Espressoman infocat
Bucuresti
Salut,
Vinde cineva un kinu la preț onest ?
Elektra Micro Casa a Leva • Ceado E37SD 83mm Opalglide
Espressoman infocat
Iași
Salut!
Ce înseamnă preț onest? :)
Bezzera Unica PID | Niche Zero | CS-001 | Eureka XL | Kinu Phoenix | Hario V60 | AeroPress | Klarstein Kettle | KRIBLI-GRABLI | Loveramics | VST
Espressoman infocat
Bucuresti
100-120€ așa, după bugetul meu.
Aero...
Bucuresti
Pai nu-i zicem “pret onest” in cazul asta, ci oferta. [emoji23]
Bezzera Aria, PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono
Espressoman infocat
Bucuresti
05-07-2024, 14:25
(This post was last modified: 05-07-2024, 14:27 by GeorgianM.)
Corect și-așa. Cum vreți voi îi zicem, numa’ să găsim pt setup vacanta.
Espressor am găsit (Staresso Pro) mai caut doar rasnita acum .
Espressoman infocat
Slobozia
eu pentru vacante alaturi de staresso am un kingrinder k2 si este excelent!
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro
Espressoman infocat
Bucuresti
Mi-a picat pe mâna acum, impreuna cu un setup, o Timemore C2. Să văd dacă reușesc să storc ceva din ea preț de o săptămână cat sunt plecat. Sper să pot rasni suficient de fin.
Ulterior mă voi reorienta.
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
Cu C2 va fi un chin, eu am imprumutat un C2 inainte sa iau 1zpresso. La 4 espresso duble pe zi era ca la sala de fitness
Espressoman infocat
Bucuresti
Mă aștept să facă pe ambițioasa. Vedem mâine cum se poartă, vă țin la curent.
Espressoman infocat
Bucuresti
Revin cu concluziile :
Am pus 17g Dropshot blend de la Mega, sa nu facem risipa de bunataturi, rasnita la 8 click-uri, a râșnit în aproximativ 2 minute( nu râșnește greu, nu am simțit ca fac sport cu ea, doar ca ia o veșnicie).
17g în - 34 g out - 34 secunde .
Am pregătit shot-ul pe flair, și a fost mediu spre decent.Sincer mă asteptam să îmi bat capul cu ea și să iasă o ciorbă, însă chiar nu a fost cazul. Cam amestecă aromele, însă pot supraviețui cu ea până găsesc o Kinu.
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
Am explicat
aici de ce orice rasnita cu cutite ca ale lui C2, adica 5 colturi si suprafete curbate, nu e cazul sa fie considerata o optiune, oricat de mic ai avea bugetul.
Un k2 este sub 350 lei, nu au fost niciodata vremuri mai bune sa intri in hobby-ul asta cu bani putini.
Espressoman infocat
Bucuresti
06-07-2024, 19:25
(This post was last modified: 06-07-2024, 19:26 by GeorgianM.)
Apreciez atât gestul cat și efortul.
Rasnita a venit și ea la pachet, nu am plătit bani în plus .
Atâta timp cat eu consider ca merge ca soluție de avarie, preț de o săptămână, degeaba îmi oferi lecturi să citesc.Poate acum peste 10 ani, eram curios și atent la așa ceva. Nu mai este cazul de mult timp.
Îmi place să îmi formez singur opinii, după ce încerc personal chestii.
Poate ca ai dreptate, dar contează, atâta timp cat eu sunt mulțumit ?
Nu ar fi neapărat problema banilor, însă cu toții ne formăm bugete pentru “altele” ; dar dacă totuși ar fi să dau 200€, măcar știu ca iau Kinu nou, cu garanție 5 ani.
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
Eu zic ca tocmai timpul de rasnire e problematic. Eu am avut C2 Max, am si pus cutitele E&B dar tot nu se apropie de 1zpresso. Si ca ai zis de garanție, 1zpresso garantează intre 100 si 200kg. Dar pentru ca a venit la pachet iti inteleg optiunea
Aero...
Bucuresti
(06-07-2024, 20:04)iancu.ciprian Wrote: …Si ca ai zis de garanție, 1zpresso garantează intre 100 si 200kg.
Pai si de unde stiu cat ai rasnit tu? [emoji12]
Bezzera Aria, PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono
Espressoman infocat
Bucuresti
(06-07-2024, 19:06)renatoa Wrote: Am explicat aici de ce orice rasnita cu cutite ca ale lui C2, adica 5 colturi si suprafete curbate, nu e cazul sa fie considerata o optiune, oricat de mic ai avea bugetul.
