Hello There, Guest! Login Register

Cumpăr Lelit - Anna PL41TEM sau Gaggia Clasic Pro (nu modelul 2015-18)

Salut, doresc să cumpăr una din cele 2 espressoare menționate in titlu. Gaggia poate avea și modificări (9 bar opv, PID temperatura). Doresc ridicare personală din București.

Reply
(28-10-2024, 23:33)somecristi96 Wrote: Salut, doresc să cumpăr una din cele 2 espressoare menționate in titlu. Gaggia poate avea și modificări (9 bar opv, PID temperatura). Doresc ridicare personală din București.

Salut. Am un PL41TEM, iti trimit mesaj.
Lelit Anna PL41TEM & Eureka Mignon Specialita (ex: Gaggia Classic Pro Evo)

Reply
(28-10-2024, 23:33)somecristi96 Wrote: Salut, doresc să cumpăr una din cele 2 espressoare menționate in titlu. Gaggia poate avea și modificări (9 bar opv, PID temperatura). Doresc ridicare personală din București.

Buna, mai esti interesat? Am si eu un Gaggia Classic cu PID si 9 bar opv de vanzare.

Reply
(31-10-2024, 11:48)miriamboicu Wrote:

Buna, mai esti interesat? Am si eu un Gaggia Classic cu PID si 9 bar opv de vanzare.
Buna, nu mai sunt interesat. Am luat deja un espressor de la cineva de pe forum. Mersi.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)