Welcome Back Log In Create Account

Cum arata cafeaua ta de azi?

[Image: hNQHpri.jpg].
Lapte vegetal vs lapte de vaca...
Cafea Guatemala de la Pressco

Reply
... ' Neatza ...

[Image: 2CGn0GQ.jpg]
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
^
E asa de buna ca tot intarzie recenzia, sa nu cumva sa dea lumea buzna sa epuizeze stocurile online ?  Rolleyes
Lelit Bianca V2 | Giota Pro 83 | Niche Zero | Bravo tools | Duomo 8 | VST, IMS baskets | Kompresso/Krinder
Past: | Honne | G-iota 64 | Fiorenzato F64 EVO | Quamar T48 AUT | Rancilio Rocky | Rancilio Silvia V3 | Reg Barber Tall C-Flat |

Reply
(27-04-2020, 11:00)Damian The Man Wrote: ^
E asa de buna ca tot intarzie recenzia, sa nu cumva sa dea lumea buzna sa epuizeze stocurile online ?  Rolleyes

... Sa stii ca e buna ... dar n-am avut timp sa fac poze , k sa scriu ceva la cafeua italiana ( ... oricum nici n-ai de unde lua in perioada asta , decat de la source ).
    In doua cuvinte - o cafea decisa , eleganta si destul de strong ( ... fara gusturi de fructe :D doar cafea adevarata  ) cum am spune noi in parfumerie " o cafea fougere " , insa nu pot explica acum ...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
Sunt f curios : ce inseamna cafea fougere? N-as putea spune ca feriga are vreun parfum particular.
Gaggia Classic 2013, Eureka Mignon Specialita 15BL, Cafflano Kompresso, Aeropress

Reply
Bună seara,
Din ce în ce mai bine. Laptele a fost frotat în latiera motta de 500 ml. [Image: 6a1df11fd88f50c6c3b09750844bfa0c.jpg]
Espressor: Lelit PL41TEM ,  Rasnita: Baratza Sette 270wi, Sita : Ascaso 

Reply
Da da, clar se vede progresul! Congratulation!
Gaggia Classic 2012 & ARCO 2in1

Reply
(27-04-2020, 17:07)Dimitriyus Wrote: Sunt f curios : ce inseamna cafea fougere? N-as putea spune ca feriga are vreun parfum particular.

... Pai , cam tot ce inseamna parfum de caffe latte ... :D ... ( probabil ca ... asa zic si cei ce nu consuma cafea si se barbieresc  Cool ).

[Image: Q9VEwHj.png]

P.S. - Fougere ... nu cu sensul de feriga  :D  ...  ci k grupa olfactiva.

Reply
... ' Neatza ...

[Image: aoDCZsH.jpg]

Reply
Hop și eu.

[Image: 5OnNL9b.jpg]
Gaggia Classic 2012 & ARCO 2in1

Reply
At home in the afternoon ...
[Image: lryn3FO.jpg]
Rancilio Silvia E 2016 Auber PID, IMS 200IM, Mignon XL, M47, VST 15g, Pullman Barista 58.55mm flat, BH Pitcher 400 ml

Reply
Teddy strike two. Trebue sa comand un pen; e greu cu termlmetrul [emoji199][Image: 56c607a98e1341e2e187081c8ec09ab7.jpg]
Espressor: Lelit Bianca / Gaggia Classic 2017 | Past: Lelit Mara / Nuova Simonelli Oscar II / Lelit PL41TEM
Rasnita:  Sculptor 078 / Kopi Deva / Lelit PL72 William / Kinu M47 / Arco 2 in 1

Reply
... ' Neatza ...

[Image: 0ZXtsq8.jpg]

... Bravo's @vlaicu ... felicitari - keep it like this ... :jo:...

Reply
Pentru prima oara Muse Coffee. Etiopia Aricha. Inca sunt la cautarea setarilor. Am dat de un prajitor local foarte pasionat, care ma si consiliaza in gasirea setarilor cele mai adecvate. Multumesc Ovidiu![Image: b5379dc883bbb4ddb1d57934c5a15bef.jpg][Image: 04832e41e5b766c51bb8231ef417f0a3.jpg]

Trimis de pe al meu SM-G965F folosind Tapatalk

Reply
... ' Neatza ...

[Image: FaUQp0q.jpg]

Reply
Ma perfectionez
[Image: IEN5n6E.jpg]
Bianca, Niche, Acaia Lunar, Comandante, V60, Hario Switch, Orea V3, Aeropress, Fellow Stagg
Ex: Lelit PL41TEM, Lelit PL43MMI

Reply
... ' Neatza ...

