Din ce am mai degustat in ultima vreme mi-au placut mult urmatoarele livezi:
Ethiopia Chelchele de la Guido, un hit deja, fara urma de bitter, chiar florala cum scrie pe ambalaj, cu accent pe citrice coapte
Tot de la Guido, tot Ethiopia, Dari Hambela, asemanatoare cu Chelchele intr-un fel dar mai dulce si echilibrata, as spune mult mai bine tolerabila de cei care fac trecerea de la central americane la africane.
Si cand Bogdan ( @
bogdan_geor) se pregatea sa ia o pauza cu Mabo datorita vremurilor, l-am prins in drum spre casa si i-am luat ultima punga de 1kg de Ethiopia Ye Genet. Dupa cum probabil stiti, acum are si brand-ul lui personal, pe langa colaborarea cu Sloane, ce va fi atasat si unei cafenele cand vor permite vremurile.
Se pare ca specialitatea casei este solubilitatea. Ma rog, eu sunt si intr-o perioada in care experimentez viata cu mai multe rasnite (voi reveni cu detalii) si intr-un final am scos si o aciditate frumoasa din aceasta Ethiopia, altfel o naturala extrem de solubila si pretabila pe orice tip de aparat, mai ales daca nu cautati aciditati citrice. Este si ea una din cafelele foarte ok pentru a face trecerea spre africane.