(14-02-2022, 11:24)cristian.h Wrote: Presupun ca Razvan a testat cele doua modele mult mai intens decat un utilizator casnic si am incredere in raspunsul lui.
Strict apropo de metodologia aleasa pentru a puncta raspunsurile, avand in vedere ca esti si tu un utilizator casnic, poate ca, pentru tine, ar fi mai relevanta experienta unui utilizator casnic decat a unui prajitor.
Plus, nu stim nimic despre experienta lui Razvan cu Lagom, poate ca a folosit-o mai mult pentru brew. Poate ca profilul de extractie al lor (preinfuzie lunga si presiune maxim 6 bar) nu este potrivit pentru cafelele baute de tine.
De exemplu, tin minte ca, undeva in forum, Razvan a scris ca, folosind cutitele de brew/multipurpose pe Lagom, pentru espresso, cafelele au iesit fara corp.
Din aceste motive spun ca, poate, pentru tine, experienta unui utilizator casnic poate fi mai utila decat a unui prajitor, care, desi cu siguranta are papilele de (cel putin) o mie de ori mai antrenate decat un utilizator casnic, poate are un set de referinte si, mai ales, de utilizari diferite decat ale unui utilizator casnic.
Recunosc ca scriu aceste cuvinte mai mult pentru @
micrenda, incerc sa il conving ca Lagom nu este rasnita ideala pe care o considera el. In plus, departe de mine gandul de a il "provoca" pe Razvan, dar nu e exclus sa aflam, cu aceasta ocazie, mai multe despre motivele pentru care considera el ca Lagom ar fi in mod clar mai buna decat Honne pentru espresso, plus de claritate, plus de dulceata? Ca plus de corp stiu ca nu are cum, rasnitele cu cutite asezate oblic fiind, din experienta mea, o dezamagire la capitolul corp.