Hello There, Guest! Login Register


Clubul de Cafea - Ianuarie 2022

#31
Am preferat să nu mai răspund criticilor, pentru că am realizat că mă adresez audienței greșite. Dacă nu sunteți de acord cu propunerea mea, poate nu vi se adresează. Iar dacă nu am fost suficient de articulat în explicații, voi încerca să lămuresc prin puterea exemplului.

Dacă vi se pare interesant să discutați cu o prajitorie și să obțineți un lot surpriză pe care să îl explorăm, vă rog să faceți asta și vom discuta în alt topic. Eu promit că voi participa cu plăcere. Aici aș vrea să discutăm despre cafele disponibile public. Da, este o formă de promovare, nu cred că e ceva rău în asta.

Din punct de vedere organizatoric, dacă nu propune nimeni vreo cafea până mâine, vom intra în următoarea etapă, achiziția cafelei.
DF64, Mazzer Mini 58mm | Lelit PL41TEM, La Pavoni Europiccola 1979
 
Reply
#32
Rezultatele alegerilor sunt:
(2 voturi) Yume Peru Marcial Olivera Lot#3, Spălată
(1 vot) Guido Costa Rica Alma Negra

Deci incepand cu 21 ianuarie vom discuta despre Peru de la Yume. Pentru reducere, consultati topicul aici.
DF64, Mazzer Mini 58mm | Lelit PL41TEM, La Pavoni Europiccola 1979
 
Reply
#33
Am comandat si eu Yume Peru.

La check-out am trecut Nume Prenum (espressoman - Teryro) dar nu mi-a aplicat reducerea de 10%, am gresit cu ceva? (le-am trimis si email sa ii rog frumos sa reproceseze comanda)
Lelit PL81T Grace, rasnita G-IOTA BLK, Bilaletti Moka Express 3 tz, Hario V60 - 02.
 
Reply
#34
Motivul pentru care eu personal am ales Yume este pentru că nu am încercat niciodată cafeaua lor, deci nu știu cum decurge o comandă. Urmează să finalizez comanda în seara asta. Probabil când vede mâine cineva comenzile le va ajusta.
DF64, Mazzer Mini 58mm | Lelit PL41TEM, La Pavoni Europiccola 1979
 
Reply
#35
Am primit azi coletul cu cafeaua prajita pe 10 ianuarie, lotul G7196. Miercuri seara am facut contul si comanda cu plata ramburs (astfel incat sa poata aplica reducerea fara complicatii); joi am verificat comanda online si am vazut ca a fost aplicata reducerea. Acum vad direct reducerile in magazinul online cand sunt autentificat, deci la comenzile urmatoare voi putea plati cu cardul.
DF64, Mazzer Mini 58mm | Lelit PL41TEM, La Pavoni Europiccola 1979
 
Reply
#36
Cei de la Yume sunt foarte ok, și au cafea super, poți sa iei cu încredere. Au un stil de prăjire aparte, unde reușesc maximizarea solubilitatii fără a praji prea mult cafelei.

Pentru a avea reducerea plătind cu cardul, trebuie sa trimit un email și ei vor marca contul ca cont espressoman și vei obține reducerea în mod automat.
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)