Hello There, Guest! Login Register


Cumpar pompa rotativa cu motor.

#1
Dimensiuni cat mai mici, sa incapa in Silvano, eventual scot bidonul afara. Dimensiunile incintei 260 x 120 x 200mm(L x W x H).
Bezzera Magica, Quamar Q13E/75mm.
 
Reply
#2
Salut!

In caz ca te intereseaza sa le achizitionezi separat, am o pompa rotativa Fluid O Tech compacta , model CA104; din ce am priceput eu, e cea mai mica de la ei. 

[img][Image: 3_zpsrpr73ol2.jpg][/img]

[img][Image: 2_zps1ujup8is.jpg][/img]

http://www.fluidotech.it/Contents/Docume...series.pdf

[img][Image: 1_zpskv4i3owv.png][/img]

Pentru acasa totusi ar fi mai potrivit modelul CA54 pentru debitul ~ injumatatit. Debitarea suplimentara a CA104 isi pune amprenta accentuat in regim de flush, miscsorand semnificativ durata, dar si regimul termic pe parcursul acestuia, cu varfuri mai ascutite...posibil cu efecte favorabile asupra regimului termic in extractii (?). De asemenea rampa de crestere - amorsare camera de preinfuzie - e mult mai brusca si rapida. Asta face ca acel forgiveness factor sa fie mai mic. Banuiesc ca urmeaza sa te conectezi la retea...acea PI activa ce 'speculeaza modul de functionare E61' compenseaza, cred eu suficient, rampa brusca.

Altfel, debitul marit nu are influenta asupra extractiei, unde guverneaza rezistenta hidraulica o pucului - preferabil bine pregatit Smile -  , excesul de debit fiind recirculat/refulat prin supapa de by-pass.

Cred ca am facut antireclama pompei pe care o detin, dar consider ca e mai bine sa furnizezi informatii cat mai multe, a.i. toate partile interesate sa fie multumite la finalul zilei.

Adi
Bezzera Strega 
Macap M7 900R
Sanremo Treviso LX
Mazzer SJ
 
Reply
#3
multumesc de informatie, stiu ca la gust nu este mare diferenta intre vibratoare si rotativa la espressoarele mai ieftine, dar piticul nu-mi da pace Smile 
Ai pm cu nr. de tel.
Bezzera Magica, Quamar Q13E/75mm.
 
Reply
#4
Credeam ca este vorba de o masina cu grup e61 si se urmareste o PI activa la presiunea si debitul retelei de apa...

Anyways...pretul pompei este de 300 lei + transport.

Adi
Bezzera Strega 
Macap M7 900R
Sanremo Treviso LX
Mazzer SJ
 
Reply
#5
achizitionat, merci pentru gazduire.
Bezzera Magica, Quamar Q13E/75mm.
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)