Hello There, Guest! Login Register


Kofi Ti

#1
Pe Cosmin Pasnicu (user CosminP ) il cunoastem de pe la inceputurile forumului, fiind un tip tare pasionat si un partener de discutie exuberant, atunci cand vorbea despre cafea, atat la intalnirile noastre cat si la tragurile si expozitiile unde l-am vazut, mai nou.

Dupa o perioada indelungata in mediul corporate, a luat o pauza de un an, timp in care a calatorit mult prin lume, iar reintoarcerea in Romania a coincis cu lansarea proiectului de cafenea mobila Wheely's, asa cum ne povestea aici. Intre timp, lucrurile au evoluat si printr-o sclipire de geniu Smile a impins business-ul la alt nivel, unic in Romania, investindu-si sufletul in ceea ce se numeste acum Kofi Ti. Mai multe il las pe Cosmin sa ne spuna, inclusiv despre bauturile pe care le are sau le va avea in productie, ce au ele special, de ce sunt unici pe piata, cum putem avea si noi acces la ele Smile  Cand o sa aiba si cateva poze din fabrica, ne vom bucura si mai tare.

Site-ul proiectului sau este: https://www.facebook.com/kofitidrinks

Succes!
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
Reply
#2
Am vizitat, impreuna cu sotia,  o parte din spatiul in care se deruleaza activitatea.
Nu am avut acces decat anumite zone deoarece in spatiile in care se deruleaza activitatea de productie si de imbuteliere cerintele de igiena sunt stricte.

Am fost placut impresionat de ceea ce a realizat pana in acest moment si de planurile sale de viitor .
Am cumparat doua baxuri cu cascara lemon. 
Este una dintre bauturile care mi-a placut in mod deosebit, iar sticlele le-am si luat cu mine in vacanta. 

Felicitari si mult succes!
 BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
 (Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)
 
 
 
Reply
#3
L am cunoscut pe Cosmin la festivalul de cafea din Bucuresti, anul acesta. Confirm exuberanta si pasiunea pentru ceai si cafea. Ne leaga oarecum aceeasi pasiune pentru ceai si sunt incantat de gama de produse pe care a lansat o.

Absolut tot ce am incercat de la el a fost f bun ca si gust, evident retete puriste, fara bazaconii. Noua gama nu o stiu, poate o sa avem ocazia sa comandam online si va fi mai usor.
Espresso : Dalla Corte STUDIO / MINA, Compak F8, Kompresso
Brew : Cafflano Kompact, Espro Press, KINU
 
 
Reply
#4
Felicitari CosminP pentru tot ceea ce faci si pentru produsele pe care le scoateti pe piata! Nitro coffee si cascara lemonade sunt absolut dementiale! Mult succes in continuare!
La Marzocco GB5, La Marzocco Vulcano, Eureka Mythos, La Marzocco GS3, La Spaziale Mini Vivaldi II
 
 
Reply
#5
Deși nu cunosc produsele, încă, sunt sigur că sunt deosebite. Felicitări și la mai mare!
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.
 
Reply
#6
Mă plec umil în fața aprecierilor voastre și vă mulțumesc pentru sprijin.

Câteva cuvinte despre ce facem la făbricuța noastră.
Kofi Ti este un atelier de producție alimentară specializat în băuturi răcoritoare alternative din cafea și ceai. Producem cafea și ceai de specialitate infuzate la rece (cold brew) și bauturi racoritoare carbogazoase (craft soda) intr-un spatiu proaspat amenajat si autorizat, la Buftea.
Folosim cafea de specialitate (Yume si Origo prin excelenta), ceaiuri și infuzii de plante artizanale.

