Hello There, Guest! Login Register


Cuvant inainte...

#1
[Image: VulujQz.jpg]

Candva am promis ca espressomanii care au contribuit la acest forum cu informatie, vor avea locul lor unde sa-si prezinte ideile de business, caci vedem an de an useri care incearca si calea antreprenoriatului, pornind de la pasiunea pentru cafea buna.

Unii au ales domeniul prajirii, altii al ospitalitatii, altii ambele, altii sunt foarte buni pe tehnica, iar alti espressomani au venit cu idei complet noi. Rand pe rand ii vom cunoaste.

Cum dorinta mea este ca si forumul sa le dea o mana de ajutor, nu vom pune accent pe oferirea de discount-uri, acest lucru fiind deseori mai complicat cand esti la inceput si ti-ai investit si ultimul leut in pasiunea ta. Imi doresc in schimb sa existe comunicare, ajutor reciproc, impartasire de experiente, atitudine pozitiva si constructiva, pentru ca noul val de antreprenori espressomani, care in trecut poate a criticat vechiul val pentru opacitate, cred ca stie sa faca foarte bine diferenta intre secret profesional si sharing de informatii utile cu alti colegi de-ai lor. ​

O conditie principala pentru a putea avea topic aici este ca userul sa aiba CUMULATIV minim doi ani de la inregistrarea in forum si minim 350 de postari. Nu ma intrebati cum am stabilit limitele, m-am gandit eu asa... Smile Vorbind de antreprenoriat in cafea, automat ne referim si la forme legale de functionare, atat fiscale cat si sanitare sau de alta natura, subliniind acest lucru tocmai pentru a evita cazuri de concurenta neloiala.

Succes!
Lelit Bianca, Honne Espressoman Edition, Tamper autonivelare, Vacanta: Kinu M47 + Kompresso
Past: Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30 (in vanzare)
 
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)