Hello There, Guest! Login Register


Cumpar rasnita electrica ieftina (pentru aeropress)

#1
Ma intereseaza un model cat mai ieftin cu care sa ma descurc pana de black friday, va fi folosita doar pentru aeropress.
Preferabil Bucuresti.
 
Reply
#2
https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...uper-Jolly
 
Reply
#3
Multumesc, din pacate este peste bugetul meu.
Lelit PL043MM
 
Reply
#4
@alexandrul Am eu un Rancilio Rocky MD doser la vanzare. Ti-l las la 400 de RON si transportul la tine daca iti e ok.
O listasem pe OLX doar: https://www.olx.ro/d/oferta/rasnita-cafe...fix8t.html
Sau, era ceva AVX pe barshaker: https://barshaker.ro/Rasnita-de-cafea-AVX-CG1-Conic40
Rancilio Silvia V3 PID, Bezzera BB005, Brewista Smart Scale 2
 
Reply
#5
Multumesc mult pentru rabdare, nu am raspuns mai devreme pentru ca rasnita curenta dadea semne de viata si am tinut-o sub observatie.
In momentul asta merge ok si sper sa reziste inca o luna sau doua.
 

Din cauza retentiei destul de mare de cafea, dupa ce terminam de rasnit o ajutam cu cateva palme (pe laterala) sa scape de o parte din cafeaua retinuta. Dupa o anumita perioada au aparut probleme la pornire, avea nevoie de imbarbatari mai serioase pentru a porni. Dupa ce am inversat carbunii (am pus partea uzata in exterior) a inceput sa mearga normal (~2-3 ani).
Zilele trecute au reaparut problemele de pornire, am nivelat suprafata de contact a carbunilor dar problemele de pornire au persistat, de asta am pus anuntul.
Pentru ca rasnita de la Ikea nu e deloc o placere in utilizare cand este folosita pentru cafea, am tot verificat cum se comporta rasnita si dupa 3-4 rasniri pare sa mearga ok.
Rotorul nu este uzat excesiv, are doar cateva portiuni unde distanta intre contacte este un pic mai mare decat media, si presupun ca imboldul manual aplicat pentru a porni misca rotorul suficient pentru a trece de portiunea cu probleme.
Lelit PL043MM
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)