Ceaiurile si infuziile sunt importate covarsitor din China, unde am trait o vreme; de la mici producatori ajunsi la a n-spea generatie de tea master. Ceaiurile sunt din categoria celor care nu prea ajung la export ca se vand repede pe piata interna.
Produsele noastre:
  1. Cold Brew Coffee  - Ready to Drink, Concentrate, Nitro
  2. Cold Brew Tea - Ready to Drink, Nitro, Sparkling
  3. Craft Soda - Cascara Lemonade, Cold Brew Tea Lemonade (fermented)
  4. Sirop de Cascara
  5. Ceaiuri artizanale şi infuzii importate direct de la producători de mici dimensiuni, maeştri ai ceaiului cu tradiţie în cultivare şi procesare
  6. Masala Chai - reţetă proprie din condimente şi ceai artizanal, menită să fie preparată rapid la espressor
  7. Cascara neprocesata (avem doua tipuri in acest moment - un catuai yellow honey dintr-un microlot din Nicaragua si una spalata din caturra, typica si catuai din Bolivia).
Deşi tocmai am început (livram Cascara Lemonade oficial de doua saptamani), ne-am bucurat de o primire foarte buna si rapida: Nitro Coffee & Tea la standul Origo de la Neversea, am fost cu Steam la Electric si ulterior singuri la Summer Well.
Permanent, puteti gasi ceaiurile noastre la Trofic (proaspat deschisul bistro de la Origo), T-Zero si Boiler Coffee Shop iar Cascara Lemonade la Steam (realimentam in acest week-end), la Jassyro, Casa Dobro,  Switch.Eat (daca mergeti la un burger) si in cateva zile in toata reteaua TED's. Vor urma si altele pe care le vom comunica pe FB si le veti gasi pe harta site-ului nostru (in scurt timp).
 
Daca nu aveti drum sau rabdare, puteti comanda de pe pagina noastra de Facebook (pentru espressomani livram si in tara) sau veni sa le ridicati de la fabrica din Buftea.

KofiTi este gandit ca un business ce ofera solutii alternativo-inovative de ceai si cafea pentru cafenele, bistro-uri, terase si baruri unde primeaza calitatea si serviciul fata de client. Nu facem compromisuri la calitate si nu ne asociem cu oricine de dragul de a vinde.

In perioada urmatoare, ne vom concentra pe doua produse Cascara Lemonade si Masala Chai.
Va asteptam sa ne revedem/cunoastem la Cluj Coffee Festival si la Campionatul de Aeropress.

In caz ca va intrebati, Masala Chai este un amestec de condimente si ceai negru full leaf (no bullshit tea, cum imi place mie sa spun) preparat de asa natura incat este usor de pregatit la steamer. Se face mai repede decat un cappuccino fara a face compromis la calitate. Alternativele de pe piata sunt dureroase: daca vrei repede, folosesti ceva prafuri instant, daca vrei calitate trebuie sa pui laptele pe foc. Noi credem ca am gasit o cale de mijloc fara compromisuri.
Daca vreti Masala pentru acasa, dati-ne de veste pe Facebook, va rog. Inca nu am lansat site-ul.

Multumesc inca o data pentru sprijin. You guys are great !
Hottop | Baratza Forte | Bosco Sorrento | Hario v60, Syphon, Chemex, Clever, Bonavita Immersion Dripper, Walkure Karlsbad, Aeropress, Frenchpress, Ibric, pahar, ceasca, lingura, apa, cafea...
 
Reply
#7
Salut,

M-am auzit astăzi cu Liviu pentru Prismo (produsul de la Fellow pentru Aeropress) și dintr-una într-alta am ajuns la group buy pentru Cascara Lemonade, după ce mi-a povestit cum ați cumpărat din Jilava bere de la Hop Hooligans. Noi avem fabrica în Buftea, însă vă pot scuti de drumul până acolo, putând noi livra într-un punct din București (rămâne de văzut care).
Pe scurt, de la 4 cutii în sus (4 x 16  = 64 sticle), putem să dăm sticla la 8 lei (20% discount la Cascara Lemonade) și să o aducem în București, într-un loc de unde o veți putea ridica voi. 

Dacă nu puteți face group-buy, puteți comanda direct, tot cu reducere. În București, la o cutie, livrăm noi direct, cu 10 lei. Pentru orice alt scenariu, livrăm prin curier (cu DPD).

