Hello There, Guest! Login Register

De unde cumpar termometru Eric pentru grup E61

Salutare,

Doresc sa cumpar un termometru Eric pentru un Bezzera Magica si nu stiu de unde.
Am gasit doar pe chriscoffee. doresc sa stiu daca acesta este originalul sau este o replica.
Doresc sa stiu de unde ati cumparat voi si daca sunteti multumiti.

Multumesc
Rocket R nine one, Eureka Miron XL

Reply
termometrul lui Eric, se cumpara cel mai bine de la ... Eric Svendson [erics@erols.com], cel ce l-a conceput si ofera si suport;
in situl lui, care e un FTP, se pot descarca varia documente explicative, inclusiv ultima versiune a specificatiei de oferta (25 feb 2015);

piesa principala e acel adaptor, care se monteaza in locul surubului M6 din "nasul" grupului E61;
adaptorul permite pe urma interchimbarea a cel putin 3 dispozitive de masura:
un termometru (se livreaza gata calibrat), un termocuplu K, necesar daca se doreste inregistrarea profilelor de temperatura, un manometru gata calibrat; toate astea se gasesc si separat si in diverse kituri, descrise in specificatia amintita mai sus;

costul unui termocuplu, cu adaptor si toate cele in kit a fost de cca. 130$, inclusiv transportul; termometrul e cam la fel;

daca dai un "search" in acest forum cu "Termometru Eric" poti continua in mai multe discutii instructive in cazul tau;
daca te intereseaza si alte detalii de exploatare, putem continua si aici;
________________________________________________________________________________________
Strega_mod(esp32)/ MaraX_mod(esp32)/ Sette_270/ Macap_m7/ prajitor_fluid_bed_diy_(4Kg/luna)

Reply
Multumesc de informatii,
Kitul Digital Thermometer Adaptor contine si termometrul modificat, adica sonda taiata la dimensiunea corecta ca sa se potriveasca pe grupul meu? sau nu am inteles eu.
Rocket R nine one, Eureka Miron XL

Reply
reproduc din specificatia de oferta a carei link l-am dat in postul precedent, actualizata 3 martie:

Digital Thermometer Adaptor Kit - Stainless Steel - E 61 Fully Exposed Grouphead.
Includes modified Taylor 9840N thermometer (°C or °F).
SSS-04 F&C (includes items a. through g.),    $104.00

Kit Contents:
a. Stainless Steel Adaptor SS-200-1-0221BT 1
b. Closure Plug SS-200-P 1
c. Nylon Ferrule Set NY-200-Set 2
f. Copper Sealing Washer CSW M6x10 2
g. Packaging and Shipping P & S 1

acesta e termometrul (modified):

iar acesta e adaptorul:

toate fac parte din kit;

in 2013, cand am luat adaptorul, am comunicat cu Eric prin e-mail;
________________________________________________________________________________________
Strega_mod(esp32)/ MaraX_mod(esp32)/ Sette_270/ Macap_m7/ prajitor_fluid_bed_diy_(4Kg/luna)

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)