23-03-2020, 21:46
(This post was last modified: 23-03-2020, 22:52 by RaduCarutasu.)
Achizitionata de mine direct de la importatorul Partener Coffee, varianta hopper mic, functioneaza impecabil iar cutitele sunt in perfecta stare (au macinat doar 60-70 kg de cafea).
Folosita numai acasa, cu multa grija si atentie, fara incidente sau reparatii, prezinta urme minime, greu sesizabile, de uzura exterioara.
Nu fac alta descriere, deoarece cine isi doreste o rasnita K30 VARIO, stie ce poate si de ce este aceasta capabila. Personal am obtinut shoturi memorabile cu macinatura livrata de aceasta.
Motivul vanzarii, incep o noua experienta alaturi de EK43S.
Pret 900 Euro.
Cumparatorul primeste cadou un distribuitor Kazak Kribli.
Prefer predare personala in Bucuresti -nu mai am cutia originala.
O poza:
Rezervata colegului @sorinherea
Folosita numai acasa, cu multa grija si atentie, fara incidente sau reparatii, prezinta urme minime, greu sesizabile, de uzura exterioara.
Nu fac alta descriere, deoarece cine isi doreste o rasnita K30 VARIO, stie ce poate si de ce este aceasta capabila. Personal am obtinut shoturi memorabile cu macinatura livrata de aceasta.
Motivul vanzarii, incep o noua experienta alaturi de EK43S.
Pret 900 Euro.
Cumparatorul primeste cadou un distribuitor Kazak Kribli.
Prefer predare personala in Bucuresti -nu mai am cutia originala.
O poza:
BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
(Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)
(Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)