Espressoman infocat
Constanța
03-10-2026, 19:48
(Edited 03-10-2026, 19:48 by cyrusct82.)
Apare acum și ne spune "vedeți am avut dreptate întotdeauna"

Într-o altă ordine de idei o să o fac zilele astea sa vedem ce iese. Încercarea moarte n-are.
AI does
WPM PRIMUS | J64V | Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant & HiBean.
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
03-10-2026, 21:43
(Edited 03-10-2026, 21:46 by renatoa.)
Incearc-o si pe asta
Unii mai scot ceva nou ca sa nu uite lumea de ei...
Nu s-a mai postat ceva de o rasnita Compak in forum din 2020, iar ultimul topic dedicat e din 2019.
Si ce glorie erau pe vremea aia... numai de comparatii cu Ceado aveam parte toata ziua...
Espressoman infocat
Constanța
(03-10-2026, 21:43)renatoa Wrote: Incearc-o si pe asta 
Nein
WPM PRIMUS | J64V | Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant & HiBean.
Craiova
Yesterday, 12:18
(Edited Yesterday, 12:23 by renatoa.)
De pe bursa adunate...
(Yesterday, 11:41)radu.mereuta Wrote: ...mi se pare ca ... pe cutilele I200D de pe mazzer philos scot un gust mai dulce si sunt mai usor de reglat...
Serios? MP-uri care scot "dulce" si sunt usor de reglat...
Nu degeaba a adunat un tip foarte rabdator, in 20 minute de video, toate incoerentele pe care le-a gasit in recomandarile din bransa asta din ultimii 25 ani...
Exact acele incoerente care acum AI-urile ni le servesc drept adevaruri... ca pe asta s-au antrenat.
Espressoman
Bucuresti
(Yesterday, 12:18)renatoa Wrote: De pe bursa adunate...
(Yesterday, 11:41)radu.mereuta Wrote: ...Pur si simplu mi se pare ca gustul de pe cutilele I200D de pe mazzer philos scot un gust mai dulce si sunt mai usor de reglat.
...
Serios? MP-uri care scot "dulce" si sunt usor de reglat... 
E o concluzie la care au ajuns si altii. I200D nu sunt identice cu MP-urile pe care le stim, unghiul e diferit.
"Jim did a nice taste comparison of the Philos burr sets, and I agree with his conclusions: the I189D burrs are quite good, with the I200D providing enhanced sweetness. The I200D burrs also produced grinds with greater clarity and acidity/fruitiness, but less body."
Review-ul de care vorbesc este
aici.
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino
Craiova
Yesterday, 12:41
(Edited Yesterday, 12:50 by renatoa.)
Doua postari mai sus s-au nimerit sa fie ale lui Jim Schulman, am preferat sa le parcurg pe acelea, personal am mai multa incredere in el decat in orice posteaza useri din "TeamHB", cum e cel care l-ai dat tu.
Concluzia... sa nu mai recomandam nimic, ca nu e general valabil. Totul e cu poate ca... pe limba mea...
Espressoman infocat
Bergen (Norway)
Voi inca va pierdeti vremea cu rasnite? cafeaua e mai importanta decat toate rasnitele.
5 rasnite kinu+POB, Fellow Aiden, Roest Ultra
Craiova
Yesterday, 15:37
(Edited Yesterday, 15:41 by renatoa.)
Eh... daca am gasi o reteta magica care sa opreasca lumea sa tot intrebe ...ce rasnita sa isi ia, si ce cutite sa schimbe la ea, chiar inainte de a o desface din ambalaj... sau ce nazbatii mai citesc unii pe net...
Dar nu o sa o vezi, atat timp cat interesul e "sa fie discutii"...