Hello There, Guest! Login Register

Cumpar valva emulsionare Gaggia Pure (tamburush presurizare PF perfect crema)

Cumpar sistemul de presurizare PF de la Gaggia - acel tamburus care se monteaza in portafiltru, (eu am Gaggia Pure dar cred ca se potriveste si cel de la Classic) il instrainez cuiva care foloseste macinata si nu poate fi "convertit" catre proaspata
Lelit Bianca, Mahlkonig K30, Mahlkonig X54, V60, Aeropress, Cafflano Kompresso, Handpresso Pump, Airgrind.

Reply
Nu am inteles. Il vinzi sau il cumperi?

Reply
Cumpara sistemul pentru ca poate vinde espressorul doar cu acest accesoriu...
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
Pai... am pus anunt in sectiunea "Cumparari", am scris "Cumpar" si in subiect si in corpul anuntului, nu vad de unde a reiesit confuzia :)
Nu vand espressorul, il dau alor mei care sunt dependenti de cafea macinata, impachetata si vidata, 80% Robusta si fara tamburus nu prea iese ceva ce arata a espresso...
Lelit Bianca, Mahlkonig K30, Mahlkonig X54, V60, Aeropress, Cafflano Kompresso, Handpresso Pump, Airgrind.

Reply
(21-06-2016, 17:15)dinurm Wrote: Cumpar sistemul de presurizare PF de la Gaggia - acel tamburus care se monteaza in portafiltru, (eu am Gaggia Pure dar cred ca se potriveste si cel de la Classic) il instrainez cuiva care foloseste macinata si nu poate fi "convertit" catre proaspata

De aici se intelege ca instrainezi sistemul de presurizare, dar si ca il cumperi. :)

Reply
Pe cine înstrăinează? Pe gaggia. :)
Cam ca diferența între "a găsit o capra in trandafiri" si "a găsit-o capra in in trandafiri"
Bezzera Strega, Honne (stripped down)/Ceado E5P/Kinu M47, HUKY 500

Reply
Trecand peste analiza semantica, are cineva sistemul de vanzare? Sau o idee de unde s-ar putea cumpara din Bucuresti?

Reply
Salut, cred ca asta ar fi ce ai nevoie https://www.mag-pro.ro/romanian/4301007000.html .
Expobar Brewtus IV, Honne Home, Cafflano Kompresso, Kinu M47,  Hario V60 Drip Scale

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)