Espressoman infocat
București
Eu primesc comenzi pana duminica insa vreau sa găsesc o soluție echitabila. Nu mă așteptăm sa fie atația doritori. Duminica este pentru mine termenul maxim pentru a comanda cafea pentru ca nu mai am aproape deloc (acum mai am sub 500grame adunate din 3 sortimente :)), indiferent ca ajungeam la 30kg sau nu. Mai important era pragul de 20kg pentru reducerea de 20%.
Eu personal prefer scenariul 3, camaraderesc, pentru ca știu ca nu mi-ar plăcea sa mă aflu după ce s-a tras linia. Nu pot insa decide eu. Este o decizie de grup.
Hottop | Baratza Forte | Bosco Sorrento | Hario v60, Syphon, Chemex, Clever, Bonavita Immersion Dripper, Walkure Karlsbad, Aeropress, Frenchpress, Ibric, pahar, ceasca, lingura, apa, cafea...
Espressoman infocat
RO
Atunci,mai facem o strigare, poate se mai adună doritori pentru încă vreo 10-15 kg.:)
CREAM ONE 2B R-LFPP | HONNE | VST | FELICITA ARC | KRIBLI-GRABLI
Espressoman infocat
București
Sau poate actualii doritori își măreasc comenzile cu câte unul-doua kg :)
Hottop | Baratza Forte | Bosco Sorrento | Hario v60, Syphon, Chemex, Clever, Bonavita Immersion Dripper, Walkure Karlsbad, Aeropress, Frenchpress, Ibric, pahar, ceasca, lingura, apa, cafea...
Espressoman infocat
RO
Mai ales ultimii veniți !:)
Espressoman infocat
București
Palado a mai cooptat un amator. Am ajuns la 42kg !
:)
Voluntari
Daca nu este prea tarziu, as vrea sa schimb si eu comanda. Raman tot 3kg dar vreau sa iau cate un kilogram din mai multe soiuri ca sa le compar.
1kg Nicaragua
Washed Nicaragua SHG, EP - ORGANIC
Washed Strictly High Grown, European Preparation
Organic
Price per kg: € 12.50
1kg Dominican Republic
Cibao Altura, Hand Picked
Washed Arabica
Organic
1kg Malawi
Washed Malawi Arabica AA
Washed Arabica
Brewtus, Honne, Mazzer Major, Kinu M47 Classic
Espressoman infocat
București
22-02-2013, 20:15
(Edited 22-02-2013, 20:19 by Cosminp.)
Nu este prea târziu. Îmi voi actualiza fisierul centralizator :)
Înainte de a da comanda o sa va trimit pe mail centralizarea comenzii pentru o ultima confirmare, sa fim siguri.
@
Pascalau
Poate vrei sa încerci si blenduri. E un articol fain cu reguli de baza in blenduri pe sweetmaria's.
Scuze, m-am încurcat in Tapatalk. Acesta e link-ul
http://www.sweetmarias.com/blending.php
Espressoman infocat
iasi
Ma declar de acord cu decizia initiatorului acestui coop, oricare ar fi aceasta.
Lelit PL41TEM + Mahlkonig Vario + Hario Mini Mill + tamper full inox, prajitor GeneCafe
Espressoman fresh
Stefanesti, Arges
Doresc si eu daca nu este prea tarziu
Nicaragua
washed Nicaragua SGH- ORGANIC - 2 kg
Multumesc
La Cimbali Junior + Lelit PL41 TEM
Espressoman infocat
București
Nu este prea târziu. Am notat. Am ajuns la 44kg ! Poate ajungem in scurt timp la 60kg si facem comanda pentru doua colete.
Espressoman Administrator
Bucuresti
Ernest Valentin (Logatul) mai luase candva verde, insa nu a mai intrat pe forum...
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
Espressoman fresh
Stefanesti, Arges
As mai adauga eu Colombia Excelso La Speranza - 2 kg si Kenya AA - 2 kg
Multumesc
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
Cred ca o sa imi deschis un en-gros :)
Bolivia Organic, Fairtrade Washed Arabica Organic - Fairtrade - 1kg
Cerrado, NY 2/3, Screen 17/18, Bandeirante - 2 kg
Colombia Excelso, La Esperanza, Organic - 1kg
Colombia Excelso Decaf Washed Arabica Decaf - 1kg
Costa Rica Strictly High Grown, Blue Mountain Washed Arabica - 1kg
Dominican Republic Barahona - 1kg
El Salvador Strictly High Grown, Large Bean, Pacamara - 1kg
Guatemala Strictly Strictly Hard Bean, Antigua, Los Volcanes - 1kg
Indonesia Sumatra Mandheling Grade - 1kg
Washed Nicaragua SHG, EP - ORGANIC - 2kg
Profitec Pro 700, Eureka Olympus 75E, GeneCafe CBR 101
Espressoman infocat
București
52 kg !!!!
Espressoman infocat
RO
Espressomani grabiti-vă mai sunt disponibile doar 8kg de cafea pentru actuala comandă! :)
.
Timisoara
a prins lumea curaj ;) bravo !
Espressoman infocat
iasi
Ar fi pacat sa se risipeasca oportunitatea obtinerii unui pret bun (20% reducere) + transport impartit la nr. de cooperanti. Daca pana la lansarea comenzii nu se mai aboneaza nimeni, platesc eu pentru Kg ramase vacante si voi da mai departe acest surplus vre-unui intarziat care sigur se va ivi dupa . De unde nu, o beau eu.
Lelit PL41TEM + Mahlkonig Vario + Hario Mini Mill + tamper full inox, prajitor GeneCafe
Bucuresti
Nu uitati sa veniti cu impresii pe
topicul de prajire acasa, dupa ce veti consuma kilogramele.
