Espressoman fresh
Romania
13-04-2025, 23:37
(This post was last modified: 13-04-2025, 23:37 by udrian.)
Salut, sunt în căutarea unei râșnițe manuale pentru espresso. Oscilez între câteva modele de la Timemore sau Kingrinder, dar încă nu sunt sigur, așa că poate mă ajutați cu o sugestie. Poate aveți și oferte de vânzare? Bugetul meu este de 500-600 lei.
Mulțumesc!
MarSv
Suceava
Vrei noua sau 2hand ?
Fie mai pui ceva și iei Kinu noua fie mai aștepți să apară una 2hand la vânzare și vei fi mulțumit.
Din ce am mai avut,1ZPresso JE-PLUS mi-a plăcut chiar ușor peste celelalte manuale din vremea aia.
Toper Cafemino + TC4ESP, ACS, Expobar, Gaggia, La Pavoni, Lelit, Bezzera, Ascaso, Astoria , SanRemo, BFC, La Cimbali, Sage/Breville, Cafflano Kompresso, Mypressi, Flair, DF-83, Niche Zero, ARCO-duo, Eureka, Mahlkonig,Kinu, 1Zpresso.
Espressoman fresh
Romania
Aș prefera noua, dar dacă există opțiuni mai bune, cum ar fi un kinu, merge și sh. Din câte am văzut, nu găsesc fix modelul de care spui tu.
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
14-04-2025, 10:15
(This post was last modified: 14-04-2025, 10:18 by renatoa.)
Care Kinu ? In bugetul declarat ar intra multe chinezesti care merita mai mult decat un Phoenix...
Iar Kinu-urile peste 1000 nu cadreaza cu bugetul. Iese afara din poza :)
Gasesti pe bursa un Classic, retras aseara de la vanzare, aparent nereusind sa ia 1000 lei pe el.
Espressoman Administrator
Bucuresti
Pai mai pui 2-300 lei si iei Kinu Phoenix noua, cat mai tine comanda de grup la fabrica.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
Espressoman infocat
Pitesti
Fiorenzato F5, 1ZPresso J ,Soy C2G, AVX 3202, AeroPress, Phin filter, Ceado Hoop, Timemore B75 dripper.
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
750 lei pentru o rasnita cu reglajul jos... nu se arata asa ceva...
683 lei K6 la barshaker.
MarSv
Suceava
(14-04-2025, 14:44)Lyvyoo Wrote: Pai mai pui 2-300 lei si iei Kinu Phoenix noua, cat mai tine comanda de grup la fabrica.
Phoenix își face treaba cu brio. Am la atelier una veche de 4....5 ani . Scapata pe jos de multi .. folosita mai mult cu adaptor + bormașină .. arată uzată binișor dar inca livrează o măcinătura superbă.
Toper Cafemino + TC4ESP, ACS, Expobar, Gaggia, La Pavoni, Lelit, Bezzera, Ascaso, Astoria , SanRemo, BFC, La Cimbali, Sage/Breville, Cafflano Kompresso, Mypressi, Flair, DF-83, Niche Zero, ARCO-duo, Eureka, Mahlkonig,Kinu, 1Zpresso.
Espressoman Administrator
Bucuresti
Nici n-am vazut ca a revenit K6, o perioada lipsise. E chiar mai ieftina de atat, 616 lei ar veni in final si chiar e o varianta foarte buna de luat in calcul, pe langa Phoenix
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
Espressoman fresh
Romania
Mulțumesc pentru sfaturi, momentan mă gândesc la un K6 pentru că este suficient pentru ce am nevoie. O să mai urmăresc să văd dacă apare vreun Kinu sh. Și mersi că mi-ai zis de codul de reducere, că nu știam de el.