În aceeași linie cu discount-ul la Cascara Lemonade, vă oferim cu drag și un discount de 20% la ceaiuri de specialitate. Ceaiuri și infuzii de plante făra branduri, fără arome adăugate. Ceaiuri de la maeștri ai ceaiului, de la familii care cultivă de generații întregi ceai și care l-au dus la nivel de artă. Sunt ceaiuri pe care le aducem direct de la producători, cu predilecție din Yunnan (un fel de Etiopia pentru ceai), cu ajutorul unor prieteni din China, din perioada în care am locuit acolo.

Produsele sunt disponibile aici

Nota: motivul pentru care nu prea ați mai auzit de Cascara Lemonade de la noi este că am petrecut mult timp în laboratorul nostru, pentru a găsi o soluție să facem produsul să nu fermenteze la temperatura ambientală, fără să-i adăugăm bazaconii. Ne-a luat 4 luni (sept-dec), însă am reușit. Acum este stabil la temperatura ambientală și este în continuare la fel de proaspăt ca înainte. 

(pentru reducere, menționați username-ul de espressoman în comandă).
[Image: Cascara-300ml.png][Image: Untitled-4.png?format=2500w]
Hottop | Baratza Forte | Bosco Sorrento | Hario v60, Syphon, Chemex, Clever, Bonavita Immersion Dripper, Walkure Karlsbad, Aeropress, Frenchpress, Ibric, pahar, ceasca, lingura, apa, cafea...
 
Reply
#8
Felicitări. Am consumat acest produs in doua locatii din tara, Baia Mare si Cluj si mi s-a parut chiar ceva revigorant.
Totusi, ce se poate spune totusi despre fructul de cafea, avand in vedere faptul ca plantatiile suporta (sau nu ?) in marea lor majoritate tratamente pentru daunatori (insecticide, de ex.) ? Se regasesc acestea intr-o oarecare masura in produsul finit ?
Acum: /Espresso/ ACS Minima DB, Eureka Atom Specialty 65 White; /Brew/ Kinu M47 Phoenix (cuțit pour-over), Hario V60 Ceramic, Hario Drip Kettle Buono 1,2 L, Hario Range Server Glass
Anterior: Gaggia Classic 2015/Gaggia Baby Millenium 2001, Fiorenzato F5 GT 64/Lelit PL043MMI
 
Reply
#9
(21-02-2018, 12:47)Gozmin Wrote: Felicitări. Am consumat acest produs in doua locatii din tara, Baia Mare si Cluj si mi s-a parut chiar ceva revigorant.
Totusi, ce se poate spune totusi despre fructul de cafea, avand in vedere faptul ca plantatiile suporta (sau nu ?) in marea lor majoritate tratamente pentru daunatori (insecticide, de ex.) ? Se regasesc acestea intr-o oarecare masura in produsul finit ?

Mulțumim. Subiectul pesticidelor este valabil atât pentru orice preparat din cascara cât și pentru ceaiuri. În China, din păcate, se folosesc multe pesticide. Soluția noastră, deși costisitoare, este simplă: fie cerem dovada că nu au fost folosite pesticide (certificat BIO sau Rainforest Alliance), fie facem noi analize. Ca info, în UE nu poți importa ceaiuri din China fără dovada faptului că îndeplinesc limitele EU MRL (nivelul maxim de pesticide). 

Avem în momentul de față două tipuri de cascara în stoc: 
1. Un yellow honey din Catuai din Nicaragua (cea folosită azi în Cascara Lemonade), certificată Rainforest Alliance (un standard care merge uneori mai departe decât certificarea organică)
2. Un washed din catuai, caturra si typica, din Bolivia (Buena Vista), certificată BIO. Fiind mai citrică, o folosim pentru sirop de cascara.

