Welcome Back Log In Create Account

Cumpăr staresso pro mirage

Bună, 

Caut staresso pro mirage cu sită nepresurizata 

Mulțumesc

Reply
Il poti cumpara de aici:
https://homebarista.cafe/products/stares...-plus-2023
E varianta 2023 la care primesti "cadou" o sita nepresurizata.

Reply
(09-04-2023, 09:45)Eugen16 Wrote: Il poti cumpara de aici:
https://homebarista.cafe/products/stares...-plus-2023
E varianta 2023 la care primesti "cadou" o sita nepresurizata.

Mulțumesc, dar prefer ceva local să achiziționez.

Reply
Local, adica ecocapsule si edream, probabil au inca stocuri din modelul 2022.

Reply
(09-04-2023, 10:28)renatoa Wrote: Local, adica ecocapsule si edream, probabil au inca stocuri din modelul 2022.

Nu mă grăbesc și pot aștept dacă apare ceva Second sau chiar pe ecocapsule sau edream.

Reply
Sau vezi pe topicul dedicat cateva variante de site incercate de colegi.
Daca stateam dupa Staresso...  Rolleyes

Reply
A aparut pe ecocapsule modelul 2023, dar fara sita nepresurizata, multumesc frumos
Am rezolvat

Reply
Nu e nimic 2023 acolo, au bagat textul cu poezia ca sa aiba motiv sa scumpeasca cu 50 lei :@
Este acelasi plus, sau gen.4, ca cel din 2022.
Nu ai ce inox sa mai adaugi in alte parti, plasticul a ramas doar de decor si izolatie, pe exterior.
Iar chestia cu pompa noua... greu de verificat.

Reply
Am eu de vanzare atat modelul vechi din 2022 cat si cel nou Staresso Mirage 3 Plus din 2023. Daca ai chef sa experimentezi in deplasare sunt foarte ok. La ambele variante am sitele nepresurizate. 

Sunt ceva diferente intre cele 2 modele. Cel nou are pompa un pic mai mare, vine cu portafiltru bottomless la care poti pune site de 53, sita presurizata este mai practica decat la cel cel vechi. 

[Image: K9m5GKDl.jpg][Image: wYgiuQTl.jpg][Image: p79XRh6l.jpg][Image: s2LPg8il.jpg][Image: kNaYYHpl.jpg][Image: U2b7wOYl.jpg][Image: ziScJOjl.jpg]

Reply
(21-04-2023, 21:42)Dok Wrote: Am eu de vanzare atat modelul vechi din 2022 cat si cel nou Staresso Mirage 3 Plus din 2023. Daca ai chef sa experimentezi in deplasare sunt foarte ok. La ambele variante am sitele nepresurizate. 

Sunt ceva diferente intre cele 2 modele. Cel nou are pompa un pic mai mare, vine cu portafiltru bottomless la care poti pune site de 53, sita presurizata este mai practica decat la cel cel vechi. 

[Image: K9m5GKDl.jpg][Image: wYgiuQTl.jpg][Image: p79XRh6l.jpg][Image: s2LPg8il.jpg][Image: kNaYYHpl.jpg][Image: U2b7wOYl.jpg][Image: ziScJOjl.jpg]

Bună seara, 

Ți am scris în privat

Reply
Ok.  Rolleyes Am trimis deja raspuns.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)