01-02-2022, 00:44
Salutare! Începem a doua ediție cu speranța că vom avea o participare mai mare, mai ales pe partea de propuneri. Având în vedere impresiile despre cafeaua de luna trecută, m-am gândit să abordăm zona de confort a espressomanilor și astfel rog pe fiecare dintre voi să propună o cafea pe care a consumat-o cu plăcere în ultimul an. Cu condiția, ca de obicei, să fie disponibilă pe stoc la o prajitorie din România, la un preț de maxim 300 de lei/kg (75 de lei/250g).
Vă reamintesc că avem trei etape:
* 1-9 februarie - propunem cafeaua lunii
* 10-18 februarie - achiziția cafelei
* 19-28 februarie - vorbim despre cafea
Lista mea inițială este subiectivă, fiind prăjitorii de la care am luat cafea cel puțin de două ori, alături de cafeaua care mi-a plăcut cel mai mult sau care mă interesează să o încerc.
Propunerile voastre nu trebuie să se bazeze pe lista de mai sus, ea fiind mai mult un ghid sau o sursă de inspirație.
Ce cafea v-a făcut plăcere în ultimul an (și este pe stoc acum) sau care v-a stârnit curiozitatea și vreți să o încercați?
Vă reamintesc că avem trei etape:
* 1-9 februarie - propunem cafeaua lunii
* 10-18 februarie - achiziția cafelei
* 19-28 februarie - vorbim despre cafea
Lista mea inițială este subiectivă, fiind prăjitorii de la care am luat cafea cel puțin de două ori, alături de cafeaua care mi-a plăcut cel mai mult sau care mă interesează să o încerc.
- Dropshot Etiopia Israel Bale Mountain
- Guido Costa Rica Alma Negra (a avut un vot luna trecută, îl punem la socoteală?)
- Mabo Etiopia Sasaba Kercha
- Madison Bikini Salto Natural Brazilia
- Sloane Etiopia Bonde Women
- Pressco Etiopia Odaco Natural
Propunerile voastre nu trebuie să se bazeze pe lista de mai sus, ea fiind mai mult un ghid sau o sursă de inspirație.
Ce cafea v-a făcut plăcere în ultimul an (și este pe stoc acum) sau care v-a stârnit curiozitatea și vreți să o încercați?
DF64 SSP MP, Lelit PL41TEM | Arco 2-in-1, La Pavoni Europiccola 1979