08-12-2020, 17:44
(This post was last modified: 08-12-2020, 17:45 by bogdan_geor.)
Dupa cum spune si titlul, vand GS/3 ul AV pe care l-am luat in 2018. A fost la mine acasa pana in martie dupa care l-am dus in showroom la Artisan coffee (importatorul La Marzocco). Elementele din lemn (PF, panouri laterale si capacul capului - ele costa 800 eur si se cumpara direct de la artisan coffee) nu sunt ale mele. Modelul este cel clasic cu panouri din plastic si PF din cauciuc (da cauciuc misto).
Am la el cateva site VST pt LM - 14/17/21 ridged, PF dublu/simplu/naked plus o cutie de acareturi nefolositoare (de aia practic sunt inca in cutie nefolosite).
Espressorul nu are nicio problema, a fost revizionat la inceputul anului (doar curatare si schimbare de garnituri), calcar nu avea deloc (a fost folosit doar cu filtru BWT).
Se poate vedea si testa in showroom la Artisan coffee (str. dobrogeanu gherea 123).
Il dau impreuna cu 2 kg de cafea d'aia buna sau 2 pungi de mabo black - doritorul isi alege de pe site care sa fie varianta - https://www.mabo.coffee/
am si cutia lui, dar trebbuie s-o caut, nu promit ca o gasesc. nu trimit cu curier nicaieri, cine ia espressor din asta sigur are masina si vine sa-l ridice singur
pret 4500 EUR - espressorul nu este pe firma, deci nu pot sa dau factura la el.
daca am omis ceva sau vreti sa ma intrebati diverse, va rog.
merci
bogdan
Am la el cateva site VST pt LM - 14/17/21 ridged, PF dublu/simplu/naked plus o cutie de acareturi nefolositoare (de aia practic sunt inca in cutie nefolosite).
Espressorul nu are nicio problema, a fost revizionat la inceputul anului (doar curatare si schimbare de garnituri), calcar nu avea deloc (a fost folosit doar cu filtru BWT).
Se poate vedea si testa in showroom la Artisan coffee (str. dobrogeanu gherea 123).
Il dau impreuna cu 2 kg de cafea d'aia buna sau 2 pungi de mabo black - doritorul isi alege de pe site care sa fie varianta - https://www.mabo.coffee/
am si cutia lui, dar trebbuie s-o caut, nu promit ca o gasesc. nu trimit cu curier nicaieri, cine ia espressor din asta sigur are masina si vine sa-l ridice singur

pret 4500 EUR - espressorul nu este pe firma, deci nu pot sa dau factura la el.
daca am omis ceva sau vreti sa ma intrebati diverse, va rog.
merci
bogdan
Probat | La Marzocco KB-90, GS/3 AV | Mahlkonig E80s/EK-43s | Acareturi multe multe