[Image: 4ZmXbTN.jpg]

Reply
Cafea.... dupa berea de aseara [emoji16]
[Image: e75c837d477a50faec3e2b7600e8229d.jpg]
DC Studio, Bentwood Vertical 63, Bravo Tools, Acaia Pearl, brew stuff, apa RO Zepter

Reply
Claro - Panama Geisha - Santa Teresa
[Image: GK9tyRg.jpg]

Reply
Neata. Cu ocazia asta ma laud cu noile cești de la Logo Cups :D
[Image: amyXO2G.jpg]
Bianca, Niche, Acaia Lunar, Comandante, V60, Hario Switch, Orea V3, Aeropress, Fellow Stagg

Reply
(02-05-2020, 10:04)razvandumitru1 Wrote: Neata. Cu ocazia asta ma laud cu noile cești de la Logo Cups :D
[Image: amyXO2G.jpg]

Sa le folosesti cu sanatate la mii si mii de cafele! ;-)
Cafeaua cum este? Nu am auzit inca nimic despre PJ :-)

Mabo - Rwanda Muganza 

[Image: 1tOP1W4.jpg][Image: 2jp5imj.jpg][Image: ggaKbT7.jpg]

Mabo - Rwanda Muganza

Reply
E prăjită spre mediu, dar e foarte bună. Ce am acum, Dulce de Pitalito are un raport foarte bun cantitate-preț, 60 lei 500g și este o Columbia mai diferita, dulce și fructata. Cea mai buna de la el mi se pare Ethiopia Kena, si am văzut aici pe forum ca mulți lauda Ethiopia No. 53.

Reply
Claro Yirgacheffe
[Image: 8f775c761247f8e057891811a2c23d66.jpg]
Bianca + Niche

Reply
Neata' Ethiopia Guji Claro

Sa fiu in asentiment cu Razvan, ma laud si eu cu ceasca LogoCups ca doar le-am achiziționat împreună. La capitolul latte art mai exersam :))[Image: 9a12d45fca01f69a8bc7a3697bdd39d4.jpg]
La Pavoni Professional fully upgraded/Niche Zero/Cafflano Kompresso/
Past: Lelit PL41TEM

Reply
Espresso “animal print” [emoji3]
Kenya Kangocho, RightSide, prajita pe 30 ianuarie, una din cele mai bune pe 2020 - direct din rezerva strategica de la congelator - nu remarc vreo deterioare a gustului si aromelor.

[Image: 6eb982a084c48ee25a16d03ac3c23ab9.jpg]
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Am observat de când beau doar cafele din America centrala și de Sud nu mai faci tigrisori... Sa fie de la origine..
Espressor: Lelit PL41TEM ,  Rasnita: Baratza Sette 270wi, Sita : Ascaso 

Reply
'neata!
[Image: VpLOeQB.jpg]
Rancilio Silvia E 2016 Auber PID, IMS 200IM, Mignon XL, M47, VST 15g, Pullman Barista 58.55mm flat, BH Pitcher 400 ml

Reply
Yume - Costa Rica - William Segura
...mai am din ea pentru un singur shot...abia astept sa apara din nou pe stoc din noua recolta :-)
---
[Image: uprumLd.jpg]

(03-05-2020, 12:16)mmariusc Wrote: 'neata!
[Image: VpLOeQB.jpg]

Cum ti se pare Bonita? :-)

Reply
Panama Bonita - boozy as fuck, rom, chica bonita [emoji3]
Excelenta cu lapte, buna in espresso, la V60 ok.
Tare curios de cum ar da intr-un cold brew [emoji3]

Si apropo de asta: Yirga Natural filter RightSide cold brew tonic loading [emoji3]

[Image: 70cfd4cf395227801e14a206500941fa.jpg]
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
@SzabiV
Mi-a placut Bonita :D Usor de lucrat cu ea si foarte versatila, in sensul ca merge extrem de bine si in espresso si in cappuccino. In combinatie cu lapte iese un fel de prajiturica lichida, iar in espresso e fix cum zice @vladdooo mai sus, "boozy as fuck" - nasul este dominat copios de note de rom, dar pe palat surpriza, deep red wine all the way  :D super-duper winey stuff!! Un cupaj de Cabernet Sauvignon si Merlot :D

Reply

Forum Jump:

Browsing: 4 Guest(s)