Legat de senzația de revigorare de care zici, e foarte interesant efectul. Am făcut analize la băutură să vedem nivelul de cofeină (toată lumea ne întreba oricum) și ne-a ieșit că are doar 10mg / 100ml. Este infim în contextul în care un ceai are 10-30 iar o cafea la filtru cel puțin 80mg. Cea mai rațională explicație pe care am găsit-o ține de nivelul foarte mare de antioxidanți. Cascara are un nivel mediu ORAC de 344 000. Este imens. Mai multe detalii aici. Ca idee, frunzele de ceai sunt doar la 62000. You do the math.
Hottop | Baratza Forte | Bosco Sorrento | Hario v60, Syphon, Chemex, Clever, Bonavita Immersion Dripper, Walkure Karlsbad, Aeropress, Frenchpress, Ibric, pahar, ceasca, lingura, apa, cafea...
 
Reply
#10
Asta e o veste foarte buna! Am luat și eu mai multe ceaiuri de la Cosmin, sunt extraordinare. Și este ideal sa comanzi de la persoane pasionate de ceea ce fac, asa cum sunt ei, pentru ca iti dau și sfaturi foarte utile, pe lângă instrucțiunile pas cu pas trecute pe pungile cu ceai. Chiar voiam sa comand pachetul cu mai multe ceaiuri, mi se pare o idee foarte buna.. Ce este interesat e ca, deși sunt 10 g de ceai, totuși se pot reinfuza și din experienta proprie, pot spune ca își păstrează gustul și la a treia infuzie. Se pot alege oricare 5 ceaiuri pentru cutia Kofi Ti sau doar cele din recomandare?
Actual - Vibiemme Domobar 2b + Honne slim
In trecut - Laspaziale Vivaldi + Mazzer Super-Jolly
                  - Gaggia Classic + Mazzer Mini
                 - Mazzer Major
             
 
Reply
#11
Confirmi Cosmin, reinfuzare?! N-am mai auzit...
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
Reply
#12
Impresionant si ma asteptam ca raspunsul sa fie unul pozitiv, dar trebuia la un moment dat atacat si acest subiect, pentru ca, cel putin in familia mea consumam de la mic la mare cafea.
Nu pot decat sa ma bucur de rezultate.
Acum: /Espresso/ ACS Minima DB, Eureka Atom Specialty 65 White; /Brew/ Kinu M47 Phoenix (cuțit pour-over), Hario V60 Ceramic, Hario Drip Kettle Buono 1,2 L, Hario Range Server Glass
Anterior: Gaggia Classic 2015/Gaggia Baby Millenium 2001, Fiorenzato F5 GT 64/Lelit PL043MMI
 
Reply
#13
(21-02-2018, 13:13)bogdan_c87 Wrote: Asta e o veste foarte buna! Am luat și eu mai multe ceaiuri de la Cosmin, sunt extraordinare. Și este ideal sa comanzi de la persoane pasionate de ceea ce fac, asa cum sunt ei, pentru ca iti dau și sfaturi foarte utile, pe lângă instrucțiunile pas cu pas trecute pe pungile cu ceai. Chiar voiam sa comand pachetul cu mai multe ceaiuri, mi se pare o idee foarte buna.. Ce este interesat e ca, deși sunt 10 g de ceai, totuși se pot reinfuza și din experienta proprie, pot spune ca își păstrează gustul și la a treia infuzie. Se pot alege oricare 5 ceaiuri pentru cutia Kofi Ti sau doar cele din recomandare?

Toate ceaiurile se pot reinfuza. O medie de infuzii, fara sa-si piarda aroma/corp, este de 4, insa la multe ceaiuri trece de 5. Avem ceaiuri cu 6 si 8 infuzii. In general ceaiurile din arbori salbatici si batrani.
Legat de alegerea ceaiurilor din cutie: pe scurt, nu. Pe lung: etichetele sunt custom si in plus, exista o logica de trecere in revista. Sunt alese ceaiurile acelea sa fie reprezentative.
Altfel, pentru fiecare ceai, este disponibila optiunea de 10grame, daca vreti sa incercati.
Hottop | Baratza Forte | Bosco Sorrento | Hario v60, Syphon, Chemex, Clever, Bonavita Immersion Dripper, Walkure Karlsbad, Aeropress, Frenchpress, Ibric, pahar, ceasca, lingura, apa, cafea...
 
