Hello There, Guest! Login Register


Cronometru digital cu magnet pt. espressor.

#1
L-m cumparat ieri de aici http://www.pentrugatit.ro/cronometru-dig...en-craft-3 .Este mic, arata foarte bine pe espressor, are magnet pe verso deci este plug and play.Are baterie inclusa, face countdown de 30 sec cu beep la finalizare.Este excelent pt. ce ne trebuie noua.Pretul a fost de numai 26 lei pt. ca l-am luat direct din magazinul lor din Afi Palace Cotroceni la parter colt cu magazinul Real.Vi-l recomand.

[Image: 0014621_cronometru-digital-kitchen-craft.jpeg]
Expobar Brewtus IV, Mazzer Super Jolly modata doserless, VST-uri ridgeless, Espro dinamometric flat.
 
Reply
#2
Voiam si eu asa ceva...si am fost la ei in magazin si am luat unul. Este 31 RON dar presupun ca merita...vedem.
Mazzer Major RPM variabil || San Marco Flexa cu DC brew boiler
 
Reply
#3
Revin cu 2 poze ca sa va dati seama de dimensiuni si cat de bine se integreaza pe espressor.


Attached Files Thumbnail(s)
       
Expobar Brewtus IV, Mazzer Super Jolly modata doserless, VST-uri ridgeless, Espro dinamometric flat.
 
Reply
#4
Eu nu il tin pe espressor deoarece nu se vede bine daca te uiti la el de sus Smile il tin pe frigider, la nivelul ochilor...
Mazzer Major RPM variabil || San Marco Flexa cu DC brew boiler
 
Reply
#5
Mi-am luat ieri unul de la magazinul din Cora Pantelimon Smile. Este foarte ok, dar intr-adevar trebuie tinut la nivelul ochilor cum spune nickso pentru ca altfel nu se vad cifrele pe display.
In schimb e ciudat pentru ca ramane tot timpul pornit.
Expobar Brewtus IV, Sette 270w, Kinu M47, tamper dinamometric Concept Art 58,5 mm
 
Reply
#6
(12-03-2014, 14:43)Esk Wrote: Mi-am luat ieri unul de la magazinul din Cora Pantelimon Smile. Este foarte ok, dar intr-adevar trebuie tinut la nivelul ochilor cum spune nickso pentru ca altfel nu se vad cifrele pe display.
In schimb e ciudat pentru ca ramane tot timpul pornit.

Faptul ca este tot timpul ready este un avantaj pt. ca nu mai trebuie sa setezi cele 30 sec.Doar apesi o data si isi face treaba.Cine vrea sa si-l lipeasca de espressor sa incerce mai antai daca carcasa espressorului tine un magnet lipit.Eu am avut noroc si a mers.Cei cu carcasa care nu atrage magnetul le recomand banda dublu adeziva Bison.O gasiti intotdeauna pe raft la Carreffour la articole de bricolaj.
Expobar Brewtus IV, Mazzer Super Jolly modata doserless, VST-uri ridgeless, Espro dinamometric flat.
 
Reply
#7
(11-03-2014, 11:54)nickso Wrote: Eu nu il tin pe espressor deoarece nu se vede bine daca te uiti la el de sus Smile il tin pe frigider, la nivelul ochilor...
Off, off, topic.
Vă rugăm să corectaţi următoarele erori înainte de a continua:
nickso a ajuns la cota lor maximă de mesaje private, mesajul tău nu a putut fi trimis.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.
 
Reply
#8
Pentru cei interesati au la Carrefour cu 12,9ron.
   
 
Reply
#9
La ce raion? Unde sunt becurile/bateriile?
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
Reply
#10
(14-05-2014, 23:55)Lyvyoo Wrote: La ce raion? Unde sunt becurile/bateriile?

Nu. La instrumente de bucatarie.
 
Reply
#11
L-am găsit şi eu pe cel din Carrefour, la 13 lei, la raionul de ustensile de bucătărie. Mulţumesc celor care au postat informaţia.
Identic (nu şi la preţ) cu:
http://www.pentrugatit.ro/cronometru-dig...en-craft-3
http://www.ebay.co.uk/itm/271383737280?_...1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Gaggia Dose + Lelit PL043MMI + mărunţişuri :)
 
Reply
#12
@ vesuvius: Salut colegu'. Am gasit si eu un astfel de timer si nu stiu unde sa-l pozitionez. Am vazut in pozele tale ca il tii langa rotita de abur. Nu-i dauneaza caldura degajata din espressor? Ma gandesc ca se incinge carcasa espressorului in zona aceea. Multumesc si toate cele bune!
Lelit PL41e with PID & shower screen IMS Competition, Kinu M 38, Anfim Best, Bialetti Venus, V 60
 
Reply
#13
(14-10-2015, 03:22)Kosta David Wrote: @ vesuvius: Salut colegu'. Am gasit si eu un astfel de timer si nu stiu unde sa-l pozitionez. Am vazut in pozele tale ca il tii langa rotita de abur. Nu-i dauneaza caldura degajata din espressor? Ma gandesc ca se incinge carcasa espressorului in zona aceea. Multumesc si toate cele bune!

Al meu sta in partea din fata si nu pare sa-i dauneze caldura. L-am comandat de aici:http://barshaker.ro/Ustensile-Barista/espressodigitaltimerjoefrex
La Pavoni, Mazzer
 
Reply
#14
Eu chiar ieri l-am vazut la Carrefour Colentina la pretul de 13 lei la raionul de articole de bucatarie.Adevarul este ca trebuie sa ai rabdare sa te uiti atent .L-am cumparat cam de 6 luni pe al meu si l-am pus langa espressor nu pe espressor..din considerende de design  Undecided
Lelit Bianca PL162T,Eureka Helios 65 Giallo,Mahlkoning Vario,Tamper Concept Art Dinamometric,Motta Europe Pitcher,Aeropress,Hario Skerton,Bialetti Moka Express
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)