Hello There, Guest! Login Register


Cumpar espressor + rasnita ,buget 10 000 RON

#1
Salut,
Vreau sa fac un pas spre lumea cafelei de calitate facuta acasa. Sunt dispus sa dau pe un aparat de cafea + rasnita in jur de 10 000 RON. Astept oferte !
 
Reply
#2
Salut. Ar fi fost de ajutor sa scrii mai multe informatii despre tine, despre ce anume cauti in cafea, cum ai ajuns sa faci pasul, despre ce cauti la aparate. Ma supara faptul ca nu aveti rabdare sa detaliati putin, dar exista pretentia de a raspunde rapid. In lumea espresso rabdarea e o virtute indiferent ca trebuie sa ai rabdare cand faci o cafea sau cand scrii un mesaj comunitatii. La marea varietate de produse si accesorii este foarte greu sa sa propui ceva pe banii altuia. Fiecare aparat de cafea si rasnita sunt diferit gandite si sunt diferite in utilizare. Cele mai bune sunt cele care se apropie cumva de stilul tau de lucru cu acestea. Pentru asta trebuie sa le parcurgi putin, sunt multe informatii si clipuri pe internet. Eu intreb: SB, DB, HX, grup saturat ? Apa, de la flacon sau retea ? Espresso sau alternative: V60, Chemex, French press, Syphon, ibric ? Manuale sau automate ? Cutite plate, conice ? Manuale sau electrice ? Single dose sau nu ? Cu lapte, fara ? Ma gandesc ca se cunosc astfel de termeni, nu ?
Acum: /Espresso/ ACS Minima DB, Eureka Atom Specialty 65 White; /Brew/ Kinu M47 Phoenix (cuțit pour-over), Hario V60 Ceramic, Hario Drip Kettle Buono 1,2 L, Hario Range Server Glass
Anterior: Gaggia Classic 2015/Gaggia Baby Millenium 2001, Fiorenzato F5 GT 64/Lelit PL043MMI
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)