Reply
#14
Reinfuzari succesive, gen cum se bea traditional ceaiul chinezesc, sau? Smile
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)
 
Reply
#15
Am atasat cateva imagini cu etichete de spate ale ceaiurilor, sa vedeti informatii disponibile (instructiuni infuzare si numar de infuzii recomandat).

(21-02-2018, 13:36)flipu2k Wrote: Reinfuzari succesive, gen cum se bea traditional ceaiul chinezesc, sau? Smile

Toate ceaiurile sunt din China, deci da. Daca te referi insa la stilul gong-fu de a prepara ceaiul, atunci poti merge lejer peste 10 infuzii. La inceput, faceam retetele si pentru gong-fu (nu 1 gram la 100ml, ci vreo 4-6), insa mi-am dat seama ca nu merita efortul. Acei putini cunoscatori de gong-fu se vor descurca oricum singuri.

Am primit pe PM doua intrebari care mi se par pertinente pentru mai multe persoane:
- cati carbohidrati are Cascara Lemonade ?
- de ce nu fara zahar/cu stevia ?

Pentru prima intrebare, va atasez eticheta de spate a sticlei cu valorile nutritionale. Are 6.1 grame de carbohidrati/glucide.

Pentru a doua intrebare:
- am urmarit, in toate produsele noastre, sa procesam cat mai putin ingredientele
- am urmarit gustul, fara compromis la calitate
- am urmarit sa cream produse pe care inainte de toate sa le consumam noi cu placere


Am testat bautura fara zahar, cu zahar de trestie de zahar in diferite stadii de procesare precum si cu tot felul de substituti (stevie & co.). In blind, a iesit castigator zaharul de trestie nerafinat, obtinut prin cristalizarea sucului de trestie de zahar presata la rece. Stevia & Co lasau un aftertaste oribil. Am hotarat ca daca vom scoate o versiune 'fara zahar', atunci va fi o versiune 'fara indulcitori'. Nu doar ca va fi mai gustos, insa pe mine ma deranjeaza produsele care clameaza ca nu au zahar dar folosesc tot felul de indulcitori ultraprocesati chimic. Nu prea am incredere in middle way. Ori cu zahar de calitate, ori deloc. 

Una peste alta, alegerile noastre de a face lucrurile simple, cu zahar de calitate, au dus la o bautura cu doar 24 kcal. Nu a fost o intentie, sincer, ci o consecinta. Comparati cu alte bauturi, inclusiv cu cele 'fara zahar'.
Hottop | Baratza Forte | Bosco Sorrento | Hario v60, Syphon, Chemex, Clever, Bonavita Immersion Dripper, Walkure Karlsbad, Aeropress, Frenchpress, Ibric, pahar, ceasca, lingura, apa, cafea...
 
Reply
#16
Pentru bautorii de bere artizanala, ne vedem la Bucharest Craft Beer Festival in acest week-end.
Hottop | Baratza Forte | Bosco Sorrento | Hario v60, Syphon, Chemex, Clever, Bonavita Immersion Dripper, Walkure Karlsbad, Aeropress, Frenchpress, Ibric, pahar, ceasca, lingura, apa, cafea...
 
Reply
#17
Salut ! De la ultima postare in sectiunea aceasta, am mai scos cateva produse (Tonic Herbal, Kola Tonic, ALB, NEGRU). Acum insa, facem ceva si mai funky, in asociere cu prietenii de la Anagram, am creat o bere cu tonic. A iesit incredibil de buna. O vom lansa joi de la 18:00 la Statia Universitate. Pentru cei din Bucuresti, drop by. Detalii in eveniment FB - https://www.facebook.com/events/1256714081168167/
Hottop | Baratza Forte | Bosco Sorrento | Hario v60, Syphon, Chemex, Clever, Bonavita Immersion Dripper, Walkure Karlsbad, Aeropress, Frenchpress, Ibric, pahar, ceasca, lingura, apa, cafea...
 