Espressoman infocat
București
Dragi camarazi intru cafea, mai primesc comenzi pentru diferența de 8kg pana mâine la ora 09:00. Ulterior, voi contacta fiecare persoana care a comandat pe mail pentru o reconfirmare. Cei ce au făcut comanda si nu mi-au trimis încă datele de contact pe privat (mail si telefon) sunt rugati sa o facă. Dacă nu se mai strâng clienti, sunt dispus sa mai iau si eu din cele 8kg rămase si sa le împart cu scientist. Îmi fac ai eu ne gros (am deja 11kg in comanda :) )
Espressoman infocat
RO
Eu am plusat cu încă 2 kg !
Se mai adaugă cineva?
Atenție ofertă limitată!:)
Espressoman infocat
București
@
palado
Înțeleg cu mai vrei 2kg ? Dacă da, de care ?
In alta ordine de idei, ieri am cumpărat putina cafea verde din Constanța de la Magazinul de Cafea (in cadrul Pravaliei de Cărți - langa Mall Tomis) - va spuneam ca stocul meu e pe final. O voi praji acasă zilele astea, insa n-am așteptari prea mari: cafeaua este din Etiopia, insa este un amestec. Calitatea boabelor este indoielnica: se vad ușor defectele in boabele verzi. O sa revin cu foto.
Cand ma gandesc ca prețul este de 65 RON/kg, sunt mai mult decât încântat de raportul calitate/preț de la Ongebrand. Veți înțelege la ce mă refer.
Bucuresti
Cosminp, acea cafea este de la Leonard Cafe, via Trieste.
Espressoman infocat
RO
24-02-2013, 18:01
(Edited 24-02-2013, 18:03 by palado.)
Cristi ți-am trimis adosul pe PM.
Voiam sa scriu Cosmin și din grabă am scris Cristi !
Espressoman infocat
București
@
Liviu, si eu am crezut ca este de la Leonard Cafe, insa mi s-a spus ca este de la Gourmet Coffee, din București. De acolo au si cafeaua prajita.
Espressoman
Navodari
(24-02-2013, 20:13)Cosminp Wrote: @Liviu, si eu am crezut ca este de la Leonard Cafe, insa mi s-a spus ca este de la Gourmet Coffee, din București. De acolo au si cafeaua prajita.
Adevarat. Leonard are magazin in Piata Tomis III, si verde nu am vazut. Nici nu am intrebat.:D
Bucuresti
Aaa, de la
Serif... Chiar sunt pe cale sa obtin niste discount-uri de la Seriff, prin alt distribuitor. Am degustat saptamana trecuta niste sortimente si unele m-au impresionat in mod placut. Poate as putea cere discount-uri pentru forum si pe verde, deci chiar astept parerea ta despre cafeaua comandata.
Curios e ca pe
site-ul lor apare altceva...
Espressoman infocat
iasi
25-02-2013, 03:34
(Edited 25-02-2013, 03:36 by scientist.)
Daca n-o fi prea tarziu, vreau sa adaug la aceasta comanda si urmatorul prajitor. Parca nu ma lasa inima s-o 'ard' la tigaie. Platesc pentru Kg in plus la transport. Cu plata in avans si multe multumiri Domnului Cosminp.
Gene Cafe - black
The Gene Cafe Roaster CBR 101 by Genesis Co. Ltd. South Korea
300 gram per cycle
roasting time about 13-17 minutes
time and temperature functions
very silent
Read more about the Genecafe
Price € 360,00
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
(25-02-2013, 03:34)scientist Wrote: Daca n-o fi prea tarziu, vreau sa adaug la aceasta comanda si urmatorul prajitor. Parca nu ma lasa inima s-o 'ard' la tigaie. Platesc pentru Kg in plus la transport. Cu plata in avans si multe multumiri Domnului Cosminp.
Gene Cafe - black
The Gene Cafe Roaster CBR 101 by Genesis Co. Ltd. South Korea
300 gram per cycle
roasting time about 13-17 minutes
time and temperature functions
very silent
Read more about the Genecafe
Price € 360,00
Dupa o noapte lunga de reviewuri pe net, :D te-ai decis. Felicitari! Si mie imi trage cu ochiul genecafe asta. :)
Profitec Pro 700, Eureka Olympus 75E, GeneCafe CBR 101
Espressoman fresh
Stefanesti, Arges
Interesant, pe site la Ongebrand b.v la banking and delivery information scrie
For payment by credit card or PayPal, we have to charge you unfortunately the extra cost: 4%
Espressoman infocat
București
Domnilor, va multumesc pentru comenzi. Declar încheiată aceasta sesiune. Din calculele mele, avem comenzi de 57kg si in extremis, un prajitor de cafea.
Am avut placerea sa mă conversez (telefonic si in scris) aseară cu scientist si zuluafonu, care vor deveni in viitorul proxim posesori de Gene Cafe. Mă bucur nespus ca se extinde clubul. Eu simt nevoia sa schimb impresii despre prajirea boabelor de la Ongebrand pe Gene.
Legat de comanda: cum am ajuns deja la 1000eur, mă vad nevoit sa schimb abordarea initiala. Eram dispus sa plătesc eu in avans si sa recuperez banii de la voi după ce va puneam coletul la posta/curier. Cum suma este mare, o sa va rog sa-mi avansati banii de cafea si transport. Mă interesez la posta/curier si revin eu cu estimările.
Legat de plata: pentru a evita comisioanele de card si paypal, voi plăti prin transfer bancar in EUR.