Welcome Back Log In Create Account

Care ar fi un pret cinstit pentru un Expobar Office Leva 2 din 2008?

Am ocazia sa cumpar un Expobar Office Leva 2 din 2008 reconditionat complet. Vanzatorul imi cere 4500 RON pentru el. Insa imi fac griji ca ar putea avea probleme care sa nu fie evidente decat mai tarziu.

De exemplu un lucru pe care l-am observat la tragerea unui shot e ca presiunea urca prea mult, undeva pe la 14 bari. La ce ar trebui sa ma uit sa fiu sigur ca functioneaza corect?

Pretul vi se pare decent?

Reply
Probabil poti regla presiunea din OPV inapoi la ce valoare vrei tu, domnii care au avut inainte un Expobar pot sa spuna.

Dar, in opinia mea, inainte de asta, poate te uiti in piata si vezi ce poti cumpara de banii astia nou si cu garantie, in zona de 4500-5000 de lei.

Dar daca iti place tie Expobarul nu sta nimeni in calea fericirii tale :)
SBE BES875 // Niche Zero // Timemore Sculptor 064s //
Hario V60 // 1Zpresso K-Max // Kingrinder K6

Reply
Nu pot sa zic că îmi place in mod special, caut ceva cu un raport calitate preț bun. Tot ce am văzut nou cu dual boiler, PID, sar de 10.000 RON.

Am găsit un video despre ce spui cu valva OPV, am să incerc o reglare sa vad daca funcționează. Mulțumesc de ajutor!

Reply
Salut, 
Pentru un espressor din 2008, prețul mi se pare cam prohibitiv. Sunt atâtea lucruri ce pot merge rău la el datorită uzurii încât oricât ai plăti, aș lua în calcul un buget de 1000 lei doar pentru reparații.
Eu unu nu l-aș cumpăra nici dacă ar cere 2000 lei.
• Pavoni Esperto Abile • Kinu Classic • 

Reply
(Yesterday, 10:13)someguy Wrote: Nu pot sa zic că îmi place in mod special, caut ceva cu un raport calitate preț bun. Tot ce am văzut nou cu dual boiler, PID, sar de 10.000 RON.

Lelit Elizabeth? Asta ar fi o varianta daca vrei neaparat Dual Boiler. Dar la 6000 si ceva, sau depinde ce reduceri gasesti in magazinele online.
SBE BES875 // Niche Zero // Timemore Sculptor 064s //
Hario V60 // 1Zpresso K-Max // Kingrinder K6

Reply
(Yesterday, 14:18)RichardMG Wrote:
(Yesterday, 10:13)someguy Wrote: Nu pot sa zic că îmi place in mod special, caut ceva cu un raport calitate preț bun. Tot ce am văzut nou cu dual boiler, PID, sar de 10.000 RON.

Lelit Elizabeth? Asta ar fi o varianta daca vrei neaparat Dual Boiler. Dar la 6000 si ceva, sau depinde ce reduceri gasesti in magazinele online.

Imi place Elizabeth asta ca e mai micut si ar incapea mult mai bine pe masa din bucatarie, dar vad ca e 7.000, deci cu 3.000 peste ce imi cere pe Expobar.

(Yesterday, 10:43)GeorgianM Wrote: Salut, 
Pentru un espressor din 2008, prețul mi se pare cam prohibitiv. Sunt atâtea lucruri ce pot merge rău la el datorită uzurii încât oricât ai plăti, aș lua în calcul un buget de 1000 lei doar pentru reparații.
Eu unu nu l-aș cumpăra nici dacă ar cere 2000 lei.

La 2000 nu as mai fi stat pe ganduri, din ce am vazut piese se gasesc si nu ar fi o problema sa mai bag 1000 in el, dar la 4000 parca mi-e frica daca trebuie sa mai bag bani fiindca deja m-as duce spre pretul unuia nou.

Reply
Daca are poze cu fazele restaurării și are următoarele bifate, merita banii: 
-Decalcifiere totala prin dezmembrare boilere și scufundare in baie acidă 
-Schimbate piesele următoare cu unele noi:
Presostat boiler aburi
Unitate PID + senzor boiler
Rezistenta boiler aburi
Buton 3 poziții
Manometre
Garnituri  ( grup, rezistențe boilere) 
Miez robinet aburi
Pompa apa.
Toper Cafemino , Profitec PRO300, La Pavoni, Mazzer Philos, DF-83, ARCO-duo, Eureka, Mahlkonig, Kinu. 

Reply

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)