Reply
#18
Salut ! 

Habemus e-shop! Kofi Ti are site nou, cu povești, rețete, e-shop integrat, plată online cu cardul și multe alte minunății, inlusiv o adresa cu .com
Am avut o campanie de lansare a site-ului, un fel de Black Friday si am observat cu ocazia ca nu sunt putini espressomanii care ne simpatizeaza. M-am bucurat, mai ales ca am livrat personal unora dintre ei. 

Discount-ul de 20% pentru Espressoman ramane, folositi codul de discount ESPRESSOMAN la checkout.

Cu bine,
Cosmin
Kofi Ti
Hottop | Baratza Forte | Bosco Sorrento | Hario v60, Syphon, Chemex, Clever, Bonavita Immersion Dripper, Walkure Karlsbad, Aeropress, Frenchpress, Ibric, pahar, ceasca, lingura, apa, cafea...
 
Reply
#19
Smile
Filtroman infocat
V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Cafflano Krinder (de vanzare)
 
Reply
#20
Multumesc frumos pentru comanda livrata cu ocazia campaniei!

Scrisoarea din colet a reprezentat un gest impresionant.
Felicitari!

Kofi-Ti - RulZ
DC Studio, Bentwood Vertical 63, Bravo Tools, Acaia Pearl, brew stuff, apa BWT & Zepter
 
 
Reply
#21
Salut !

De la ultima postare am mai scos câteva produse:
  1. Apă Tonică (versiunea pentru oameni comozi)
  2. Cold Brew Coffee & Tonic (dacă tot facem cold brew şi tonic...)
  3. Socată cu zvâc (o socată reinventată cu oţet de caise, tonic, cardamom şi lavandă)
Bonus, azi am lansat Magazinul lui Moş Crăciun cu nişte kit-uri faine. Mai altfel sunt două, unul de DYI pentru a-ţi face singur cocktail-uri mişto acasă (e.g. Cuba Libre la cald, G&T la cald) şi un kit de ceaiuri, intro în lumea ceaiurilor de specialitate, în care am pus, pentru prima dată, ceai galben.

Cheers !
Hottop | Baratza Forte | Bosco Sorrento | Hario v60, Syphon, Chemex, Clever, Bonavita Immersion Dripper, Walkure Karlsbad, Aeropress, Frenchpress, Ibric, pahar, ceasca, lingura, apa, cafea...
 
Reply
#22
"Discount-ul de 20% pentru Espressoman ramane, folositi codul de discount ESPRESSOMAN la checkout."

..."azi am lansat Magazinul lui Moş Crăciun cu nişte kit-uri faine. "


kit-urile pentru cadouri sunt deja cu ceva reduceri, se mai aplica bonus-ul pentru espressomani?
BTW: am consumat deja mult tonic de la tine, Cosmin! pare sa creeze dependenta in cazul meu Smile
apropo de blenduri, gustul mai monocord, de ceai mate acidulat al tonicului, imi pare sa castige prin amestec cu putina masala chai... foarte putina, doar o fina subliniere... pentru ca masala chai e invaziva, cu amestecul de condimente middle-east, nu cred ca place oricui! noi bem deseori masala cu lapte, cand n-am timp/chef sa prepar un ceai...
iar cu ceaiurile, golden Yunnan-ul mi-a amintit de acel gust de 'ceai rusesc' pe care-l beam in timpurile studentiei;
ok, cu multe in plus, acum...
sigur, infuzarea multipla ramane metoda de electie, mai ales in cazul varstnicilor; in ce ne priveste mergem pe infuzare prelungita, la 90-95C (4-5 min); nu mi se pare amar, subiectiv, doar ceva mai tare...

una peste alta, tot respectul pentru calitatea produselor si modul cursiv, placut in care e rulata intreaga afacere!
________________________________________________________________________________________
Strega_mod(esp32)/ MaraX_mod(esp32)/ Sette_270/ Macap_m7/ prajitor_fluid_bed_diy_(4Kg/luna)
 
Reply
#23
Mea culpa ca am ratat comentariul. Multumesc pentru aprecieri. Intotdeaun prind bine. Un boost fain de energie.