Un k2 este sub 350 lei, nu au fost niciodata vremuri mai bune sa intri in hobby-ul asta cu bani putini.
Dupa cateva zile mai tarziu, trebuie sa recunosc ca ai avut dreptate legat de rasnita . Nu e buna nici sa dai la găini cu ea.
Espressoman infocat
Iași
Mai bine plăteai un kinu din prima :)
Am mai făcut si eu economii din astea....
Bezzera Unica PID | Niche Zero | CS-001 | Eureka XL | Kinu Phoenix | Hario V60 | AeroPress | Klarstein Kettle | KRIBLI-GRABLI | Loveramics | VST
Espressoman infocat
Bucuresti
(11-07-2024, 14:06)RaduNim Wrote: Mai bine plăteai un kinu din prima :)
Am mai făcut si eu economii din astea....
Păi nu am plătit-o; a venit la un setup, și nu am mai apucat să fac nimic, pentru ca am plecat în concediu. Am rămas cu ea pe cap. Lesne de înțeles ca o sa cumpar cand revin acasă .
Craiova
(06-07-2024, 19:25)GeorgianM Wrote: ...dacă totuși ar fi să dau 200€, măcar știu ca iau Kinu nou, cu garanție 5 ani.
Desi ar parea logic ca prima recomandare pe acest forum sa mearga catre Kinu... macar si numai din patriotism, chiar daca exceleaza la multe altele... ai fi uimit cate alte criterii te-ar putea conduce catre o alegere diferita.
Insa in toate cazurile, personal nu acord nici un punct pentru garantie, pentru mine e non-criteriu.
Suportul after sales da, e o valoare adaugata de Kinu care nu o prea vezi la altii... dar garantia in sine ... doar sa fi foarte ghinionist sa nimeresti una cu defect din fabricatie din start.
Membru Anonim
România
Ghinionist, neghinionist, garanția e bine să fie. Nu mai vorbesc de suportul post vânzare care este super la kinu...
Espressoman infocat
Bucuresti
(12-07-2024, 19:39)renatoa Wrote: (06-07-2024, 19:25)GeorgianM Wrote: ...dacă totuși ar fi să dau 200€, măcar știu ca iau Kinu nou, cu garanție 5 ani.
Desi ar parea logic ca prima recomandare pe acest forum sa mearga catre Kinu... macar si numai din patriotism, chiar daca exceleaza la multe altele... ai fi uimit cate alte criterii te-ar putea conduce catre o alegere diferita.
Insa in toate cazurile, personal nu acord nici un punct pentru garantie, pentru mine e non-criteriu.
Suportul after sales da, e o valoare adaugata de Kinu care nu o prea vezi la altii... dar garantia in sine ... doar sa fi foarte ghinionist sa nimeresti una cu defect din fabricatie din start.
De curiozitate , la ce râșnițe te referi ?
Membru Anonim
România
Păi a zis in postarea #11...
Craiova
Nu neaparat K2, aceea a fost evidentiata ca alternativa la C2.
Nu vad de ce ti-as da exemple de alte rasnite, in loc sa discutam despre nevoi speciale pe care Kinu nu le satisface.
Daca nu iti pui problema asta, inseamna ca nu ai asa ceva.
Apar ele, cu timpul... si cand apar se simt zilnic, mai rau ca lipsa garantiei... :D
Dar daca ar fi sa dau un exemplu cu care Kinu iese in evidenta flagrant... este singura rasnita care nu permite o motorizare facila, renuntand din nu se stie ce motive la capul standard de bit hexa, care a fost prezent la exemplarele de test alfa.
Aero...
Bucuresti
De ce am socoti un minus ceva ce nu face parte din “intelegere”…? Doar ai achizitionat o rasnita manuala, este exact ceea ce ai platit.
Nici la EK43 sau chiar Niche nu merge sa pui manivela asa de usor. [emoji23][emoji23][emoji23]
Craiova
De aia le zice "nevoi speciale"... si de asta fiecare are alta rasnita preferata... pentru ca "nu fac parte din “intelegere”…
Intelegerea fabricantului fata de nevoile clientului ;)
Aero...
Bucuresti
Adica de fapt e mai bine daca fac o rasnita manuala care poate fi motorizata, indiferent de calitatea macinaturii…?
Mie mi se pare taman pe dos. Adica vrei rasnita manuala, ai rasnita manuala de toti banii.
Ca nu-ti merge sa macini si porumbul e problema ta. [emoji12]