Salut,
Ma intreb de ce furnizorii de cafea, cum ar fi IL CAFE, nu promoveaza cafeaua prajita proaspat. Mi s-a intamplat sa cer cafea boabe prajita proaspat (de o zi) si sa mi se spuna ca nu e ok asa si ca odata prajite, boabele trebuie sa stea cateva saptamani inainte de a fi macinate.
Eu am incercat ambele variante: cafea proaspat prajita (de o zi) si cafea prajita de 2-3 saptamani si pot sa spun ca cea din urma pare mai ok.
De fapt intrebarea mea e “ce inseamna proaspat prajit”? O zi? O saptamana?
Ma intreb de ce furnizorii de cafea, cum ar fi IL CAFE, nu promoveaza cafeaua prajita proaspat. Mi s-a intamplat sa cer cafea boabe prajita proaspat (de o zi) si sa mi se spuna ca nu e ok asa si ca odata prajite, boabele trebuie sa stea cateva saptamani inainte de a fi macinate.
Eu am incercat ambele variante: cafea proaspat prajita (de o zi) si cafea prajita de 2-3 saptamani si pot sa spun ca cea din urma pare mai ok.
De fapt intrebarea mea e “ce inseamna proaspat prajit”? O zi? O saptamana?
Quickmill QM67 Evo PID, Mahlkonig Vario