Discount-urile se aplica produselor care nu sunt deja la discount. Mai exact, nu se aplica produselor din sectiunea OFERTE si acum, specific, celor din Magazinul lui Mos Craciun.

Tonicul a creat multi fani. Avem clienti, asa ca tine, care tin sticla in frigider si isi fac zilnic. La multi a devenit deja ritual dupa masa de pranz sau undeva pe la 15:00 - 16:00. Nu doar ca e placut insa e un super digestiv. Acum cand e frig, poate fi facut foarte misto in cald (cu sau fara gin). Are un super feedback si incepe sa prinda bine ideea. 

Vezi ca am lansat ieri o super oferta de 3 tonice la pret de 2.
Nu cred ca vom mai avea prea curand o astfel de oferta, nu prea facem discount-uri. Ti-o spun p-aia dreapta, incercam sa iesim pe plus anul acesta ca sa avem o sansa prindem ceva fonduri sau credit la banca la anul, caci anul acesta n-am fost eligibili la nimic.

Legat de masala chai cu tonic, nu esti primul. Iti dau si o reteta faina, care a fost facuta la Maize de Puiu Alexandru pentru un pairing non-alcoolic la 4 hands dinner tinut de Alex Petricean si Andrei Craciun

Pine Tonic
45 ml sirop de pin
45 ml suc de lămâie
10 ml Masala Chai (sirop)
10 ml The Tonic (sirop)
80 ml apă carbogazoasă

Yunnan Gold-ul este un daily drinker foarte versatil si abordabil, este un fel de Brazilia misto in lumea ceaiurilor noastre. Are un raport calitate-pret excelent.
Hottop | Baratza Forte | Bosco Sorrento | Hario v60, Syphon, Chemex, Clever, Bonavita Immersion Dripper, Walkure Karlsbad, Aeropress, Frenchpress, Ibric, pahar, ceasca, lingura, apa, cafea...
 
Reply
#24
Salut ! Suntem pe cale de a scoate o rețetă nouă de Tonic Herbal. Am ajuns la două rețete finale între care ne e greu să alegem. Dacă vreți să experimentați și în același timp să ne dați și nouă o mână de ajutor în a alege una din cele două (sau poate cine știe, din feedback, să facem încă una mai bună decât acestea două), am pus pe site un kit cu două rețete la preț redus.

Sticlele vin cu câte un QR code pe ele care trimite că un mic survey în care urmărim să vedem percepția asupra gustului, retrogustului, corpului, dulceței, echilibrului.

[Image: herbal-2-site-2_3ae5577d-8284-4533-977f-...1623995936]
Hottop | Baratza Forte | Bosco Sorrento | Hario v60, Syphon, Chemex, Clever, Bonavita Immersion Dripper, Walkure Karlsbad, Aeropress, Frenchpress, Ibric, pahar, ceasca, lingura, apa, cafea...
 
Reply
#25
Vrem

De unde il luam?
Filtroman infocat
V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Cafflano Krinder (de vanzare)
 
Reply
#26
Direct de pe site.
Eu sunt unul din fericiți. ?
Tocmai ce am comandat.
DC Studio, Bentwood Vertical 63, Bravo Tools, Acaia Pearl, brew stuff, apa BWT & Zepter
 
 
Reply
#27
(28-06-2021, 20:14)slavic1983 Wrote: Vrem

De unde il luam?

https://www.kofitidrinks.com/products/to...al-ab-test
Hottop | Baratza Forte | Bosco Sorrento | Hario v60, Syphon, Chemex, Clever, Bonavita Immersion Dripper, Walkure Karlsbad, Aeropress, Frenchpress, Ibric, pahar, ceasca, lingura, apa, cafea...
 
