de pe forum.

Reply
Salutare , putem discuta la o suma rotunda 10.000? :)

Reply
Salutare. S-a dat espressorul azi. Pret 7800 lei si a plecat catre colegul dicen5.
se poate inchide topicul. Multumesc!
Pt moment nu dau rasnita.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)