Reply
#28
Trei vești:
1. Black Friday special ESPRESSOMAN la Kofi Ti. 40% discount (unheard of) la toate produsele cu preţ întreg. Valabil până duminică 14 noiembrie. Folosiţi la check-out codul "BF".

2. Acum o lună (nu mai e chiar veste) am lansat o băutură în colaborare cu @RaduCarutasu și Mihaela Căruțașu. Se numește Imunitate și o găsiți aici. Este un twist al unui clasic (cătină, miere, ghimbir) la care am adăugat salvie, rozmarin și lavandă. Cum facem noi lucrurile altfel, cătina este un fel de 90+ al cătinei (soiul Mara cultivat BIO - info despre ce e specială aici), mierea este excepțională și ea, ghimbirul, salvia şi rozmarinul sunt proaspete iar lavanda ... e din Moldova Tongue
În caz că nu știați, Radu și Mihaela au pus pe picioare o plantaţie de cătină BIO, Energovita, şi produc de la suc de cătină până la ulei, trecând prin făină şi jeleuri. Îl știți pe Radu atent la detalii, nu ? Așa e și cătina lui. Cu siguranță una dintre cele mai bune din Europa.

3. Ca să închidem cercul, găsiţi Imunitate (produsul colaborării a doi espressomani) la @bucucalu, nou deschisa Prăjitorie Buimac. Și așa am închis cercul.

[Image: black-friday_WEB.jpg]
Hottop | Baratza Forte | Bosco Sorrento | Hario v60, Syphon, Chemex, Clever, Bonavita Immersion Dripper, Walkure Karlsbad, Aeropress, Frenchpress, Ibric, pahar, ceasca, lingura, apa, cafea...
 
Reply
#29
Mulțumesc frumos! Am profitat
DC Studio, Bentwood Vertical 63, Bravo Tools, Acaia Pearl, brew stuff, apa BWT & Zepter
 
 
Reply
#30
Salut Cosmin, 

frumoasa initiativa, la fel si prezentarea.

Multumesc ca ne-ai inclus, pe mine, pe sotia mea si catina noastra, in familia Kofi Ti si in poveste voastra foarte frumoasa! 

Desi ca persoane ne cunosteam de mult ma bucur ca am ajuns si la o asemenea colaborare, in urma careia unul dintre cele mai apreciate produse ale fermei noastr s-a intalnit cu priceperea lui Cosmin si a colaboratorilor lui.

Fructele de catina, pe care le recoltam din plantatia proprie, sunt dintr-un soi care se diferentiaza cam de toate celelalte soiuri existente nu doar prin bogatia de vitamine, minerale, acizi grasi nesaturati de tipul omega, cat si prin gustul aparte bogat si foarte aromat. 

Esentele rare se tin in sticlute mici, spune o vorba de-a noastra.
La fel si acest soi, inregistrat sub denumirea de Mara in Catalogul Oficial al soiurilor de plante de cultura, nu livreaza o productie la fel de mare ca a altor soiuri.
Din respect pentru pamant si pentru cei care consuma produsele noastre am ales sa nu folosim niciun produs chimic, ingrasaminte, pesticide….obtinand o productie mai mica dar certificata ecologic.

In schimb, proprietatile si beneficiile acestor fructe pentru fortificarea organismului nostru, numarul mare si cantitatile de compusi activi pe care le contin -peste 200 la numar-   compenseaza lipsa de productivitate sporita a arborilor.

Perioada de recoltare a fructelor este stabilita in baza unor analize de laborator, si se face cand acestea ajung la deplina maturitate cu un maxim de cantitati de compusi activi. 

Pana anul acesta aproape toata catina din acest soi era exportata, fie ca fructe congelate sau uscate, fie prin intermediul produselor proprii Energovita.
Acum, prin intermediul lui Cosmin si al produselor Kofi Ti, sucul de catina Energovita, va ramane si in tara. 

Succes Cosmin, succes Kofi Ti!

[Image: qzqr0FV.jpg]
 BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
 (Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)
 
 
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)